Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gledam Live Score zanimacije radi

Španija U21 - Rumunija U21 "iz dvojke u keca"
Juče sa Crnom Gorom danas sa Španijom, osladilo se Rumunima
Nisam hteo da alatmiram nikoga, znamo da su sve varijante u opticaju
moglo je da bude i X ako procene "da bi valjalo"
Gol odluke se daje na samom kraju, kad namignu sa klupe

Danas sam 3300 u plusu. :pivce:

20250614_230955.jpg

@Stojkov Menidjer @Belgradeboy @mlnmnc

@Stojkov Menidjer @Belgradeboy
Ludilo kako je prošao ovaj tiket gore. Virtus, SJK, Portugal i Italija glatko, ali sa Francuskom i Španijom su bile velike poteškoće što bi rekao Šojić. Španija gubila od 4', izjednačila u 85', a preokrenula u 88'. Francuska još luđi meč. U 35' 1-0 za Francuze iz penala, u 76' 1-1, u 84' šok 1-2 gube Francuzi, u 89' 2-2, u 90+2' 3-2 za Francuze ali prc poništišen na var, a onda u 90+12' opet 3-2 za Francuze i tada je bio regularan. Au, u 102. minutu Francuzi dobiše. :rotf:
Malo je falilo da stavim 100 evra na singl na Francuze. Prošao bih, ali dobro je da nisam jer bi mi to pokidalo brdo živaca.

@Stojkov Menidjer @Belgradeboy
Ludilo kako je prošao ovaj tiket gore. Virtus, SJK, Portugal i Italija glatko, ali sa Francuskom i Španijom su bile velike poteškoće što bi rekao Šojić. Španija gubila od 4', izjednačila u 85', a preokrenula u 88'. Francuska još luđi meč. U 35' 1-0 za Francuze iz penala, u 76' 1-1, u 84' šok 1-2 gube Francuzi, u 89' 2-2, u 90+2' 3-2 za Francuze ali prc poništišen na var, a onda u 90+12' opet 3-2 za Francuze i tada je bio regularan. Au, u 102. minutu Francuzi dobiše. :rotf:
Malo je falilo da stavim 100 evra na singl na Francuze. Prošao bih, ali dobro je da nisam jer bi mi to pokidalo brdo živaca.
ta ludila sa zaustavnom vremenom a obaška bude koji minut duže od objavljenog a ti čekaš i strepiš, medjutim, ima tako nekih "smrda utakmica" ajd što ne pomogne ni dupla šansa nego - čim prodje sekund u 90-om minutu KRAJ

e to mi je nekako baš...

Evo moje predviđanje za Internacionalni Klubski Svjetski Kup

Datum 15.06.2025 vrijeme utakmice 18:00
FC Bayern München vs. Auckland City rezultat 1:0
Kvota 17 Eura

Datum 15.06.2025 vrijeme utakmice 21:00
Paris Saint-Germain vs. Atletico Madrid
rezultat 1:0
Kvota 9,1 Eura

Datum 16.06.2025 vrijeme utakmice 21:00
Chelsea FC vs. Los Angeles FC
Rezultat 1:0
Kvota 8,8 Eura

Kvote su sa Neobet.de promjenljive su iz trenutaka u trenutak ali neznatno do početka utakmica.

Kada sam ja odigrao za prvu utakmicu su bile 17, drugu 9,2 i treću 8,6 Eura
17×9,2×8,6=1.345,04× ulog 3,25 Eura= Mogući dobitak 4.371,38 Eura

Jesi se okladio na Euromillions brojeve za danas?
rekoh ti da kladionice to drugačije tarifiraju jer dozvoljavaju "pogadjanje solo brojeva"

kad se ima viška para ja na svim 24h tomboloma uplatim kmbinaciju 2 broja, negde će da izadje a nekad budu i na tri tombole.l (desilo se jednom).

