Вуја
Veoma poznat
- Poruka
- 10.723
meridian
Vidim po ovome da se kladis online, ili gresim

Postoji li jos neka kladionica (nasa) koja prima online uplate, posto mi meridian ima redovno slabije kvote u odnosu na konkurenciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meridian
:klap:....i da se ja mučim na kojekakvim sajtovima...aaa.....nema štanse.................
...bravo......
![]()
Svaka cast.....pretpostavljam da si stisno petlju i stavio vecu kintu...
A ne kao onaj sto ima mooda da odigra X na Traktor i kvotu 5 za celih 50 din.
Ma radimo za narod,znas kako, ova svetska kriza,
Uspesna asocijacija
bakica Vanga je pogadjala 7+ / X-1 ladno, svaki dan !
Ima jedan ovde koji se hvali da ima mooda za kladjenje jer on igra 13 utakmica po tiketu i pravi prosecnu kvotu 3784.50. I uplacuje citavih 30 dinara po tiketu. Ili zato sto odigra singl na X u hokeju na kvotu 5. Za citavih 100 dinara.
E vidis ,to je ( kako on kaze ) hrabrost......
Znao sam odma` da si pomesao nesto,al sam hteo da budem siguran.
Ja sam igrao hokej i nikad nisam komentarisao ko koliko uplacuje - svako prema svojim mogucnostima,najbitnije je da tip prodje-nekad je kvota 2.00 sigurnija od 1.30.
Evo jos malo da se pohvalim i necu vise.
Singl,ulog je uvek 100unita x kvota, promasaj -100.Mnogo nezgodni ovi sto jure X-eve,al izborio sam se nekako.
Jedan tip je odbijen[dobitni,F1],bilo bi 9/10.
Marsej moze da se odigra,ako ne odloze utakmicu,jos uvek je oko 1.70.Bari ima puno izostanaka i ne bih igrao na njih.
moglo bi ovako za vikend:
24/10-16:00 Crvena Zvezda - Borac - -- 1--- 1,15[1;0]
25/10-13:00 Rad - Partizan -- 2 -- 1,35[2;3]
25/10-13:30 Hamilton - Celtic-- 2 -- 1,3[1;2]
26/10-21:15 Benfica - Nacional-- 1-- 1,3 [na cekanju]
24/10-15:30 Bayern Munchen - Frankfurt-- 1-- [2;1]
----------------------------
3,14
Mada ima jos dosta vremena za odabir.
ima li sta za danas ?
Vidim po ovome da se kladis online, ili gresim
Postoji li jos neka kladionica (nasa) koja prima online uplate, posto mi meridian ima redovno slabije kvote u odnosu na konkurenciju?
evo i od mene za vikend
nica-lion 2
chelsea-blekburn 1
hamilton-celtik X2
liverpool-mancester X1![]()
Za vikend 2/3 X 2/3 :
2/3 Soderling - Bagdatis 1 - 1.35 kvota 1
2/3 Olimpija - C. Zvezda 1 - 1.30![]()
2/3 Cedevita - Bosna 1 - 1.25
2/3 Hamilton - Seltik 2 - 1.35
2/3 Beneton - Skavolini 1 - 1.20
2/3 Almeria - Valensija X2 - 1.30
Ukupna kvota: 2.78 Uplata: 9500 Dobitak max. : 26397
Malo je mani dobitak zbog Soderlinga koji nije ni odigrao.....ali je i 21750 sasvim dovoljno.
S obzirom da nemam mooda za kladjenje....
Malo je mani dobitak zbog Soderlinga koji nije ni odigrao.....ali je i 21750 sasvim dovoljno.
"Savrsenstvo je u jednostavnosti"
Drago mi je da ima tako dobronamernih ljudi, koji nesebicno zele da podele svoj uspeh sa drugima,naravno kada ga ima.
Nadam se da ce i dalje biti tako,
pozdrav![]()
Odličan tiket.
Imam dva pitanja ako te ne mrzi da odgovoris jer najcesce igram takve tikete,2-3 para da dobijem kvotu 2 i kad promasim to bude samo jedna.
1.U kojoj kladionici ovo igras jer mnoge nemaju softver za vezane sisteme a i kvote nisu lose npr.Valensija X2 je 1.30 a Seltik jedino u Mozzartu bio 1.35.
2.kako racunas dobitak,[imas 9komb.?] i na prvom pogodis recimo 3,na drugom 2 to je 1.35*1.2*1.3=2.10*1055...t nastavi dalje.
Danas sam lose prosao satiketima,izvuko se na live kladjenju[Milan @4.30pobeda, Juventus 2.10 i Salke 3+ 2.35]
narodni za danasporto poveo dok sam kucao,kvota bila 1.50,cekao sam da poraste jos malo
1. I Meridian i Mozart imaju softver za vezane sisteme. Uglavnom igram kod njih,ali sam u poslednje vreme poceo da uplacujem kod hrvata ( na zalost) preko prijatelja koji trenutno radi u ZG,jer imaju dosta bolje kvote nego kod nas i mnogo manje uslovljavaju. Kod nas kad dodjes sa uplatom od 9-10 hiljada kao da si dosao da ih ubijes.)
Hvala na detaljnom objasnjenju,Meridian mi je daleko ali kad imam dobar tiket mozda se prosetam do njih a Mozzart je uzas,nista ne mozes posteno da uplatis jos kad ogranice na 100din ili 50din to je stvarno jadno i zalosno,nema nigde u svetu.
Hrvatima ne znam kako se isplati da drze kladionice,imaju odlicne uslove i kvote.Nebo-zemlja u odnosu na nas.