Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ajd i ja malo da se hvalim.:D Danas bez greske.

Mala je kvota, kao i na Anderleht:tick: 1:3.Mozda probam kad skoci negde na ~1.6 ako ne daju gol u prvih 20ak min.Isto vazi i za CSKA-Cliftonville:tick:.
Ako u Monacu nije smanjena kvota na Lids 3.15:tick: mislim da se isplati.
live-1.jpg

combo-1.jpg

shardy-1.jpg

Koliko god se trudio da svedem faktor srece na minimum, ipak ima bitan udeo u kladjenju.
Danas umesto 1:tick: 1.25 na Etoile[Singapur] sacekam 30.min i uplatim gol u prvom pol. kvota 2.25:tick:, i odmah povedu u 32.min.
Sinoc padne tiket u `90.min.

Danas mi ovo izgleda najbolje:
Srbija - Hrvatska(+0,5) h2 @ 1,85:tick: Mozzart

sing-1.jpg

wat-1.jpg

Cekam veceras jos Ginepri-Bozoljac 1 i Toronto -Baltimor 1.

Sutra mozda Pixijeva Nagoja i jedna prijateljska kao danas Lids al to tek kad izadju sastavi.
:bye:

Evo za danas nesto po iskustvu pracenja fudbala i slobodnoj proceni sam odigrao:

Partizan-Helsinki........................1
Ajaks-PAOK............................1
AIK-Rozenborg..........................0-2

Partizan je svakako favorit , i ja kao navijac partizana ne priznajem nista osim pobede danas....Ajaks mnogo jaci tim i ozbiljniji od PAOKA i trebali bi ih dobiti makar minimalcem na Amserdam areni a i verujem da hoce...AIK i Rozenborg jedan skandinavski derbi, veliki ulog , komsije su, i treba ocekivati tvrdu igru, i poznati su da igraju sa malo golova pa zato i ide 0-2 gola ;)

Inace sve tri utakmice pocinju danas u 20:45

Evo za danas nesto po iskustvu pracenja fudbala i slobodnoj proceni sam odigrao:

Partizan-Helsinki........................1
Ajaks-PAOK............................1
AIK-Rozenborg..........................0-2

Partizan je svakako favorit , i ja kao navijac partizana ne priznajem nista osim pobede danas....Ajaks mnogo jaci tim i ozbiljniji od PAOKA i trebali bi ih dobiti makar minimalcem na Amserdam areni a i verujem da hoce...AIK i Rozenborg jedan skandinavski derbi, veliki ulog , komsije su, i treba ocekivati tvrdu igru, i poznati su da igraju sa malo golova pa zato i ide 0-2 gola ;)

Kolika je ukupna kvota?Koliko si uplatio?Ili koji je dobitak :hahaha:

Partizan-Helsinki........................1:super:
Ajaks-PAOK............................1:dash:
AIK-Rozenborg..........................0-2:super:

E moj Ajaks :dash: samo cu to reci.

Cekam veceras jos Ginepri-Bozoljac 1:tick: i Toronto -Baltimor 1.:tick:

Sutra mozda Pixijeva Nagoja:tick: i jedna prijateljska kao danas Lids al to tek kad izadju sastavi.
:bye:

Danas bez razmisljanja,za sicu

Elfsborg - Teteks Tetovo 1 @ 1.35
Beroe Stara Zagora - Rapid Beč 2 @ 1.65
Wisła Kraków - FK Qarabag 1 @ 1.25
Nordsjael - Sporting Lisabon 2 @ 1.55
Shamrock Rovers - Juventus 2 @ 1.25
Rabotnički - FC Liverpool 2 @ 1.20
Molde FK - VfB Stuttgart 2 @ 1.50
Ukupn kvota : 9.71
Ipak su sve to neozbiljne ekipe,necu da se nerviram.Ako dodje super ako ne nikom nista.

Brate ako igras kladionicu samo zbog kvota tako nikad neces dobiti !!!! Zapamti to.
Brate, sestro, cale si , keve mi.:hahaha:
Pogledaj pol.:rtfm::D
Sta znaci dupla pobeda? 11 ili 22? i sta znaci Vise golova? (vg) 1 ili x ili 2?

Dupla pobeda: Da domacin [11] ili gosti[22] daju vise golova i u prvom i u drugom poluvremenu.
Npr. da bi dobila ako igras 11 treba da se zavrsi 2:0(1:0) ili 3:1(1:0) ili 4:2(2:0)...
Vise golova -logicno 1 da padne vise golova u prvom X da bude isto golova u oba poluvremena,moze i 0:0 da se zavrsi...
Bolje se u pocetku drzi konacnog ishoda i duple sanse dok ne udjes u stos.

HAHAH Ja napisao jedan mec i pogodio...posle napisao jos 3 i 2 pogodio... a ni nekladim se redovno.. A ovi sto se stalno klade samo poklanjaju pare kladionicama. Ja nisam rekao da sam u nekom bog zna kakvom plusu, ali ni neigram cesto...prekljuce sam odigrao tiket , a pre toga sam poslednji odigrao pocetkom maja...Vama je smesno sto ja govorim... Vecina koja misli da ce doci neki par ne odigra ga, zbog male kvote pa se kaje posle. Ali dobro videcemo......

Ne, nego sam napisao parove i moje misljenje o njima, a ona je napisala nesto u fazonu smejanja jer je mala kvota... ja pre stavim 500 din. na tri meca sa manjom kvotom koje sam siguran, nego sto igram neke bizarne kvote koje ce jako tesko uci..

...ma ne bre, nisam ja to tako shvatila...pa ovde je bilo priče, da se ne gađaju
velike kvote...već naprotiv......meni se čini da si ti to samo malo drugačije shvatio....

Back