Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ako ces bas svakog mjeseca dizati veliku svotu mislim da ce te banaka prijaviti poreskoj .........milsim da za sve vece doznake banka automatski salje dojavu poreznoj...kod nas u Republici Srpskoj je bas pre nekoliko mjeseci donesen zakon o oporezivanju kladjenje ,svi dobici preko 1000 km odnosno 510 eura su oporezovani sa 10% u zakonu se navodi i dobici ostvareni online kladjenjem,provjeri kako je to vec regulisano u srbiji

mozda bi porez mogao izbjeci preko nettelera isti je fazon kao monybookers samo sto uz racun dobijes i mastercard sa kojom mozes dizati na bankomatima,ta kartica je vezana za netteler racun
,netteler ne izdaje mastercar za neke zemlje ,vidi jel srbija na spisku,pare dixes na bankomatima sirom svijeta haha
http://www.kladionica-sportska.com/netteler.html

Poslednja izmena:
Danas je Premijer liga bila puna iznenadjenja. Totenhem koji je prva dva kola fantasticno odigrao, izgubio je od Vigana koji je puko 6:0 dva puta. Standardno dobri Fulam je jedva izvukao remi protiv pridoslica Blekpula.

Ni Bundesliga nije bila nista bolja. Posle vodjstva od 3:0, Volsfburg je izgubio 3:4, na njih izgleda samo 3+ treba igrati. Takodje, Salke je izgubio od Hanovera koji koliko se ja secam, uvek bio u donjem delu tabele.

EDIT:

Kad sam malo bolje pogledao rezultate, vidim da su u Bundes ligi dosla dva prelaza 1-2, Hamburg i Volfsburg. Ne znam, meni je ova Bundes liga totalno nepredvidiva kada treba da se igra neki fiks (1 ili 2), eventualno da se doda neka utakmica sa 3+ :think:

Poslednja izmena:
ako ces bas svakog mjeseca dizati veliku svotu mislim da ce te banaka prijaviti poreskoj .........milsim da za sve vece doznake banka automatski salje dojavu poreznoj...kod nas u Republici Srpskoj je bas pre nekoliko mjeseci donesen zakon o oporezivanju kladjenje ,svi dobici preko 1000 km odnosno 510 eura su oporezovani sa 10% u zakonu se navodi i dobici ostvareni online kladjenjem,provjeri kako je to vec regulisano u srbiji

mozda bi porez mogao izbjeci preko nettelera isti je fazon kao monybookers samo sto uz racun dobijes i mastercard sa kojom mozes dizati na bankomatima,ta kartica je vezana za netteler racun
,netteler ne izdaje mastercar za neke zemlje ,vidi jel srbija na spisku,pare dixes na bankomatima sirom svijeta haha
http://www.kladionica-sportska.com/netteler.html

hvala na ovome kod nas zakon jos ne predvidja nesto tako, postoji samo opcija ako domace kladionice priredjuju online kladjenje recimo meridian da ti oni skinu porez za sve dobitke preko 10.000 dinarai plate umesto tebe. ali za kaldjenje u betathome, bet365,expekt i da nenabrajam nema nista......

znam da postoji opcija da se i ePAsporte poveze na neki od internet banaka pa dobijes njihovu VISU i dizes pare gde hoces ali opet cim predjes limit od 5,000$ ides poreskoj!

p.s. nije mi jasno kako MB nema interes da napravi neki svoj VISA ili MASTERCARD pa nam olaksa sve....

Poslednja izmena:
hvala na ovome kod nas zakon jos ne predvidja nesto tako, postoji samo opcija ako domace kladionice priredjuju online kladjenje recimo meridian da ti oni skinu porez za sve dobitke preko 10.000 dinarai plate umesto tebe. ali za kaldjenje u betathome, bet365,expekt i da nenabrajam nema nista......

znam da postoji opcija da se i ePAsporte poveze na neki od internet banaka pa dobijes njihovu VISU i dizes pare gde hoces ali opet cim predjes limit od 5,000$ ides poreskoj!

p.s. nije mi jasno kako MB nema interes da napravi neki svoj VISA ili MASTERCARD pa nam olaksa sve....

mislim da ce i MB uskoro imate ATM Mastercard u ponudi....................poenta je sto kad dizes nettelerovom mastercard ili epsporte visom ne moras podizati u srbiji vec mozes novac podizati i trositi sirom planete gde god ima bankomat ili pos terminal u trznim centrima,mozes skoknuti do RS do CG ili HR ako podizes vecu svotu itd

Back