Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Fini tiketi. :)

wetten_21.05.2017.jpg

Poštovani gledaoci, Djurgarden se konačno aktivirao pred kraj nordijske utakmice...
a svi znamo kako oni igraju - 0:0 do osamdesetog minuta pa onda dva do tri gola...
evo napad, približavaju se golu opasno... da li će doći do izjednačenja a ubrzo i do vodjstva?
šutira... lopta odudara od protivničkog igrača - KORNER tako je... evo snimak... sudija nije pogrešio

još minut do kraja, Djurgarden izvodi korner i ujedno DESETI DIREKTAN NAPAD za sat i po, kukala im majka...
krećemo, lopta ka golu majmundobijaloptušutira direktanšutnagol ljudimojištaćeovobiti

pukooo.jpg

RASEJANI SVIRNO TIKET!

Mozzart se predstavlja kao solidna kuća......Medjutim, ubedljivo su najveći holštapleri koje sam ikada sreo.
Danas se dogodilo da unutar jednog naloga prebacim novac( sa kladjenja na kazino igre), i oni su mi bez ikakvog pardona skinu novac sa kladjenja, a nisu ga dodali na račun kazina.
Na napisan mail nisu odgovorili, na telefonski poziv su odgovorili da se taj novac eto zagubio, pa da će tek sutra programeri videti šta može da se uradi.
Ja prosot nisma mogao da verujem da je neko toliko bezobrazan da sme da da takvo objašnjenje.
Postoji trag transakcije unutar naloga, sve crno na belo, i ne vredi.........
Znate mi smo izgubili vaše pare negde u našoj kancelariji, ali vi sačekajte do sutra , možda ih nadjemo!!!

Da ne pričam kako redovno u igri uživo,. na košarci, zakinu po neki poen u trenutku dok uplaćuješ, ili smanje kvotu.....
Jedna kuća koja se hvali ozbiljnošću ne bi smela tkao da se ponaša...........
Mene više nikada neće videti, gov.na smrdljiva......

Poslednja izmena od moderatora:
Mozzart se predstavlja kao solidna kuća......Medjutim, ubedljivo su najveći holštapleri koje sam ikada sreo.
Danas se dogodilo da unutar jednog naloga prebacim novac( sa kladjenja na kazino igre), i oni su mi bez ikakvog pardona skinu novac sa kladjenja, a nisu ga dodali na račun kazina.
Na napisan mail nisu odgovorili, na telefonski poziv su odgovorili da se taj novac eto zagubio, pa da će tek sutra programeri videti šta može da se uradi.
Ja prosot nisma mogao da verujem da je neko toliko bezobrazan da sme da da takvo objašnjenje.
Postoji trag transakcije unutar naloga, sve crno na belo, i ne vredi.........
Znate mi smo izgubili vaše pare negde u našoj kancelariji, ali vi sačekajte do sutra , možda ih nadjemo!!!

Da ne pričam kako redovno u igri uživo,. na košarci, zakinu po neki poen u trenutku dok uplaćuješ, ili smanje kvotu.....
Jedna kuća koja se hvali ozbiljnošću ne bi smela tkao da se ponaša...........
Mene više nikada neće videti, gov.na smrdljiva......

Nisam baš nešto ljubitelj tih video igrica... probavao sam ih ono BEZ KEŠA

Što se tiče softverskog momenta, ipak na stotine hiljada ljudi učestvuje istovremeno
Daj da se ne foliramo... PROŠLI VIKEND SE TOLIKO NAKAČILO NARODA DA SAM JEDVA USPEO BAR DA SE LOGUJEM

Znači ako su ti obećali proveru (ma kog iznosa) samo nam javi DA LI SU TE ISPOŠTOVALI?

Ovde si izneo samo žar ljutnje kad je proradio adrenalin a novac "nestao"...
Meni se tako iznos pojavio posle 15 minuta... rekoh da vratim nazad i neću više...

A RAZMISLI....

MOŽDA SI SAČUVAO PARE?
Jao što bih ja voleo da mi se sutra vrati ovo što sam danas popičkao u naletu emocija...

Nisam baš nešto ljubitelj tih video igrica... probavao sam ih ono BEZ KEŠA

Što se tiče softverskog momenta, ipak na stotine hiljada ljudi učestvuje istovremeno
Daj da se ne foliramo... PROŠLI VIKEND SE TOLIKO NAKAČILO NARODA DA SAM JEDVA USPEO BAR DA SE LOGUJEM

Znači ako su ti obećali proveru (ma kog iznosa) samo nam javi DA LI SU TE ISPOŠTOVALI?

Ovde si izneo samo žar ljutnje kad je proradio adrenalin a novac "nestao"...
Meni se tako iznos pojavio posle 15 minuta... rekoh da vratim nazad i neću više...

A RAZMISLI....

MOŽDA SI SAČUVAO PARE?
Jao što bih ja voleo da mi se sutra vrati ovo što sam danas popičkao u naletu emocija...

Jesu vratili su mi pare, TEK sutradan.
Za mene je to nedosputivo ponašanje, jer na mom nalogu ima dokaz transakcije, jasno piše i iznos i vreme.
Ne posotji način da taj novac bude drugačije potrošen, pošto u tom trenutku igre u kazinu NISU radile.
Znači prosto je..........Vidiš dokaz, vratiš pare, a sa programerime posle toga tražiš grešku.
To je valjda osnovno pravilo.
I
Pre nekoliko godina su mi isto tako ukinuli dobitak.Utakmca po njihovom vremenu počinje u 15:10, a ona ustvari počela u 15:00.ja tiket odigrao u 15:03, i u tiketu stavio 2+ prvo poluvreme, a golovi pali u 15: 14 i u 15:27.....Čisto da ne može biti čistije, medjutim oni poništili par i proglasili kvotu 1......Nisu bile velike pare u pitnaju, ali svejedno veoma pokvatreno i bezobrazno.
Ja mogu da raztumem da postoji brdo prevaranata koji pokušavaju da ih prevare, ali ja imam nalog kod njih više od 10 godina, i new prihvatam takvo ponašanje.....
Mene više videti neće, selim se u druge kuće......
Prosto ne verujem im više...Neću da se kladim u kući gde svaki listić moram da odštampam ili pretvorim u jpg da bih bio siguran da neće nešto promeniti.

Back