Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hahaha da standardna prica. Jedino gde stvarno to nisam primetio je u Meridijanovoj kladzi, ali samo onoj na Trgu, ali oni najcesce imaju manje kvote nego konkurencija.
BTW, jedom sam usao u Mozzart i dao nekoj ribi tiket od 10.000. Ona naravno odmah telefonce i zove, i ono sto me je uzasno iznerviralo u trenutku je sto me je nekako gledala sa prezirom, plus na moje pitanje jel sve u redu sve vreme je cutala. Tako mi je digla pritisak da sam po zavrsetku razgovora samo pokupio spustene pare i napustio kladionicu. Najvise od svega mrzim neljubazno i nekulturno osoblje.

Hahaha da standardna prica. Jedino gde stvarno to nisam primetio je u Meridijanovoj kladzi, ali samo onoj na Trgu, ali oni najcesce imaju manje kvote nego konkurencija.
BTW, jedom sam usao u Mozzart i dao nekoj ribi tiket od 10.000. Ona naravno odmah telefonce i zove, i ono sto me je uzasno iznerviralo u trenutku je sto me je nekako gledala sa prezirom, plus na moje pitanje jel sve u redu sve vreme je cutala. Tako mi je digla pritisak da sam po zavrsetku razgovora samo pokupio spustene pare i napustio kladionicu. Najvise od svega mrzim neljubazno i nekulturno osoblje.

E bas to...ona neki pogled pun prezira.....ko da sam neki krimos,pa proverava da li sam na nekoj poternici...pa onda klasicna konstatacija: jeste,stalan je igrac...

Ali u ovoj drzavi vecina stvari naopako funkcionise,pa sto ne bi i to....

da li je neko nešto igrao danas....:think:

evo ja probala malo...pa da vidimo:D

1.tiket
Rading-1/2.40.........;X/3.10
Belefeld-2/2.35
Benfika-1/1.25.........;2+I/2.50
Arhus-1/1.80............;X/3.30
Slavia-1/1.45

2.tiket
Le Havre-X2/2.60
Giresun-1/2.30
Vicenza-X2/1.60
Vaduz-1/1.85.......;X2/1.70

E sad nema ukupna kvote na tiketu, samo minimalni dobitak po uplati...čak nema
ni maximalnog dobitka....a rekla sam da neću igrati kod njih više...Premier:mrgreen:,

------------------------------------------------------
26/10-21:15 Benfica - Nacional 1 1.25
26/10-20:30 Verona - Pescina 1 1.65
26/10-18:30 Dinamo Riga - Dinamo Moscow DC 12 1.15
27/10-01:05 Chicago - Minnesota DC 12 1.15
27/10-12:00 Stepanek R. - Kubot L. 1 1.25
27/10-12:00 Cilic M. - Falla A. 1 1.20
27/10-10:30 Santoro F. - Montanes A. 1 1.35
------------------------------------------------------------------------------

5,30

------------------------------------------------------
26/10-21:15 Benfica - Nacional 1 1.25 [6;1]:tick:
26/10-20:30 Verona - Pescina 1 1.65 [5;1]:tick:
26/10-18:30 Dinamo Riga - Dinamo Moscow DC 12 1.15 [2;4]:tick:
27/10-01:05 Chicago - Minnesota DC 12 1.15 [3;1]:tick:
27/10-12:00 Stepanek R. - Kubot L. 1 1.25
27/10-12:00 Cilic M. - Falla A. 1 1.20
27/10-10:30 Santoro F. - Montanes A. 1 1.35
------------------------------------------------------------------------------

5,30

Santoro F. - Montanes A. 1 1.35 se igra u 16,00 termin je malo pomeren
ako i kladionice to urade branicu malo ovaj tiket, , na ovaj mec ide [ 2 ]
lepa je kvota pa mi to dozvoljava.
Kockanje nikako ne dolazi u obzir,sve sto moze da se brani,odbranice se.

Na brzinu nesto,pred privremeni rastanak:

2/3 Sepi - Hajek ...........................1 - 1.20
2/3 LA Lejkers - LA Klipers..........1 - 1.20
2/3 Srbija - Kazahstan ( U17 )........1 - 1.25

2/3 Hapoel J. - Roan......................1 - 1.30
2/3 Lask - Salzburg......................3+ - 1.50
2/3 Efes - Partizan.........................1 - 1.15

Ukupna kvota: 2.48 Uplata: 9500 Max.dobitak: 23575

Zaista mi je drago, da je jedan G-din.opet sa nama,:kpozdrav:
:bye:
Slaba ponuda danas;

Washington-Phila 2 1.35:tick:
Apoel-Etnikos 1 1.20:tick:
Gais-Bromap GG[oba daju gol] 1.57:cross:
Spanija-SAD U17 GG 1.75:tick:
@4.45 2/10
Posle ovog tiketa mi se ne pise nista vise jer sam odigrao jedno a ovde postavio drugo,iz najbolje namere ali ispalo drugacije.Izvinjavam se ako je neko odigrao GAIS,oni su bili za manji ulog a nisam to naglasio.
bag-1.gif

Sta mislite o:

Caen - Vannes 1 1.45
Napoli - Milan 2-3 1.95
Arsenal - Liverpool 3+ 1.90
----------------------------
@ meridian @ 5.37

Ne igram nista od ovog, sto ne znaci da ne prolazi.:D Slusaj sebe-zlatno pravilo.

