Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne bih nikoga da omalovazavam zaista, ali kakvi ste vi to kladionicari kada igrade Mancester kuci na kvotu 1.15, 1.20? Dokazano je da su to najgore kvote. Moj je savet, jurite kvote oko 1.7 ,1.8 u Belgijskoj, Holandskoj i slabijim ligama. To je samo moje vidjenje. Nadam se da nece niko da se vredja ovim. Pozdrav svima i puno srece.

Ne bih nikoga da omalovazavam zaista, ali kakvi ste vi to kladionicari kada igrade Mancester kuci na kvotu 1.15, 1.20? Dokazano je da su to najgore kvote. Moj je savet, jurite kvote oko 1.7 ,1.8 u Belgijskoj, Holandskoj i slabijim ligama. To je samo moje vidjenje. Nadam se da nece niko da se vredja ovim. Pozdrav svima i puno srece.

Covek je u pravu, uvek su mi prolazili mecevi u holandskoj ligi sa kvotama preko 1.9

HRISTOS SE RODI
pozdrav svima,slazem se sa svakom vrstom strategije,za prognoziranje,
svakakva strategija je bolja nego igra bez strategije ili sistema.

Sto se tice kvote,najbolja je ona koja se pogodi.
dilema je kako dostici kvote 1,8-2,0
singlom ili sa 2-3 meca sa manjim kvotama ?
o ovome moze da se filozofira beskonacno,radije igram

- jedan mec ( favorit 1,20-1,3 )
- drugi 1+ drugo poluvreme
- treci takodje 1+ ili 2+ ukupno golova,ili winer,
ovakav tiket daje kvotu -1,8-2,0
Bolje rezultate postizem ovakvim sistemom,sto neznaci da nekome ovkvo nesto,ide losije
od singla.
Mnogo se govori da je ubedljivo najpouzdanije igrati singlove,
u tonesumnjam,iskustvo je iskustvo,ali ja neigram tako.

Jeste bolje igrati singlove, ali covek mora biti spreman da pukne tj. da ako, na primer, igra po hiljadu na singl, mora da ima jos 2,3 u rezervi ako ne prodje. Kao sto kazes, svako ima svoj sistem. Ja nikad nisam igrao 1+ i 2+. Ne kazem da je lose, naprotiv, ali mi ni jedna utakmica ne deluje sigurno jer u golovima nema pravila. I najefikasniji mogu da odigraju 0-0.

Pozdrav svima!!!! Nisam neki kladionicar, al' zato kum i ja skoro svaki vikend ubijemo po stotinak jevreja ali samo na sistem i to sa visokikm kvotama. Dugogodisnjom analizom smo dosli do zakljucka da kad su sanse za pobedu obe ekipe izjednacene (po kvotama 1=2,6 / X=3 / 2=2,6), automatski su i vece sanse za dobitak nama kladionicarima!!!! Zasto!?!? Jer se tada igra pravi fudbal a ne kladionica, i uz malo analize se lako moze doci do odluke koja u 4 - 5 od 7 slucajeva bude tacna! Dakle kad se igraju sigurice automatski ne mozes igrati sistem sa vecim brojem kombinacija jer nema dobitka ako prodje uslov, a da bi se dobitak ostvario mora da prodje veci broj utakmica sto je takodje jako tesko! Kod vecih kvota je i manja verovatnoca namestanja a i veci dobitak na manjem broju utakmica. Pravila kojih se mi pridrzavamo su:

1. Ne igramo kvotu manju od 2
2. Igramo mali broj utakmica (od 5 do 7)
3. Ne igramo prelaze osim u izuzetnim slucajevima jer se na taj nacin fakticki klade dve utakmice
4. Uvek igramo sistem jer smo ukupno dva puta u zivotu pogodili sve utakmice u glavu!

