Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
samo razmisljam na glas :D...

cittadela bi mogla da da po gol u oba poluvremena / whooping 11/2 :D/
bastia da pobedi /pristojnih 5/4/:D
brest- sedan oboje da daju bar po gol / solidno 21/20/:D
rayo valecano uz malo muke da pobedi / kratko ali ok 7/10/
trabzonspor cupavo u gostima ,ali mislim da ce pobediti/ jako dobro 1/1/:D
borusia d . sumnjivo da joj daju 3/1 kada je dosta bolja od protivnika, mogla bi da pobedi 50/50 ?/:D/
nk zagreb protiv rijeke dobija /8/11/:D

tako otprilike

price format imaju sve engleske kladionice na INTERNETU:D otkrio si toplu vodu :mrgreen:tesko skoro neverovatno bi bilo
da udjes u bilo koju englesku kladionicu i da dobijes DECIMALNU cenu:D. cika William Hill vodeci svetski bookmaker ima obe opcije kladjenja sa razlicitim cenama, zato biram kako cu se kladiti /off ili on line/.
.

Meni se vise isplati online, lokali mi nisu bas blizu.

Sta da vam kazem ljudi ja vec duze igram sistem,dve utakmice 45/90 sa troznakom razradjeno na 9 tiketa.Ttrazim 1 sa kvotom 2.20 do 2.50 i igram prelaze,veliki procenat imam naplata oko 80%. Evo vam sablon razrade pa igrajte ako zelite,najbolje je sto prvo poluvreme ne morate da pratite bez obzira kako odigraju dva para koje ste izabrali jer sigurno prolazite sto znaci da ste 50% posla vec odradili :per:

1-1 1-1 1-1 X-1 X-1 X-1 2-2 2-2 2-2
1-1 X-1 2-2 1-1 X-1 2-2 1-1 X-1 2-2

pozzz i sretno :D
Koliko ulazes?
Imas pokrivena samo 3 prelaza od min.7[da ne racunamo 2/1 i 1/2].
Mnogo mi je to rizicno jer takve utakmice cesce idu X-2 nego 2-2.
Mozete li mi sastaviti neki dobitni tiket za subotu ali da bude dobitak oko 5000 din ? Nekada sam sastavljao odlicne tikete i uzimao dosta para sada nemogu nista pogoditi...

Ne igram tako al ajd da probam :D

USA-Finland manje5.5 1.60
Barnli-Portsmut 1 2.10
Salke-Dortmund 1X 1.20
A.Karnten-Kapfenberg 2 2.25
Drava-Interblok 1 2.00
Duizburg-Oberhauzen 1 1.55

uplata 200 ev.dob.6100.

Evo ja nikada nisam igrao na veliku cifru jer znam da su minimalne sanse. Do skoro sam igrao uvek 4 fiksa od 1,4 kvote pa na gore i stavim 200din izlaz 1000din. I u 80% slucaja ja padnem na jednu utakmicu sto me je mnogo nerviralo. Od pre 7 dana sam poceo da igram dve utakmice iz keca u kec stim sto uzmem neku sigurica utakmicu sa kvotom 1,5 pa na gore i ulozim 100-150din, i ide mi mnogo bolje. Izlaz od 600-1000din ali izasao sam za 7 dana 4 puta i u dobitku sam. Sada cepam samo tako, jeste mala kinta ali uvek u plusu bolje i to nego da bacam pare svakog dana i da se nerviram.

Evo ja nikada nisam igrao na veliku cifru jer znam da su minimalne sanse. Do skoro sam igrao uvek 4 fiksa od 1,4 kvote pa na gore i stavim 200din izlaz 1000din. I u 80% slucaja ja padnem na jednu utakmicu sto me je mnogo nerviralo. Od pre 7 dana sam poceo da igram dve utakmice iz keca u kec stim sto uzmem neku sigurica utakmicu sa kvotom 1,5 pa na gore i ulozim 100-150din, i ide mi mnogo bolje. Izlaz od 600-1000din ali izasao sam za 7 dana 4 puta i u dobitku sam. Sada cepam samo tako, jeste mala kinta ali uvek u plusu bolje i to nego da bacam pare svakog dana i da se nerviram.

