NeroAzzurro
Zainteresovan član
- Poruka
- 208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dajte nesto za vikend zanimljivo![]()
Ako padnem veceras mrtvi zwolle i kvotu 1.25...obesicu se negde
Da li neko ima iskustva sa internet kladjenjem, potrebne su mi neke informacije, procitao sam milion foruma ali nigde nisam nasao konkretan odgovor, koju karticu da izvadim, obisao sam pet banaka i samo sam se istraumirao, trazio sam im karticu sa kojom mogu placati putem interneta i na koju cu moci primati novac, na salteru su me bledo gledali i rekli da to nije moguce u Srbiji.
Da li neko ima iskustva sa internet kladjenjem, potrebne su mi neke informacije, procitao sam milion foruma ali nigde nisam nasao konkretan odgovor, koju karticu da izvadim, obisao sam pet banaka i samo sam se istraumirao, trazio sam im karticu sa kojom mogu placati putem interneta i na koju cu moci primati novac, na salteru su me bledo gledali i rekli da to nije moguce u Srbiji.
Ne serri da je Raiffeisen poznata banka.![]()
Radio sam za njih 4 godine.
Nego, evo malo nesto... oba sistema 11/13, ulog 15 EUR, moguci dobitak oko 1.000 EUR.
PRVA:
Everton 1X
Hannover 1X
Bayern
Dortmund
Inter
Marseille
Rapid iz 1 u 1
PSV
Sparta Prag
Anderlecht
Nadal
Wozniacki
Miami hendikep (- 8)
DRUGA:
Man Utd.
Lyon
Napoli
Union Berlin
Olympiakos
Dinamo Bukurest
Rubin Kazan
Standard Lüttich
Armani Jeans (basket)
Gran Canaria (basket)
AEK (basket)
Göttingen (rukomet)
Braunschweig (basket)
Aj nek´ je sa srecom.![]()
Uf ala je Hamburger bio tip dana. Razmisljao sam da li da ga stavim na tiket a oni 4 gola u prvom poluvremenu.
Ko ih jebbe...raspala ekipa oduvek...i Keln raspali, pa se malo okurrcili...Na takve ne igram.
Ne mogu da verujem da Vila na domacem terenu nije uspela da dobije glupe Vulvse. Ulije otkaz pod hitno, inace odose oni u Cempionship.
Sjutra Udineze, Inter i Napoli 1...skupiće se kvota 2.5-3, i dosta![]()
...plus PSV i Crvena Zvezda, i eto besplatnog piva par danaSjutra Udineze, Inter i Napoli 1...skupiće se kvota 2.5-3, i dosta![]()