Za jaci ulog Geteborg,Atletiko,Alborg,[hokej]
Za slabiji Osijek,Boston +4.5 H2,Real,KAC,Totenhem,Dalas-Was over 205...

Poslednja izmena:

:dontunderstand:

Bolje da se nisam "aktivirao".Pogodio sam sve zivo a pao sam na najjacen;Geteborg 1.25,na drugom Salzburg a oni se nikad ne uzimaju za ozbiljno,na trecemosjek i pored toga sto je covek iz Osjeka 3 puta rekao da ne igramo na njih.
Igrao i "dojavu" zaglebje (poljska),atletiko -fiks kola i sve vezivao sa glupostima-geteborg koji u zivotu nisam odigrao za jace i jebeni salzburg.
Veceras Boston H2 i Dalas over 204 za dup;i minus ili vadjenje.

Bolje da se nisam "aktivirao".Pogodio sam sve zivo a pao sam na najjacen;Geteborg 1.25,na drugom Salzburg a oni se nikad ne uzimaju za ozbiljno,na trecemosjek i pored toga sto je covek iz Osjeka 3 puta rekao da ne igramo na njih.
Igrao i "dojavu" zaglebje (poljska),atletiko -fiks kola i sve vezivao sa glupostima-geteborg koji u zivotu nisam odigrao za jace i jebeni salzburg.
Veceras Boston H2 i Dalas over 204 za dup;i minus ili vadjenje.
Salcburg je haos, treba ga ukinuti. :evil:
A sta ti sine nije jasno :think:
Nisi nikad cuo za ljude koje mrzi da zive, za mizantropiju, za bezobrazluk :lol:

Nisam se nikad u kladionicama susretao sa pogledima te vrste. Prvi put čujem za to. :) Viđao sam da su ljudima odbijali uplate od preko sto hiljada dinara, ali niko se nije žalio na takav vid bezobrazluka, na tu prepotentnost. Možda se ipak radilo o običnom podozrenju.

Nisam se nikad u kladionicama susretao sa pogledima te vrste. Prvi put čujem za to. Viđao sam da su ljudima odbijali uplate od preko sto hiljada dinara, ali niko se nije žalio na takav vid bezobrazluka, na tu prepotentnost. Možda se ipak radilo o običnom podozrenju.

Ne vidim razlog za podozrenje, radi se o klasicnoj nekulturi i neljubaznosti prema stranci, jer sam u doticnoj kladionici redovan clan. Naravno to nije izolovan primer jer postoji puno slucajeva nekulturnog ponasanja usluznog osoblja u kladionicama, od obezbedjenja, preko konobara, do uplatnih mesta.
Ziv sam svedok da jednom Romu namerno nisu dali da igra elektronski rulet, bez ikakvih razloga. Izbacivali su ljude iz najbanalnijih razloga tipa obezbedjenje ti vidi tiket ili listu druge kladionice.
Jedna radnica se jednom izderala na nekog lika zato sto joj je ovaj doneo tiket na storniranje i rekao da je pogresila, pa je obezbedjenje moralo da intervenise. O ljubaznosti i uslugi konobara tek moze da se prica, od njihovih grimasa, pa preko toga da kao gistro namerno zaborave da ti donesu pice, pa nekad cekas po sat vremena.

Ova iskustva nisu masovna pojava i radi se o izolovanim slucajevima. Ali za 10 godina kladjenja, a plus sam imao priliku da radim u kladionici svasta sam video.

Pozdrav!

Ne vidim razlog za podozrenje, radi se o klasicnoj nekulturi i neljubaznosti prema stranci, jer sam u doticnoj kladionici redovan clan. Naravno to nije izolovan primer jer postoji puno slucajeva nekulturnog ponasanja usluznog osoblja u kladionicama, od obezbedjenja, preko konobara, do uplatnih mesta.
Ziv sam svedok da jednom Romu namerno nisu dali da igra elektronski rulet, bez ikakvih razloga. Izbacivali su ljude iz najbanalnijih razloga tipa obezbedjenje ti vidi tiket ili listu druge kladionice.
Jedna radnica se jednom izderala na nekog lika zato sto joj je ovaj doneo tiket na storniranje i rekao da je pogresila, pa je obezbedjenje moralo da intervenise. O ljubaznosti i uslugi konobara tek moze da se prica, od njihovih grimasa, pa preko toga da kao gistro namerno zaborave da ti donesu pice, pa nekad cekas po sat vremena.

Ova iskustva nisu masovna pojava i radi se o izolovanim slucajevima. Ali za 10 godina kladjenja, a plus sam imao priliku da radim u kladionici svasta sam video.

Pozdrav!

Verujem. Ne čudi me što nisam primećivao nešto tako, obično se ne zadržavam u klandži, samo ulećem zbog uplate, ponekad zasednem s društvom na piću, ali onda ne obraćamo pažnju na sportska dešavanja i dešavanja oko nas. :)
Ortak koji je bio zaposlen u klandži pričao mi je da je imao problema sa nekim policajcem iz komšiluka, koji je u njihov lokal slao sina da bi dečak uplatio tikete umesto njega. Kad bi malog oterali tata bi dojurio da pravi brlje, to ga nije mrzelo.

Back