brate, isti slucaj kod mene, uvek me proda neka sigurica! i sto je najjace kad ne uplatim tiket nego ovako caskam sa drustvom sve pogodim :) Jednostavno nemam srece... E sad sto se tice taktika ja znam za dve, i to su:
1. Odaberes neki tim osrednji na tabeli koji secto igra nereseno, pratis X, a kvota na X je obicno oko 3. Npr nek na od 10 utakmica tog tima 5 budu neresene, i nek si uplacivao recimo 1000 din na singl X u dobitku si 5000. Ukupno su uplatio 10 000 a ukupno si dobio 15 000. Ima takvih timova koji cesto igraju X, moze se naci.
2. Igras poluvreme/kraj i to prelaze 1-1, x-1, 2-2 i to odaberes dve utakmice za koje je kvota za kec od 2.2 do 2.5. Ta tri prelaza kod takvih utakmica dolaze u oko 80% slucajeva. na 9 tiketa se pokriju sve varijante.
1-1 1-1 1-1 X-1 X-1 X-1 2-2 2-2 2-2
1-1 X-1 2-2 1-1 X-1 2-2 1-1 X-1 2-2

Koliko ulazes?
Imas pokrivena samo 3 prelaza od min.7[da ne racunamo 2/1 i 1/2].
Mnogo mi je to rizicno jer takve utakmice cesce idu X-2 nego 2-2.

Ne igram tako al ajd da probam :D

USA-Finland manje5.5 1.60
Barnli-Portsmut 1 2.10
Salke-Dortmund 1X 1.20
A.Karnten-Kapfenberg 2 2.25
Drava-Interblok 1 2.00
Duizburg-Oberhauzen 1 1.55

uplata 200 ev.dob.6100.
sta mislis dal ce doci drava?ja sam cuo da interblok pred bankrotom nesto da li ti nesto znas?

sta mislis dal ce doci drava?ja sam cuo da interblok pred bankrotom nesto da li ti nesto znas?

Cuo sam i ja nesto al ne igram ih zbog toga.Drava je dovela nekoliko pojacanja dok je Interblok ostao bez prvog golmana i u pripremnim utakmicama gubio sa nekoliko razlike od drugoligasa.Da nisu odigrali 1:1 jesenas isao bih sa jacim ulogom,jer tri godine igraju 3za3, samo se taj X ne uklapa.
Isplati se i 1 na Barnli jer Portsmut sigurno ispada iz lige.
Ove dve cu verovatno u sistemu sa Mehengladbahom,Stutgartom i Kafenbergom 4/6.

Ostale utakmice koje najverovatnije igram u dublovima:
Bolton 1X
Sevilja
Looserpool
Wolfsburg X2
Parma 1X
Sturm X2
Herta 1X
Barselona H1
Lion
Siroki-olimpija +4.5 H1
Celzi

Poslednja izmena:
Kakva prevara ovaj portsmut **** im pas mater :poludeo::poludeo::poludeo:

***, ako si sve natovario na njih i nista drugo nisi odigrao, onda menjaj taktiku.
To nije bila "dojava" [nije blokiran,nije padala kvota], vec logicna opklada po svemu sto se desavalo zadnjih dana:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/p/portsmouth/8540958.stm
http://www.businessweek.com/news/20...remier-league-team-to-go-into-bankruptcy.html

Uz to, Barnli je domacinska ekipa,od 23 osvojenih bodova,22 su osvojili kod kuce, Portsmut jei pored finansijskih problema i ove kazne[-9boda],od koje izgleda nece biti nista, u losoj formi i slab u gostima....samo sto je odbrana Barnlija uzasna, da je Portsmut igrao protiv bilo koje druge ekipe sigurno bi izgubio.

Mene je danas sjebala Herta [imao 1X na 2 jaka tiketa :dash: } i nameracio sam se na njih da ih izbacim iz lige :D,igracu ih sve dok postoji teoretska sansa za opstanak.Jedva sam se izvukao iz minusa danas.Bice bolje sutra.:bye:

huddersfield or x .......dvoznak:cool:
aldershot.....win:D
notts c.....win:D
kidderminster....score in both halves;)
dunfermline:)
salisbury- crawley....both teams to score:roll:

tako nesto...za danas, a sutra ocekujem da pobedi srbija, slovenija, rusija, holandija i svapska of course.

Poslednja izmena:
huddersfield or x .......dvoznak:cool:
aldershot.....win:D
notts c.....win:D
kidderminster....score in both halves;)
dunfermline:)
salisbury- crawley....both teams to score:roll:

tako nesto...za danas, a sutra ocekujem da pobedi srbija, slovenija, rusija, holandija i svapska of course.

sve osim huddersfilde-a:mrgreen:ne pamtim da je izgubio u gostima, narocito ne 5-0, od svetaca koji daju jedan ili ni jedan gol po utakmici:mrgreen: aj sad igraj....

Poslednja izmena:

Back