Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nadal R. Nalbandian D. 1 1.25
Osasuna-Almeria 1X 1.29
Linz-Salzburg X2 1.53
fuyou_2-1.gif

Kopenhagen-Kil (rukomet) 2 1.20
Bel-Porto 2 1.35
@4.00

Zvezda-Vojvodina 1 1.65
Rost.-Saturn X2 1.50
doh-1.gif

Bellucci T. Rochus O. 1 1.60
Looserpul-Sanderlend 1 1.35
Real-Patetico 1 1.35
M-gladbah-HSV 3+ 1.60
@11.54
Salzburg-govna preplacena.
bj1-1.gif

Ovo je strasno koliko su svi poceli da namestaju.Kakvo pracenje,analize ...odsad igram 10parova sta mi pro padne na pamet sa max 100dinara,ako dodje super ako ne nikkom nista.

@Fernando Isti slucaj i sa Olimpijakosem, mislim pobedise panatenaikos u gostima proslog kola i sad ne mogu da pobede glupi Ksanti kod kuce,tu je ocigledno nesto sumljivo:think:
Hvala lepo:hvala:

Danas cu da probam sa ovim:

Olimpijakos - Skoda Ksanti 1 (1,21) 0:0 :cross:
Sahtjor - Arsenal Kijev 1 (1,2) 3:1 :tick:
Liverpul - Sanderlend 1 (1,3) 3:0 :tick:
Ajax - Groningen 1 (1,22) 3:0 :tick:
Real Madrid - Atletiko Madrid 1 (1,35) 3:2 :tick:

Toga ima svuda,najvise u istocnoevropskim ligama, najposteniji su u Engleskoj,desi se i tamo ali to je retkost.U poslednje vreme u grckoj PAS Janjina je namestila skoro svaku drugu,Poljaci isto,pre neki dan Modrica [4.20] i Prijedor 1.85,Dinamo-zadar X, pa Holandska 2.liga, bezbroj X-eva u Ebelu[austr.hokej].Vidi sta rade italijani, cak 8.utakmica pre kraja kvote na X su ispod 2.00.Takve klubove bi trebalo odmah izbaciti iz takmicenja i kazniti sve igrace da 5god igraju da bi otplatili dug.
Godina je pocela jako dobro,proslo je nekoliko tipova za max.ulog ali sam upao u crnu seriju,ne mogu da doguram do kvote 2.00
Odlucio sam da uzmem pauzu od min 10-ak dana, da ne bih izgubio sve ili otisao cak i u minus.Vama srecno sta god igrate :bye:

Svi mecevi se igraju danas:

Alkmaar - Heracles [ 3+] 19:45

Birmingham City - Arsenal [2] 16:00
Bayern München - Stuttgart [1] 15:30

Liege - Charleroi [1] 20:30
================================================
kvota je u zavisnosti gde se uplati

moze za veci novac 3/4
ako nije veci iznos,sve u paketu.

I singl :

Cordoba - Real Sociedad [X] - 18:00

]Birmingham
1 - 1
Arsenal

Bayern
1 - 2
Stuttgart

Alkmaar
3 - 2
Heracles

St. Liege
2 - 0
Charleroi

pao je i zadnjem minuru: irmingham City - Arsenal [2]

Cordoba - Real Sociedad [X]

Toga ima svuda,najvise u istocnoevropskim ligama, najposteniji su Engleskoju ,desi se i tamo ali to je retkost.U poslednje vreme u grckoj PAS Janjina je namestila skoro svaku drugu,Poljaci isto,pre neki dan Modrica [4.20] i Prijedor 1.85,Dinamo-zadar X, pa Holandska 2.liga, bezbroj X-eva u Ebelu[austr.hokej].Vidi sta rade italijani, cak 8.utakmica pre kraja kvote na X su ispod 2.00.Takve klubove bi trebalo odmah izbaciti iz takmicenja i kazniti sve igrace da 5god igraju da bi otplatili dug.
Godina je pocela jako dobro,proslo je nekoliko tipova za max.ulog ali sam upao u crnu seriju,ne mogu da doguram do kvote 2.00
Odlucio sam da uzmem pauzu od min 10-ak dana, da ne bih izgubio sve ili otisao cak i u minus.Vama srecno sta god igrate :bye:

najposteniji su Engleskoj:dash:
nemoj molim te danas, imam los dan:Dnamestaju od premiershipa nanize non-stop:D

zato danas....ht/ft man city, athletico b x ko' kuca, isner/querrey win, verdasco win:lol:....dovoljno....

Toga ima svuda,najvise u istocnoevropskim ligama, najposteniji su u Engleskoj,desi se i tamo ali to je retkost.U poslednje vreme u grckoj PAS Janjina je namestila skoro svaku drugu,Poljaci isto,pre neki dan Modrica [4.20] i Prijedor 1.85,Dinamo-zadar X, pa Holandska 2.liga, bezbroj X-eva u Ebelu[austr.hokej].Vidi sta rade italijani, cak 8.utakmica pre kraja kvote na X su ispod 2.00.Takve klubove bi trebalo odmah izbaciti iz takmicenja i kazniti sve igrace da 5god igraju da bi otplatili dug.

