Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hobotnica je i ovaj put bila upravu! :)
Jel mi moze neko objasniti vise o tom hendikepu?slabije kapiram
:rtfm: Vec smo ti objasnjavali.:)
Pol je pogodio.
.

hobotnica-paul-15456-1.jpg

Moracu da nabavim jednu, zna neko de ima da se kupi.:D

Posed lopte, na Nemačku s hendikepom, po podacima iz Reporta tiket prolazi, ali ne i po podacima iz Statisticsa. Radi se o razlici od jednog procenta, a meni je bitno pola procenta. :dash:

Najboje da izbegavas tu opkladu, stalno nesto muljaju.
Jednog prijatelja su dva puta zajebali u Mozzartu, uzimaju odakle im odgovara.
Ranije sa ESPN-a sad za SP gledaju FIFA/Statistics.Lopovi.
fuyou_2-1.gif

...

:lol: Pola treba smazati pre meča sa Urugvajem, za svaki slučaj.

Najbolje da izbegavas tu opkladu, stalno nesto muljaju.
fuyou_2-1.gif

Menjali su na sajtu FIFA-e statističke podatke u vezi meča Holandija - Brazil nakon što je Snajderu pripisan autogol Mela, i to mi je upalo, radilo se o jednom šutu na gol za koji sam ostao kratak, sva sreća da sam sačuvao tiket nekoliko dana, komšija se zeznuo i bacio njegov. :dash: Menjani su naknadno podaci i za meč Paragvaj - Japan. Ta odstupanja u podacima koja sam ranije spomenuo još postoje. Zapravo kladionica kao merodavne uzima podatke iz Statisticsa, ali nije OK da ih FIFA nije ažurirala kako treba, postoje razlike koje zbunjuju. I da, nekad je merodavan ESPN, nekad UEFA, nekad FIFA.... ESPN uvek ima neke svoje podatke, tek se s njima ne mogu uskladiti... :D

:rtfm: Vec smo ti objasnjavali.:)

Najboje da izbegavas tu opkladu, stalno nesto muljaju.
fuyou_2-1.gif

Pa ovaj prica o nekim procentima,a vi ste meni rekli da je hendikep kad je tim pobedi sa dva razlike

Pa ovaj prica o nekim procentima,a vi ste meni rekli da je hendikep kad je tim pobedi sa dva razlike
Hendikep se dodaje/oduzima na ostvareni rezultat bio izrazen kroz golove, kartone, kornere, procente...
tacan rezultat finala 0:0
ili u najgoroj varijanti 0-1 gol
smorice ih spanci

Holandjani su imali toliko srece da su mi se smucili.
Ne igra ni Spanija sjajno, mnogo dave loptu, to si u pravu ali navijam za njih od ranije, ne samo na ovom SP a za kladjenje jos uvek ne znam sta da igram.

tacan rezultat finala 0:0
ili u najgoroj varijanti 0-1 gol
smorice ih spanci

Hendikep se dodaje/oduzima na ostvareni rezultat bio izrazen kroz golove, kartone, kornere, procente...

Holandjani su imali toliko srece da su mi se smucili.
Ne igra ni Spanija sjajno, mnogo dave loptu, to si u pravu ali navijam za njih od ranije, ne samo na ovom SP a za kladjenje jos uvek ne znam sta da igram.

:ok: Sve ste rekli.

ma ako krenu u otvoren fight imam utisak
da kolko god da su spanci bolji tehnicari
ima da prsnu
ne igra se to
samo lige vrede
igras npr. norvezane 2 ligu gg prvo
il' gost daje 2 gola u prvom ako je kvota 5 il' veca
4/7 i da te bog vidi

Verovatno će Španci umrtviti igru u onoj meri u kojoj to njima odgovara, vide da im to donosi rezultate, a može im se zbog nadmoćnijeg veznog reda, Holanđani im ne mogu parirati na sredini terena. Možda bi trebalo odigrati na manje žutih kartona za Špance, igraju čist fudbal, a ni odbrana im nije dolazila u teška iskušenja. :D
Skandinavce sam u poslednje vreme zanemario, uostalom, da nije bilo SP-a i kladionica bi me se uželela. :) Islanđane ću možda pokušati da jurim, i to GG/NG igru i igru pada više golova po poluvremenima.

Paul Octopus World Cup Prediction : Spain will be World Cup 2010 Champion.This brilliant German Octopus already stunned all the German fans and always predicted that Germany will win but for the World Cup 2010 Semifinal prediction between Spain vs Germany, Paul Octopus selected Spain.

In the last ,match of Germany vs Argentina,Paul Octopus World Cup Prediction was for Germany and that also proved true.Now Paul Octopus score is 5 out of 5.Lets see that Paul Octopus recent Prediction will be a hit or flop.

Poslednja izmena:
Ja se unapred izvinjavam , nisam siguran smem li da ostavljam linkove ili ne. Ako ne smem nek neko obrise, ali ako ostane link mislim da ce biti od koristi.Samo prepisijte i uzmite kes.Nema potrebe za razmisljanjem

www.gbetting.in.rs

Evo primera prethodnih tipiva,za sada bez promasaja:

15.07.2010.

Levski - Dundalk 1 & T1 2+ kvota 1.25 POGODAK
Makabi T.A - Mogren 1 & T1 2+ kvota 1.25 POGODAK
Maritimo - Sporting 1 kvota 1.20 POGODAK
Besiktas - Vikingur 1 & T1 2+ kvota 1.10 POGODAK

14.07.2010.

Partizan - Pjunik 1 & T1 2+ kvota 1.45 POGODAK
Buki - Dandi Utd 3+ kvota 1.30 ODLOZEN
Piterboro - West Ham 2+ kvota 1.20 POGODAK

Poslednja izmena:
Ja se unapred izvinjavam , nisam siguran smem li da ostavljam linkove ili ne. Ako ne smem nek neko obrise, ali ako ostane link mislim da ce biti od koristi.Samo prepisijte i uzmite kes.Nema potrebe za razmisljanjem

www.gbetting.in.rs

Evo primera prethodnih tipiva,za sada bez promasaja:

15.07.2010.

Levski - Dundalk 1 & T1 2+ kvota 1.25 POGODAK
Makabi T.A - Mogren 1 & T1 2+ kvota 1.25 POGODAK
Maritimo - Sporting 1 kvota 1.20 POGODAK
Besiktas - Vikingur 1 & T1 2+ kvota 1.10 POGODAK

14.07.2010.

Partizan - Pjunik 1 & T1 2+ kvota 1.45 POGODAK
Buki - Dandi Utd 3+ kvota 1.30 ODLOZEN
Piterboro - West Ham 2+ kvota 1.20 POGODAK

ne radi link.. popravi