Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A sta ti znaci ovo sto sam boldovao?

to su cene prema william hill-u.
oni ne daju decimalne cene, drze se tradicije jer su oni i izmislili kladjenje /bookies/:D
11/2 je npr 5.5 po vasem.prosto govoreci das 2funte da bi dobio 11 funti. ;)eventualno.

btw . ocekivao sam da porto pobedi ali ne sa tolikom razlikom. najbolji bet je bio porto
win ali cena je bila dosta mrsava.

Ja necu vise ni da igram kladzu. Definitivno.

Pre tri nedelje padnem dva tiketa po jednu za ukupno 28.000.

Pre dve nedelje obori me Seltik za 8.000, Porto za 15.500 i PAO za 18.000.

Za vikend me sjebbe PSV na 2 tiketa za ukupno 15.000.

Dosta je bilo.

Verovao ili ne,imam preko sto tiketa koje cuvam sa promasenim jednim parom!Ako ne verujes mogu da slikam pa da okacim ovde.
A dva takva `kompleta` sam bacio vec...da je srece,zaradio bih bogatstvo,ali srece nema...

Znaju Turci dobre fore da izorganizuju, ono da tri, četiri vodeća tima naprave "kiks" u istom kolu. :D

turci su naucili zanat od zabara.:D sve prevarant do prevaranta. :D dve lige gde najlakse mozes kiksnuti.......mada , se u toj utakmici videlo da nesto nije u redu, navlacili su ljude nerealno da stave lovu na fenebahce. .....bet 365 je davao 5/1 na bursaspor a tu negde oko 6/4 na fenebahce.....a kada se zna da je bursaspor u vrhu a fenebahce tezak shit ove sezone, bilo je lako odigrati na bursaspor,sto sam ja i uradio ali sjebo' nesto drugo......

:mrgreen:

to su cene prema william hill-u.
oni ne daju decimalne cene, drze se tradicije jer su oni i izmislili kladjenje /bookies/:D
11/2 je npr 5.5 po vasem.prosto govoreci das 2funte da bi dobio 11 funti. ;)eventualno.

btw . ocekivao sam da porto pobedi ali ne sa tolikom razlikom. najbolji bet je bio porto
win ali cena je bila dosta mrsava.

Nisam siguran, ali mislim da je ovo boldovano u decimalnim cenama 6.5. Zar to ne znaci da na 2 ulozene funte, imas 11 funti cistog profita? A decimalne cene, kada se pomnoze sa uplatom daju celokupnu isplatu? Isplata=profit+ulog

cena /ili kvota kako hoces/ 11/2 je decimalno 5.5...ok ? ako ulozis 2 funte na tu cenu dobijes 11 funti return....gde je ukljuceno tvoje ulaganje od 2 funte ...profit 9 funti.
u slucaju da ulozis 10funti na 11/2 dobijes return 55 funti gde je ukljucen ulog od 10 funti...profit 45 funti.

kad su cene npr 8/13 , /decimalno 0.615/ bukvalno, treba da ulozis 13 funti da bi dobio 8 funti itd.....

to je u principu isto, samo sto ovde treba da znas koliko je recimo 2/9 pre nego uplatis. ovakve cene bookmaker-a vaze odvajkada i originalno su se pocele davati na konjskim trkama
u proslosti a u novije vreme se odnose na sve sportske dogadjaje koji se odrzavaju na ovoj nasoj malenoj planeti.

Poslednja izmena:
Za tako nesto moras da budes bas u lovi...

Ma svi su bili na 100 dinara, osim onog sa Panatinaikosom, tu sam stavio 1.000. Ja naredjam minimum 9 parova... Mozda bi trebalo da smanjim broj parova, a da povecam ulog. Ali batalicu sve.

Verovao ili ne,imam preko sto tiketa koje cuvam sa promasenim jednim parom!Ako ne verujes mogu da slikam pa da okacim ovde.
A dva takva `kompleta` sam bacio vec...da je srece,zaradio bih bogatstvo,ali srece nema...

Nemam sta da ti ne verujem, mislis da ja nemam takvu arhivu :per: . I to sam ih samo cuvao zbog toga da bih ucio na svojim greskama. Ali nikada ih ne pogledam. Ni ne znam gde su vise. Moracu da pretrazim fioke pa da se dozovem pameti.

Sta da vam kazem ljudi ja vec duze igram sistem,dve utakmice 45/90 sa troznakom razradjeno na 9 tiketa.Ttrazim 1 sa kvotom 2.20 do 2.50 i igram prelaze,veliki procenat imam naplata oko 80%. Evo vam sablon razrade pa igrajte ako zelite,najbolje je sto prvo poluvreme ne morate da pratite bez obzira kako odigraju dva para koje ste izabrali jer sigurno prolazite sto znaci da ste 50% posla vec odradili :per:

1-1 1-1 1-1 X-1 X-1 X-1 2-2 2-2 2-2
1-1 X-1 2-2 1-1 X-1 2-2 1-1 X-1 2-2

pozzz i sretno :D

"Price format" imaju sve bolje engleske kladionice- Moze da se bira izmedju 3 opcije: Decimal, Fractional, American.

price format imaju sve engleske kladionice na INTERNETU:Dotkrio si toplu vodu:mrgreen:tesko skoro neverovatno bi bilo
da udjes u bilo koju englesku kladionicu i da dobijes DECIMALNU cenu:D. cika William Hill vodeci svetski bookmaker ima obe opcije kladjenja sa razlicitim cenama, zato biram kako cu se kladiti /off ili on line/.

ako znas fractional price verovatno znas i decimal price . tesko obrnuto....

Poslednja izmena:

Back