...pa, pišite malo šta igrate, ali malo jasnije ako može, sad sa svim
tim novim ponudama što nude kladionice pola ne razumem šta znači....![]()
Sutra cemo napisati detaljno za svaki mec koji cu odigrati pa cemo videti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...pa, pišite malo šta igrate, ali malo jasnije ako može, sad sa svim
tim novim ponudama što nude kladionice pola ne razumem šta znači....![]()
Sutra cemo napisati detaljno za svaki mec koji cu odigrati pa cemo videti![]()
Mala je kvota, kao i na Anderleht1:3.Mozda probam kad skoci negde na ~1.6 ako ne daju gol u prvih 20ak min.Isto vazi i za CSKA-Cliftonville
.
Ako u Monacu nije smanjena kvota na Lids 3.15mislim da se isplati.
Koliko god se trudio da svedem faktor srece na minimum, ipak ima bitan udeo u kladjenju.
Danas umesto 11.25 na Etoile[Singapur] sacekam 30.min i uplatim gol u prvom pol. kvota 2.25
, i odmah povedu u 32.min.
Sinoc padne tiket u `90.min.
Danas mi ovo izgleda najbolje:
Srbija - Hrvatska(+0,5) h2 @ 1,85Mozzart
Ajd i ja malo da se hvalim.Danas bez greske.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cekam veceras jos Ginepri-Bozoljac 1 i Toronto -Baltimor 1.
Sutra mozda Pixijeva Nagoja i jedna prijateljska kao danas Lids al to tek kad izadju sastavi.
![]()
Evo za danas nesto po iskustvu pracenja fudbala i slobodnoj proceni sam odigrao:
Partizan-Helsinki........................1
Ajaks-PAOK............................1
AIK-Rozenborg..........................0-2
Partizan je svakako favorit , i ja kao navijac partizana ne priznajem nista osim pobede danas....Ajaks mnogo jaci tim i ozbiljniji od PAOKA i trebali bi ih dobiti makar minimalcem na Amserdam areni a i verujem da hoce...AIK i Rozenborg jedan skandinavski derbi, veliki ulog , komsije su, i treba ocekivati tvrdu igru, i poznati su da igraju sa malo golova pa zato i ide 0-2 gola
Inace sve tri utakmice pocinju danas u 20:45
Evo za danas nesto po iskustvu pracenja fudbala i slobodnoj proceni sam odigrao:
Partizan-Helsinki........................1
Ajaks-PAOK............................1
AIK-Rozenborg..........................0-2
Partizan je svakako favorit , i ja kao navijac partizana ne priznajem nista osim pobede danas....Ajaks mnogo jaci tim i ozbiljniji od PAOKA i trebali bi ih dobiti makar minimalcem na Amserdam areni a i verujem da hoce...AIK i Rozenborg jedan skandinavski derbi, veliki ulog , komsije su, i treba ocekivati tvrdu igru, i poznati su da igraju sa malo golova pa zato i ide 0-2 gola
Inace sve tri utakmice pocinju danas u 20:45
Cekam veceras jos Ginepri-Bozoljac 1i Toronto -Baltimor 1.
Sutra mozda Pixijeva Nagojai jedna prijateljska kao danas Lids al to tek kad izadju sastavi.
![]()
Brate, sestro, cale si , keve mi.Brate ako igras kladionicu samo zbog kvota tako nikad neces dobiti !!!! Zapamti to.
Sta znaci dupla pobeda? 11 ili 22? i sta znaci Vise golova? (vg) 1 ili x ili 2?
Samo se vi pravite pametni. mogu da se kladim da ste vise novca izgubili nego dobili.
Samo se vi pravite pametni. mogu da se kladim da ste vise novca izgubili nego dobili.
A korisniku amonijak je smesno sto sam ja analizirao parove , a on igra zbog kvote i puca pare (barem pretpostavljam )
Hehe, ako je zensko neznam jel igra kladionicu.. ali ako igra ili jos gore ako nezna pravila, sto se meni smeje ?![]()
Ne, nego sam napisao parove i moje misljenje o njima, a ona je napisala nesto u fazonu smejanja jer je mala kvota... ja pre stavim 500 din. na tri meca sa manjom kvotom koje sam siguran, nego sto igram neke bizarne kvote koje ce jako tesko uci..