Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko ima iskustva sa internet kladjenjem, potrebne su mi neke informacije, procitao sam milion foruma ali nigde nisam nasao konkretan odgovor, koju karticu da izvadim, obisao sam pet banaka i samo sam se istraumirao, trazio sam im karticu sa kojom mogu placati putem interneta i na koju cu moci primati novac, na salteru su me bledo gledali i rekli da to nije moguce u Srbiji.

Da li neko ima iskustva sa internet kladjenjem, potrebne su mi neke informacije, procitao sam milion foruma ali nigde nisam nasao konkretan odgovor, koju karticu da izvadim, obisao sam pet banaka i samo sam se istraumirao, trazio sam im karticu sa kojom mogu placati putem interneta i na koju cu moci primati novac, na salteru su me bledo gledali i rekli da to nije moguce u Srbiji.

Ovo ti je online banka,na koju mozes da primas internet zarade,da kupujes preko e-bay-a i sl.. https://www.alertpay.com/en/Default.aspx

Znam da Raifaizen banka ima virtuelnu karticu za placanje preko interneta i ceo svet je podrzava jer je banka jedna od najpoznatijih u evropi i svetu.

Ne serri da je Raiffeisen poznata banka. :roll: :zcepanje: Radio sam za njih 4 godine.

Nego, evo malo nesto... oba sistema 11/13, ulog 15 EUR, moguci dobitak oko 1.000 EUR.

PRVA:

Everton 1X
Hannover 1X
Bayern
Dortmund
Inter
Marseille
Rapid iz 1 u 1
PSV
Sparta Prag
Anderlecht
Nadal
Wozniacki
Miami hendikep (- 8)

DRUGA:

Man Utd.
Lyon
Napoli
Union Berlin
Olympiakos
Dinamo Bukurest
Rubin Kazan
Standard Lüttich
Armani Jeans (basket)
Gran Canaria (basket)
AEK (basket)
Göttingen (rukomet)
Braunschweig (basket)

Aj nek´ je sa srecom. :mrgreen:

Ne serri da je Raiffeisen poznata banka. :roll: :zcepanje: Radio sam za njih 4 godine.

Nego, evo malo nesto... oba sistema 11/13, ulog 15 EUR, moguci dobitak oko 1.000 EUR.

PRVA:

Everton 1X
Hannover 1X
Bayern
Dortmund
Inter
Marseille
Rapid iz 1 u 1
PSV
Sparta Prag
Anderlecht
Nadal
Wozniacki
Miami hendikep (- 8)

DRUGA:

Man Utd.
Lyon
Napoli
Union Berlin
Olympiakos
Dinamo Bukurest
Rubin Kazan
Standard Lüttich
Armani Jeans (basket)
Gran Canaria (basket)
AEK (basket)
Göttingen (rukomet)
Braunschweig (basket)

Aj nek´ je sa srecom. :mrgreen:

Obracao sam se @Cetkasti_Oposum jer je decko pitao za pomoc. A ako si radio za Raifaizen banku onda mu mozes pomoci jos detaljnije koja je procedura za dobijanje te kartice.

Visa Electron devisna kartica koju povezes sa http://www.moneybookers.com/app/ oni su ti neka vrsta posrednika ili internet banke, sa njih saljes na online kladionicu, i preko njih vracas na svoju visa electron...

Iz za'ebancije uplatih:
Braga 1
Zenit 1
Spartak 1
Bochum 1
x 350...1974

Ovo mi se u životu nije desilo :hahaha1:
Dobro, možda zbog toga što se rijetko kad kladim, ali svejedno, u dva dana dva puta da dobijem keš...:lol:
Na kraju sa 300 dinara dobih oko 3000...za studenta puna kapa :mrgreen:
imagexj.png

Poslednja izmena:

Back