Primer za zadnja tri kola koja smo odigrali:

4,5,6. i 7. januar:

Roteram - Milton K. tip 2 kvota 2,55 - Doslo
Farsli - Histon tip 2 kvota 2,2 - Doslo
Rasden & D. - Salisberi tip 1 kvota 2,1 - Puklo
Espanjol - Viljareal tip 1 kvota 2,3 - Doslo
La korunja - Atletiko M. tip 2 kvota 2,4 - Doslo
Santander - Bilbao tip 1 kvota 2,1 - Doslo
Kasteljon - Numansija tip 2 kvota 2,6 - Puklo

Uplata: na 4/7 2450 din (vrednost kombinacije 70 din)
na 5/7 1050 din (vrednost kombinacije 50 din)
na 6+7/7 320 din (vrednost kombinacije 40 din)

ukupno 3820 dinara

Isplata: oko 13200 dinara

1,2. i 3. januar:

Reding - Portsmut tip 2 kvota 2,55 - Doslo
Midlsboro - Everton tip 2 kvota 2,35 - Doslo
Luton - Jeovil tip 1 kvota 2,35 - Doslo
*Nortempton - Milvol tip 1 kvota 2,15 - Puklo
Drojzden - Jork tip 2 kvota 2,25 - Doslo
Majorka - Osasuna tip 1 kvota 2 - Doslo
La korunja - Espanjol tip 2 kvota 2,4 - Puklo

*Umesto Nortemptona je trebao da bude Kardif "1" sto je i doslo, medjutim prevideli smo da je utakmica pocinjala dva sata ranije, i kad smo dosli da uplatimo tiket, vec je pocela, pa smo na brizinu odabrali ovog smrada sto nas zakla u 98. minutu (bilo 1:0, a kraj 1:1)za vise od 500 evrica!

Uplata: na 4/7 1750 din (vrednost kombinacije 50 din)
na 5/7 840 din (vrednost kombinacije 40 din)
na 6+7/7 240 din (vrednost kombinacije 30 din)

ukupno 2830 dinara

Isplata: oko 10500 dinara

21,22,23. i 24. decembar:

Bolton - Birmingen tip 1 kvota 2 - Doslo
Reding Sanderlend tip 1 kvota 2 - Doslo
Sefild V. Votford tip 2 kvota 2,5 - Doslo
Kardif - Sefild Jun. tip 1 kvota 2,35 - Doslo
Almeria - Hetafe tip 1 kvota 2,5 - Puklo
Atletiko Madrid - Espanjol tip 2 kvota 3,75 (uvek na Espanjol - Strasna ekipa) - Doslo
Barselona - Real Madrid tip 1 kvota 2,1 - Puklo

Uplata: na 4/7 1750 din (vrednost kombinacije 50 din)
na 5/7 840 din (vrednost kombinacije 40 din)
na 6+7/7 240 din (vrednost kombinacije 30 din)

ukupno 2830 dinara

Isplata: oko 13000 dinara

To bi bilo to!!!!!

p.s. Za ovo kolo smo odigrali isti sistem sa sledecim parovima:

Mensfild - Vikomb tip 2 kvota 2,5 - Doslo
Altrinkam - Kiderminster tip 2 kvota 2,25 - puklo
Arsenal - Totenhem tip 1 kvota 2 - tek se igra veceras
Betis - Valensija tip 2 kvota 2,55 - tek se igra veceras (to mi malo smrdi)
Bilbao - Espanjol tip 2 (moze i 2-2) kvota 2,55 - tek se igra veceras
Huelva - Viljareal tip 2 (moze i 2-2) kvota 2,5 - tek se igra veceras
Sevilja - Barselona tip 2 kvota 2,65 - tek se igra veceras

Pa da vidimo sta ce biti!!!!

I ja sam nesto razmisljao o takvom sistemu. Ali, jedini (ali veoooma kljucni) problem je sto ti je prvi sistem 4/7. A to je ipak tesko pogoditi. Smatram da mogu da pogodin svaku drugu, sto mu dodje 4 od 8. Ovako je ipak veliki rizik, velika je to uplata. Stojim pri tome da je singl najbolji.

