Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kaiserslautern 23/20
valencia 8/15
estudiantes 8/13
fenebahce- bursa both to score 17/20
unirea x
crotone 9/5
macabi 8/5
nek' ide u pm![]()

A sta ti znaci ovo sto sam boldovao?
Ja necu vise ni da igram kladzu. Definitivno.
Pre tri nedelje padnem dva tiketa po jednu za ukupno 28.000.
Pre dve nedelje obori me Seltik za 8.000, Porto za 15.500 i PAO za 18.000.
Za vikend me sjebbe PSV na 2 tiketa za ukupno 15.000.
Dosta je bilo.
Znaju Turci dobre fore da izorganizuju, ono da tri, četiri vodeća tima naprave "kiks" u istom kolu.![]()

to su cene prema william hill-u.
oni ne daju decimalne cene, drze se tradicije jer su oni i izmislili kladjenje /bookies/
11/2 je npr 5.5 po vasem.prosto govoreci das 2funte da bi dobio 11 funti.eventualno.
btw . ocekivao sam da porto pobedi ali ne sa tolikom razlikom. najbolji bet je bio porto
win ali cena je bila dosta mrsava.
Za tako nesto moras da budes bas u lovi...
Verovao ili ne,imam preko sto tiketa koje cuvam sa promasenim jednim parom!Ako ne verujes mogu da slikam pa da okacim ovde.
A dva takva `kompleta` sam bacio vec...da je srece,zaradio bih bogatstvo,ali srece nema...
. I to sam ih samo cuvao zbog toga da bih ucio na svojim greskama. Ali nikada ih ne pogledam. Ni ne znam gde su vise. Moracu da pretrazim fioke pa da se dozovem pameti.Za danas:
Olympiakos - Bordeaux x
Stuttgart - Barcelona 2
Benfica - Hertha 1-1
Man Utd - West Ham 2+ pp
Leeds - Oldham 1
Na 100 kinti oko 2.800.
.
to su cene prema william hill-u.
oni ne daju decimalne cene, drze se tradicije jer su oni i izmislili kladjenje /bookies/
11/2 je npr 5.5 po vasem.prosto govoreci das 2funte da bi dobio 11 funti.eventualno.
.
"Price format" imaju sve bolje engleske kladionice- Moze da se bira izmedju 3 opcije: Decimal, Fractional, American.
tesko skoro neverovatno bi bilo