Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
izgleda da je analizu pisao neko malo nepismen (ovaj portal odozgo)

Slovacka - Makedonija (autor: OdMiticoPomalio)
tip;0-2 g
kv:1.70
pocetak: 20.30

Pocetak kvalifikacije za EP 2012 godine u grupu 2,nosi nam utakmicu izmedju Slovacke i Makedonije...Slovacka je bila ucesnik na zadnjo svedsko prvenstvo gde na iznenadjenje svima uspela se plasirati u 1/8 finala ..Al prema igrama i nije blistala.Odigrala je mrsavih 1:1,sa autsajderom Novog Zelanda, glatko izgubila od Paragvaja sa 2:0,dok jedinu dobru partiju su pruzili protiv nikad slabije Italije koje su savladale sa 3:2,da bih u 1/8 finala izgubili od Holandjanima.Sa svojim igrama jedino se istkao Robert Vitek,koji je dao 4 od 5 gola Slovacke reprezentacije,al od danas nece igrati,jer se povredio na prijateljsku utakmicu sa Hrvatskom 1:1,jedina utakmica koju su Slovake odigrale nakon SP..Takodjer povredjen je i drugi napadac Stanislav Sestak,koji sigurno nece danas igrati,dok upitan je naknadno pozvani Tomas Oravec,koji selektor Vajs najverovatnije ce da cuva za utakmicu sa Rusijom u utorak..Tako da u napadu igrace Jendrisek kao prvi izbor i Filip Holosko...Slovacko glavno oruzje ipak bice sredina terena gde imaju super talentirane Mareka Hamsika i Vladimira Vajsa Junior,al bez prvu napadacku liniju ,ne verujem da bi mogli da daju vise od 1 gol Makedonsku selekciju..Ipak i euforija nakon SP u slovacku je malo spala,pa ne ocekuju se pune tribine na stadiona "Pasienki" u Bratislavu koji skuplja oko 13.500 gledalaca,al prema poslednje informacije ocekuju se oko 10 000...

Imam jedno pitanje :) Odigrala sam tenis konacan ishod bez hendikepa, a ono bilo 3:1 (jel dva razlike sa hendikepom?) e sad mi nije jasno znaci konacan ishod sam pogodila,ali je doslo sa hendikepom (a ja sam igrala bez hendikepa) dal mi se racuna normalno ili sta? zbunjuje me sto stoji neki minus -1,50 ispod tog para

evo napravio sam na bet365, i nesto mi je oskudna ponuda...

ma zezas se? gle ovo:
1251c86.jpg

i ovo je slika samo za MAIN kao sto vidis imas jos opcija, Asian lines,cards,corners.....
+ sportovi koje u zemaljskim neces naci nikad;
kriket,skvos,bangminton,stoni tenis..........

Imam jedno pitanje :) Odigrala sam tenis konacan ishod bez hendikepa, a ono bilo 3:1 (jel dva razlike sa hendikepom?) e sad mi nije jasno znaci konacan ishod sam pogodila,ali je doslo sa hendikepom (a ja sam igrala bez hendikepa) dal mi se racuna normalno ili sta? zbunjuje me sto stoji neki minus -1,50 ispod tog para

racuna ti se dobitak na ono sto si igrala znaci bez hendikepa, pretpostavljam da si igrala u nekoj lokalnoj kladionici a ne na netu, pa se desava da na tiket stave i to sa hendikepom i to ne samo na tenis nego i basket.

uvek gledas ono sto igras osim ako neka od onih nafuranih na salterima nije kucala neke kombinacije i sisteme a ti ih nisi igrala. uvek proveris kad dobijes tikete......

danas sve na Srbiju basket, i mislim da ce fudbal U21 Srbija-Hrvatska doci X

bos94
Lokalne kladionice su ti gubljenje para i vremena. Ako hoćeš ozbiljno da se baviš klađenjem, onda jedino preko internet kladionica. Klađenje ti je čista matematika, zakon brojeva, verovao ili ne, sreća tu igra vrlo malu ulogu. Može se tebi posrećiti da na 50 din digneš 500 000, ali zbroji sve tikete koje godišnje uplatiš, videćeš da ćeš im vratiti i više od tih 500 000.

Za danas

Srbija v Hrvatska U21: X
Azerbej. v Albanija U21: 0-2
Moldavija v Farska Ostrva U21: 0-2
Makedonija v Grcka U21: 1X

Ukupan koeficijent 29.30

Ovo sam bzvz odigrao jer me je drug 15 min. smarao da idem sa njima u kladzu... eventualno ako hoce neko da odigra za 50 dindzi :|

Back