recimo 6 i 29

pa onda tako štagaznam ja
na Euromiluons izadju 1 2 3 6 29
na Atlantic Bucko izadju 9 8 7 6 29
dakle na dve tombole sam pogodio 6 i 29 teoretski

rekoh ti da kladionice to drugačije tarifiraju jer dozvoljavaju "pogadjanje solo brojeva"

kad se ima viška para ja na svim 24h tomboloma uplatim kmbinaciju 2 broja, negde će da izadje a nekad budu i na tri tombole.l (desilo se jednom).

recimo 6 i 29

pa onda tako štagaznam ja
na Euromiluons izadju 1 2 3 6 29
na Atlantic Bucko izadju 9 8 7 6 29
dakle na dve tombole sam pogodio 6 i 29 teoretski
Ako ne budeš odigrao one brojeve koje sam ti napisao, a ipak budu izvučeni šta ćemo onda?

Ako ne budeš odigrao one brojeve koje sam ti napisao, a ipak budu izvučeni šta ćemo onda?
rekoh ti - ne trebaju mi velike pare a drugo ne bih dobio EM iznos nego limitirani

ok kupio bih sebi garniseru ali velike pare nikako
upao bih u bolest

ti bolje poradi na koncentraciji jer ti se javilo 1:0 za Bayern München tj jedna nula je pretekla sigurno ti je flešnulo 10 ali si onda počeo racionalno da misliš pa si to razdelio sa 10 na 1:0
ko bi oćekivao 10:0? :D

rekoh ti - ne trebaju mi velike pare a drugo ne bih dobio EM iznos nego limitirani

ok kupio bih sebi garniseru ali velike pare nikako
upao bih u bolest

ti bolje poradi na koncentraciji jer ti se javilo 1:0 za Bayern München tj jedna nula je pretekla sigurno ti je flešnulo 10 ali si onda počeo racionalno da misliš pa si to razdelio sa 10 na 1:0
ko bi oćekivao 10:0? :D
Čega se plašiš svejedno ćeš oboliti prije ili kasnije od psihe ili fizički nije bitno?

TO LUTKO!

ja pauziram za ovaj mesec - otišo dozvoljeni fond, neće kladža nigde
ako nema fudbal ima basket
ako nema basket ima tenis
ako nema tenis ima odbojka
ako nema odbojka ima golf
ako nema golf ima bilijar
ako nema bilijar ima kučići
ako nema kučići ima tombola

za igrača nova šansa :lol:

p.s. nemam pojma koja je zajebancija u Irskoj - što u prvom urade to ostane za drugo, samo jedan par doda

@Stojkov Menidjer
Inter odigrao 1-1 sa takoreći amaterima. Vidim na jednom sajtu neki pišu da je to epska blamaža Intera, da trener treba podnjeti ostavku itd, oni su pali na Inter pa su bjesni. 😆 Inter mi je bio sumnjiv, pa zato dupla šansa. Za River sam bio poprilično siguran da dobija što se i desilo, ali rekoh ipak na 100 evra je bolje/sigurnije ići sa duplom šansom.
organizatori moraju nekako da naplate troškove plus da zarade
svakakvih čudesa ima još da bude
ili 1 gol ili 10

organizatori moraju nekako da naplate troškove plus da zarade
svakakvih čudesa ima još da bude
ili 1 gol ili 10
Pa da. Interu je poništen jedan gol na var. Prva utakmica grupne faze, tako da Interu nije bilo o glavu da mora dobiti plus je ugodio kladžama. Inter igra onda kad mu treba, takvi su Italijani. Bajern prije neki dan dobio Okland sa Novog Zelanda 10-0. :D

Pa da. Interu je poništen jedan gol na var. Prva utakmica grupne faze, tako da Interu nije bilo o glavu da mora dobiti plus je ugodio kladžama. Inter igra onda kad mu treba, takvi su Italijani. Bajern prije neki dan dobio Okland sa Novog Zelanda 10-0. :D
i na nebitnim utakmicama počeli previše da "razmatraju" što penale što golove
ko zna šta domundjavaju sudiji da radi preko bluetooth slušalica
kriminalci su to

Back