Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
Fini tiketi. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SREĆNO!![]()
Mozzart se predstavlja kao solidna kuća......Medjutim, ubedljivo su najveći holštapleri koje sam ikada sreo.
Danas se dogodilo da unutar jednog naloga prebacim novac( sa kladjenja na kazino igre), i oni su mi bez ikakvog pardona skinu novac sa kladjenja, a nisu ga dodali na račun kazina.
Na napisan mail nisu odgovorili, na telefonski poziv su odgovorili da se taj novac eto zagubio, pa da će tek sutra programeri videti šta može da se uradi.
Ja prosot nisma mogao da verujem da je neko toliko bezobrazan da sme da da takvo objašnjenje.
Postoji trag transakcije unutar naloga, sve crno na belo, i ne vredi.........
Znate mi smo izgubili vaše pare negde u našoj kancelariji, ali vi sačekajte do sutra , možda ih nadjemo!!!
Da ne pričam kako redovno u igri uživo,. na košarci, zakinu po neki poen u trenutku dok uplaćuješ, ili smanje kvotu.....
Jedna kuća koja se hvali ozbiljnošću ne bi smela tkao da se ponaša...........
Mene više nikada neće videti, gov.na smrdljiva......
Nisam baš nešto ljubitelj tih video igrica... probavao sam ih ono BEZ KEŠA
Što se tiče softverskog momenta, ipak na stotine hiljada ljudi učestvuje istovremeno
Daj da se ne foliramo... PROŠLI VIKEND SE TOLIKO NAKAČILO NARODA DA SAM JEDVA USPEO BAR DA SE LOGUJEM
Znači ako su ti obećali proveru (ma kog iznosa) samo nam javi DA LI SU TE ISPOŠTOVALI?
Ovde si izneo samo žar ljutnje kad je proradio adrenalin a novac "nestao"...
Meni se tako iznos pojavio posle 15 minuta... rekoh da vratim nazad i neću više...
A RAZMISLI....
MOŽDA SI SAČUVAO PARE?
Jao što bih ja voleo da mi se sutra vrati ovo što sam danas popičkao u naletu emocija...