Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.356
prenaglašena pojava da se više golova daje tek u zaustavnom vremenu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam juče igrao singl a Čelzijem kako na pobedu pa gol u prvom pa da Čelzi daje prvi pa da če dati 2 gola
Ovih dana je slaba ponuda. Ima Vimbldon, neke ljeve lige, prijateljski mečevi, svjetsko klupsko prvenstvo i tako to. Ali to može biti i prednost u odnosu na onda kad imaju sve moguće lige u fudbalu pa i drugim sportovima i na hiljade mečeva na listi. Kad je preveliki izbor ja se često pogubim u tome pa trpam previše parova. Ovako sa slabom ponudom se koncentrišem na 5-7 mečeva, a 10 puta izmjerim prije nego što presječem.ja sam juče igrao singl a Čelzijem kako na pobedu pa gol u prvom pa da Čelzi daje prvi pa da če dati 2 gola
dalje sam se uspešno zamlačivao sa Grčkim Kinom ali je i Češki pomogaoyt dosta
Ma nije. Mogao sam staviti koliko hoću parova. Ni sam ne znam zašto sam igrao na Sinera na tako mizernu kvotu.Si ti lud?
1.02?
Je l' uslov bio minimum 5 parova?
Kad su se kladionice tek pojavile pa u narednih nekoliko godina postojali su uslovi koliko parova može ili ne može na tiket, koje se igre ili sportovi mogu ili ne mogu stavljati na jedan tiket itd. Već odavno toga nema i može se igrati sve i svašta.Koliko hoces je uvek bilo, ali su nekad ogranicavali minimum broj parova, pa su ljudi stavljali takve nebuloze da ispune uslov.
Sto stavi 1.02... nista ne dobijas, mozes samo da izgubis...
Preciznije 1160 dinara, tačno 10 evra.Sada ti sudbina spas'la 1000 dinara...
U pravu si.I ne bi pao na "samo jedan par", ti bi pao na kvotu 1.02, ej?!?!?! Iliti kvota - ne dobijam nista, mogu samo da izgubim...
Van pameti...
Ovaj tiket ispod od juče je prošao, iako je Dimitrov predao Sineru. U takvim slučajevima se računa kvota 1. Isplatili su mi 100 dinara manje, umjesto 5360 dali su mi 5260. Tako da sam 4100 u plusu kad se odbije uplata.
Pogledajte prilog 1753372
Je li igraš na potencijalne veće dobitke sa manjim uplatama? Ne znam koliko ti se ovako isplati dali si vodio evidenciju koliko uplaćuješ, koliko dobiješ, a koliko si izgubio?Kad su se kladionice tek pojavile pa u narednih nekoliko godina postojali su uslovi koliko parova može ili ne može na tiket, koje se igre ili sportovi mogu ili ne mogu stavljati na jedan tiket itd. Već odavno toga nema i može se igrati sve i svašta.
Preciznije 1160 dinara, tačno 10 evra.
U pravu si.
S druge strane ko je mogao očekivati da bugarski veteran razbuca Sinera u 2 seta i umalo dobije meč.![]()
Lupetas...Dobro sad, odigrao čovek. Aj smaraj ga do kraja života što je odigrao..
Oko 700 evra sam u plusu od Kladjenja momentalno. Bilo je vise ali i manje jer se mjenja/varira kako dobijam ili gubim, ali toliko je trenutno. Te pare drzim da strane i samo od njih odvajam za uplate - uglavnom po 10-20 evra, ponekad 50, rjetko 100. Samo 2 puta sam uplatio vise od 100 evra.Je li igraš na potencijalne veće dobitke sa manjim uplatama? Ne znam koliko ti se ovako isplati dali si vodio evidenciju koliko uplaćuješ, koliko dobiješ, a koliko si izgubio?
Da znaš na čemu si? Ja sam manje igrao na kladionice ali zato sam uplaćivao EuroJackpot i Loto Njemačkoj mogu reći da sam uplatio do sad kad se sabere svo igranje lota i kladionice oko 15000 Eura s tim da sam dobio oko 7000 Eura, igrao sam i sisteme najviše što sam uplatio za jedno kolo EuroJackpot igre je bilo dva sistema po 512 Eura što znači da sam uplatio 1024 Eura.
Nisam pogodio niti jedan broj za to kolo na sisteme.
Najbliži sam bio osvajanju džekpota u Njemačkom lotu kada sam odigrao polu sistem sa više brojeva pogodio sam 5+1 a šesti broj prije igre sam se dvoumio između 12 i 13 odigrao sam 12 ono bilo 13 izvučeno imao bi džekpot od 12 milijuna Eura. Ovako sam dobio manji iznos jer mi nisu sve uračunali zbog polu sistema.
Što znači da sam na gubitku oko 7000 Eura i dalje igram ali jednu do tri kombinacije obične za EuroJackpot svako izvlačenje.
Okanio sam se sistema ne uplaćujem više.
Hoćeš da ti odgovorim onako kako ti stvari stoje u vezi toga to je samo sjajan mamac da počneš trošiti novac ne kontrolisano na klađenja da zagrizeš pravo i postaneš ovisnik o kocki. Znam iz svog iskustva kad mi je malo falilo da dobijem džekpot od 12 milijuna Eura na Njemačkom lotu poslije toga sam počeo uplaćivati sve veće sume novca na sisteme jedva sam prestao igrati sisteme i počeo igrati ponovno u granicama normale.ovo se zove....
![]()