Daj Ti malo ranije te prognoze.....
Arsenal - Totenhem 1 - 1 puko
Betis - Valensija 1 - 2 uboo
Bilbao - Espanjol 1 - 1 puko
Huelva - Viljareal 1 - 0 puko
Sevilja - Barselona 1 - 1 puko

Ovaj put katastrofa:mad::mad::mad:, svasta se desava, pogotovu kad se igra forsira (zbog malog broja utakmica u ponudi). Nadam se vecem uspehu u sledecem regularnom kolu.:wink::wink::wink: Niko nista ne komentarise vezano za kvote, zanima me vase misljenje i iskustvo sa malim i velikim kvotama!?!?!? A sto se tice singla, i ja se slazem da je to najbolje, medjutim treba puno para, a i dobitak nije bas neki u poredjenju sa ovim sistemom u slucaju da ti dodje sest komata!!!!::o:o:o

I ja sam nesto razmisljao o takvom sistemu. Ali, jedini (ali veoooma kljucni) problem je sto ti je prvi sistem 4/7. A to je ipak tesko pogoditi. Smatram da mogu da pogodin svaku drugu, sto mu dodje 4 od 8. Ovako je ipak veliki rizik, velika je to uplata. Stojim pri tome da je singl najbolji.

Singl jeste dobar, ali opet moras da pogodis najmanje pola utakmica da bi bio samo na nuli, ako ti je prosecna kvota oko 2! Ako ti je prosecna kvota manja od 2 onda moras pogoditi vise od pola da bi bio na nuli!!! Znaci; da bi dobio bilo kakve pare na singlovima moras pogotiti vise od pola utakmica(to ti upravo dodje 4/7), a ako mislis pogoditi sve singlove onda te iste utakmice stavi u ovaj sistem pa ces skakati od srece kad omlatis 100-200 'iljada!!!!! Zar nije nelogicno poklanjati pare kladionicama na takvoj igri gde nema dobitka!!!!! Kladionicu svi igramo valjda zbog fudbala i dobitka, a ne zbog vadjenja para. Ne vidim smisao igre na dobitak bez malo veceg rizika! "Ko reskira, Profitira" - cuvena recenica Del Boya iz Mucki!!!! Naravno, ne treba bolesno reskirati i igrati neke nebulozno visoke kvote! Mislim da ako covek napravi neka pravila i ne odstupa od njih, dobitak ne bi trebao da izostane!!!!:):):)

Singl jeste dobar, ali opet moras da pogodis najmanje pola utakmica da bi bio samo na nuli, ako ti je prosecna kvota oko 2! Ako ti je prosecna kvota manja od 2 onda moras pogoditi vise od pola da bi bio na nuli!!! Znaci; da bi dobio bilo kakve pare na singlovima moras pogotiti vise od pola utakmica(to ti upravo dodje 4/7), a ako mislis pogoditi sve singlove onda te iste utakmice stavi u ovaj sistem pa ces skakati od srece kad omlatis 100-200 'iljada!!!!! Zar nije nelogicno poklanjati pare kladionicama na takvoj igri gde nema dobitka!!!!! Kladionicu svi igramo valjda zbog fudbala i dobitka, a ne zbog vadjenja para. Ne vidim smisao igre na dobitak bez malo veceg rizika! "Ko reskira, Profitira" - cuvena recenica Del Boya iz Mucki!!!! Naravno, ne treba bolesno reskirati i igrati neke nebulozno visoke kvote! Mislim da ako covek napravi neka pravila i ne odstupa od njih, dobitak ne bi trebao da izostane!!!!:):):)

U pravu si. Samo, steta sto u tom sistemu ili dobijas ili gubis. Iz licnog iskustva znam da kad uplatis malo vece pare, pozelis samo da ih povratis! Svaka ti cast na onih pogodjenih 5 od 7 i to tri puta uzastopno. Moram da proverim, mora da postoji jos neki, malo povoljniji sistem.
Sto se tice kvota, ja sam u svom postu na vrhu strane napisao da su male kvote najgore, a one nesto manje od 2 najbolje. Naravno, i preko 2, sto da ne.
Ovo kolo koje si puk'o, stvarno je bilo izforsirano. Javi kako si prosao sledeci put.

Cekaj, sad sam racunao. Ubih se od matematike! Ti ako pogodis 4 od 7, prakticno nista ne dobijas! Ako sam dobro izracunao, na onaj prvi naveden tiket, dobijas 2100 dinara ako pogodis 4/7 a uplatio si 3800. Moras da pogodis 5 da bi bio u plusu. A to je, cini mi se, ipak tesko. Zasto odmah nisi igrao 5 od 7? Bez 4 od 7? Mozda da bi uzeo bar te 2 hiljade? Po principu daj sta das?