U potpunosti se slazem sa sa ovim da 'prljave' klubove treba izbaciti, i ja kad udjem u crnu seriju obicno uzimam pauzu na nekih nedelju do dve, ali ostetices nas koji prepisemo po neki par od tebe, ja redovno uzimam po neki... :super:

U potpunosti se slazem sa sa ovim da 'prljave' klubove treba izbaciti, i ja kad udjem u crnu seriju obicno uzimam pauzu na nekih nedelju do dve, ali ostetices nas koji prepisemo po neki par od tebe, ja redovno uzimam po neki... :super:

Morao sam da uplatim nesto sitno kad sam prolazio pored kladionice.:lol:
Nisam sujeveran ali vec sam rekao-sta god postavim ovde u posl.vreme padne.Evo danas 6tipova proslo sa kvotama 1.52-1.97 a kad uplatim vise, ne mogu pogodim ni 1.20 i nije mi svejedno kad promasim a znam da je neko prepisao- i ja sam ljut na sebe kad promasim prepisani tip a npr. ono sto sam hteo da odigram prodje.
Prepisujem i ja od vas ponesto.
da skratim pricu,danas odigrano bez veze,za kusur iz prodavnice

tiket1
Cambur-Top Oss GG 1.92
Bilbao-Santaner GG 1.77
Brann-Sanderf. 3+ 1.65
City H1 1.97

tiket 2
Engleska U17 2+pp 1.90
Cambur-Top Oss 1-1 1.52
Bilbao-santander GG 1.77
City H1 1.97
Bayern-Man X2 1.34

Za sutra imate fix- 1 na Bayern :lol: posto sam igrao X2 zbog uslova, ovi iz Mozzarta su stvarno neverovatni,morao sam da dodam jos jednu zbog Engleske.Pa *** to je 5 parova, skoro mi ogranice uplatu jednom na 150,jednom na 50din-to nema nigde u svetu.
Sutra cu 1.000 na Salzburg-Linz, necu vise jer mozda opet nameste X pa dobiju u produzetku.

Morao sam da uplatim nesto sitno kad sam prolazio pored kladionice.:lol:
Nisam sujeveran ali vec sam rekao-sta god postavim ovde u posl.vreme padne.Evo danas 6tipova proslo sa kvotama 1.52-1.97 a kad uplatim vise, ne mogu pogodim ni 1.20 i nije mi svejedno kad promasim a znam da je neko prepisao- i ja sam ljut na sebe kad promasim prepisani tip a npr. ono sto sam hteo da odigram prodje.
Prepisujem i ja od vas ponesto.
da skratim pricu,danas odigrano bez veze,za kusur iz prodavnice

tiket1
Cambur-Top Oss GG 1.92
Bilbao-Santaner GG 1.77
Brann-Sanderf. 3+ 1.65
City H1 1.97

tiket 2
Engleska U17 2+pp 1.90
Cambur-Top Oss 1-1 1.52
Bilbao-santander GG 1.77
City H1 1.97
Bayern-Man X2 1.34

Za sutra imate fix- 1 na Bayern :lol: posto sam igrao X2 zbog uslova, ovi iz Mozzarta su stvarno neverovatni,morao sam da dodam jos jednu zbog Engleske.Pa *** to je 5 parova, skoro mi ogranice uplatu jednom na 150,jednom na 50din-to nema nigde u svetu.
Sutra cu 1.000 na Salzburg-Linz, necu vise jer mozda opet nameste X pa dobiju u produzetku.

Odlicni tiketi:super:, bas mi krivo sto nisam stigao danas nista da odigram, jeb*ga skoro ceo dan sam bio na faxu:(

veceras:

bayern--3+
lion---0-2
engl.confer. Luton --- 1-1
------------------------------------------------------------

kvota je oko 6,00 napomena preporuka je 2/3 ali imate slobodnu volju :neutral:

zavrseno je po preporuci u plusu

veceras:

Luton - Salizberi---- 3+
Bayern -M.utd ---- G/G
Jork ---- Grays--- 0-2
---------------------------------------------
SIS. 2/3

tiket je u manjem minusu.
Ukupan saldo zanemarljivi plus

Prosla oba.
Bayern u 92.min,
jelen-1.gif
na srecu nisam gledao utakmicu.
Igrao sam na jednom Salzburg,McCaleba over i Partizan under 151.5.Tri sekunde pre kraja,lopta se odbija od obruca na 7.5metra i debil MORA da sutira za 3poena preko ruke iako je resena utakmica i naravno pogadja bez koske.
suicide-1.gif

***** ti i boga i srecu i sve u pm.

veoma pametno, da se ne hvalim.....

pokupim....
atletco b
man c
kaiserslautern
auxerre x
brann /3-2/
helsinborg
verdasco

i onda sacekam da crnja pocisti fererra sa 2-0 u setovima / odigrao 2-1/ za ferrerra:mrgreen: stvarno sam konj.....hhehheehhee, male pare su bile u pitanju.

u zdravlje.

Back