Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ujko,...

logo-1.gif

je zakon. samo doubles i trebles, fudbal.:ok:

Momci juce sam promasio dva prelaza sry ako je neko igrao..... ali evo dojava za danas ko oce moze da proba.... Brighton-Southampton 2 @ 2.30, Velje-Thisted 2 @ 5.10...
ako cete igrati pozurite thisted pocinje u 15h.....

SRECNO!!!

Jaooooooo..... sry svima sto su me poslusali za southampton, nisam dobio na kladionici ima 3 nedelje :dash: tako da dok ne dobijem necu vise stavljati predloge da i druge ne zeznem....
SRY JOS JEDNOM SVIMA KOJI SU ME POSLUSALI ZA SOUTH... :dontunderstand:

Šturm - Kapfenberger SV 1 (1,25)
Barnli - Mančester Siti 2 (1,7)
Arsenal - Vulverhempton 1 (1,23)
Piterboro Jun. - Njukastl Junajted 2 (1,57)
Žirondins Bordo - Nansi Loren 1 (1,45)
VVV Venlo - Tvente 2 (1,49)
Slaven Belupo - Kroacija Sesvete 1 (1,3)
Inter - Bolonja 1 (1,25)
Đenova - Livorno 1 (1,49)
Vojvodina - BSK Borča 1 (1,38)
Sevilja - Tenerife 1 (1,42)
Arau - Jang Bojs 2 (1,36)

Naravno nece sve ovo da ide na jedan tiket, ali raspodelicu sve na 3 tiketa...

neproverena informacija: sutra Metalac gubi od Borca, utakmica vec blokirana u nekim kladionicama.

Шта сам рекао!!!! Из икса у кец, 1-0, пенал за Борац :))))))

Ко ме је послушао могао је да узме велике паре...Ова сезона је најнаштелованија последњих 10 година, свака утакмица за коју чујем да је намештена се покаже да јесте!!!

Ко ме је послушао могао је да узме велике паре...Ова сезона је најнаштелованија последњих 10 година, свака утакмица за коју чујем да је намештена се покаже да јесте!!!

Onca cesce postuj te dojave ovde da se i mi oparimo.

Ovo vise nije ni fudbal ! Ovo je takmicenje klubova koji imaju vise novca! :D

Usput Христос воскресе!

Izaberite nesto :)

Den Haag - Ajax 2
Feyenoord - Breda 1
Augsburg - Furth 1
Willem II - PSV 2
Wolfsburg - Hoffenheim 1
Birmingham - Liverpool 2
Fulham - Wigan 1
Everton - West Ham 1
Marseille - Lens 1
Valencia - Osasuna 1
Almeria - Mallorca 1 ili X
Getafe - Espanyol 1
Gijon - Xerez 1
Valladolid - Villarreal 2
Hamburger - Hannover 1
Fenerbahce - Kayserispor 1
Santander - Real Madrid 2
Atl. Madrid - La Corun 1
Auxerre - PSG 1

Hajde da ja malo pokušam pomoći :D
Juce sam po prvi put dobio od drugara sta da odigram.Vec neko vreme nista da ubodem.Rece on meni posalji poruku na sa tekstom

FR TIKPREDLOG na broj 4828 i uzmi koji dinar.To sam i uradio i leglo .Nije nesto posebno ali bitno da sam uzeo.Pokusajte i vi,nekad za jedan dan i više puta osveze tip utakmica.Pa probajte,i da cena poruka 50 din za razliku od nekih koji uzimaju mnogo vise 100,200 pa i vise dinara

Treci put uzastpno igracu Cordobu,dosada imaju 8 uzastopnih meceva bez x-a
pratim ih ovaj mec i sledeci,ako nedodje prekidam,tj.ako odigraju 10 zaredom bex x-a svaka im cast.

Nije nikakva analiza,cisto statistika,jer su u prvom delu takmicenja imali 11 meceva sa X-om ako se nevaram.
Evo zadnjih 8 meceva bez x-a:

Gimnastic Cordoba 0:2
Cordoba Murcia 0:1
Las Palmas Cordoba 1:0
Cordoba Elche 2:0
Celta Vigo Cordoba 1:0
Cordoba Cadiz 1:0
Villarreal B Cordoba 4:0
Cordoba --------Betis 0:1

zadnji mec je : Gimnastic Cordoba 0:2

mislim i dalje da nije losa ideja,juriti X moze i od sada.
naredna tri meca:

Round 32 Cordoba Numancia 11.04.2010
Round 31 Huesca Cordoba 03.04.2010
Round 30 Cordoba Real Sociedad 27.03.2010

Evo kako je tekao niz,do ovih zadnjih 8 meceva:

1-1-x-1-1-1-x-x-1-1-x-1-x-x-x-x-2-x-x-2-x od ovog niza nastupa 8 meceva bez x-a

Do 21 kola nisu imali veci niz od 3 meca bez X-a,od tada narednih 8 meceva ga nema.

zasto sve ovo posem,zato sto ce sada doci X
---------------------------

Huesca
0 - 0
Cordoba

Kao sto sam ranije napomenuo a i ocekivao,da ce doci X u narednih 3-5 kola
evo dosao je.

Mislim da nije lose juriti X na 5-6 ekipa francuske ili spanske druge lige,naravno od njih 5 treba napraviti dobar odabir,zatim pratiti koliko meceva nije dosao x ici na dupliranje uplate,kako je kvota oko +/- 3,00 nemora se duplirati ulog,moze se izvesti racunica,da bi se imalo za sto vise pokusaja.
Ovaj nacin igre,ima veliku verovatnocu,za dobitak,e sad nije priliv brz i veliki kako bi mnogi zeleli ali je zato,pouzdan.

---------------------------

Huesca
0 - 0
Cordoba

Kao sto sam ranije napomenuo a i ocekivao,da ce doci X u narednih 3-5 kola
evo dosao je.

Mislim da nije lose juriti X na 5-6 ekipa francuske ili spanske druge lige,naravno od njih 5 treba napraviti dobar odabir,zatim pratiti koliko meceva nije dosao x ici na dupliranje uplate,kako je kvota oko +/- 3,00 nemora se duplirati ulog,moze se izvesti racunica,da bi se imalo za sto vise pokusaja.
Ovaj nacin igre,ima veliku verovatnocu,za dobitak,e sad nije priliv brz i veliki kako bi mnogi zeleli ali je zato,pouzdan.

Svaka cast :worth::worth:
Priliv bi mogao teoretski i da bude veci kada bi neko ko ima malo vecu kintu na raspolaganju pratio na primer u isto vreme 4,5 ekipa koje duze nisu igrale nereseno:think:

Danas ponovo odigrao po uputstvu onog servisa koji sam postavio par postova iznad i opet doslo,ko god da je ali su pravi eksperti,pokusajte,nisu ni skupi,vise ne lupam glavu samo drmnem sms i eto dobitka

hahahaha ovaj je dobar....slobodno nas zaobidji i reklamiraj svoj servis na nekom drugom mestu ;)

nego sta mislite japan sutra 1? patriotizam na stranu kad su pare u pitanju

Back