Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mislim da ce i MB uskoro imate ATM Mastercard u ponudi....................poenta je sto kad dizes nettelerovom mastercard ili epsporte visom ne moras podizati u srbiji vec mozes novac podizati i trositi sirom planete gde god ima bankomat ili pos terminal u trznim centrima,mozes skoknuti do RS do CG ili HR ako podizes vecu svotu itd

slazem se i provizija je samo 100 dinara a dnevni limit 300$. ali je problem sto mozes uzeti samo 5.000$ i onda ides na verifikacije u SAD jer je ePasporte iz Vasingtona i onda oni te podatke salju ovde nasima...nije dugorocno resenje!

jednostavnije je da uvedu porez i ja ga lepo platim banka dobila proviziju, drzava porez ja svoje pare i svima dobro

nije isto domace i strane! to mozes reci samo ako nisi probao online! ovde kad hocu uplatiti tiket na 10.000 oni moraju zvati u beograd da odobre i to nekad odobre nekad ne!
nevolim da me iko ogranicava....ako neces da prihvatas opklade nemoj se baviti time!

Ovo bi trebalo da dodje:

Logronjes - Cerceda 1 (1.70)
Kadiz - Hospitalitet 1 (1.50)
Frajburg - Fsv. Frankefurt 1 (1.50)
Albasete - Grenada gg (1.65)
Zalegresheg - LOmbard Papa 1 (1.60)
Poli Eido - Alkoano 1 (2.0)

Nadam se da si upravu!!!:confused: Prepisao sam.

I igrao tenis:

Youzhny - Golubev 1
Isner - Gil 1
Kleybanova - Errani 1
Wawrinka - Kukushk. 1
Penneta - Szavay 1
Kohlschr. - Kamke 1
Hanescu - Berlo. Carlo. - 1

brate, ako nesto znam to je da spanci iz segunde igraju najpromenljiviji fudbal na svetu, po meni.Moze Valjadolid da pobedi 5:0 Betis, a u sledecem kolu da izgubi kod kuce od Ponferadine...
Ne ljutite se ali siguran sam da tiket sa siguricama u spanskom kupu nece proci.:kpozdrav:

Back