Cekaj, sad sam racunao. Ubih se od matematike! Ti ako pogodis 4 od 7, prakticno nista ne dobijas! Ako sam dobro izracunao, na onaj prvi naveden tiket, dobijas 2100 dinara ako pogodis 4/7 a uplatio si 3800. Moras da pogodis 5 da bi bio u plusu. A to je, cini mi se, ipak tesko. Zasto odmah nisi igrao 5 od 7? Bez 4 od 7? Mozda da bi uzeo bar te 2 hiljade? Po principu daj sta das?

Cuj, mi se trudimo (kum i ja) da pogodimo sto vise parova, sto je cesto nemoguca misija, ali opet, dodju dva, tri kola kao sada pa se nesto i napravi, medjutim koliko god se trudili da napravimo sistem koji valja, najbolji je onaj kad jednostavno pogodis rezultat i to je cela matematika! Mi smo za izbegavanje sitnih kvota jer se tamo najcesce montiraju rezultati upravo zbog velikog broja uplata na favorite! Pre jedno dva meseca (ne secam se tacno), ali mislim da je bilo predzadnje kolo kod Svedjana, dobijemo dojavu za Los Angeles protiv Chikaga da dolazi dvojka ko KUCA na Los Angeles (kvota 3,75) i mi uplatimo ljudski (oko sto pedeset evra na dvojku i na iz 2 u 2) i mi pratimo utakmicu kad ono oko 30-tog minuta trepce na "Brazil" teletext-u 0:1 i mi vec poceli da slavimo kad posle 15 minuta u zagradu ulazi rezultat 0:0, mi popi***li, pa se onda nadamo ajd barem dvojka da dodje (i to isto za lepe pare) Kad ono oko 110 minuta zasvetle 1:0 za cikago, mozes predpostaviti kako smo se osecali! Ja sutradan poludim i uplatim sedam crvenih na Djurgarden 2-2 i Geteborg isto 2-2 (na istom tiketu - kvota oko 12) i dodje to i mi uzmemo lepih soma evrica i od tada susha, nista da se pogodi masnije! Sve se vrti oko toga da malo dobijemo i malo izgubimo! Sto se tice 4/7 jes da nema dobitka, ali ako odigram samo 5/7 i prodju pet na tu uplatu bicu dobar par hiljada, ali ako odigram i 4/7 i 5/7 dobijam puno na 4/5 gde imam pet kombinacija. Tako da stegnemo muda i odigramo tvrdje i kao sto vidis isplatilo se!!!!

Skoro je moj kum predlozio jos tvrdju varijantu da se odigra 6+7+8+9/9, ali to jos nismo isprobali tako da necu sa sigurnoscu da nesto pricam dok ne probam!!! Pozzzzz!:)

Parovi koji su u razmatranju za predstojace kolo su:

Sunderland AFC - Portsmouth FC Tip: 2 kvota 2,45

Bolton Wanderers - Blackburn Rovers Tip: 1 kvota 2,40

Ipswich Town - Stoke City Tip: 1 kvota 2,10

Preston North End - Watford FC Tip: 2 kvota 2,10

Lincoln City - Rotherham United Tip: 2 kvota 2,35

Cagliari Calcio - Udinese Tip: 2 kvota 2,25

FC Parma - AC Fiorentina Tip: 2 kvota 2,45

UD Almeria - RCD Espanyol Barcelona Tip: 2 kvota 2,15

Athletic Bilbao - FC Sevilla Tip: 2 kvota 2,30

Voleo bih da cujem kritike i zamerke, kao i savete u vezi izbora i izbacivanja!!!!!
Sutra cu verovatno nekih sest ili sedam komata uplatiti od ponudjenog, pa cu naknadno poslati sta sam uplatio!!!!!!

p.s. Mozda bas sad isprobam Kumovu varijantu sa 6+7+8+9/9 sa gore ponudjenim parovima, ne znam!?!?!?!?:|:|:|

ljudi ne preturjte sa tim 4-7,..5-8 i to...:shock:
najvise 2-3 sa kvotama preko 2.2...

da probamo ove nedelje;)

utrecht 3+....1.65
liverpool...1.75
milton keynes dons 1.47
..............K 4.25

bristol c. 3+ ...1.80
cardiff.............1.90
peterborought....1.53
.............K 5.23

chelsea....1.70
wolves 0-2.....1.67
watford..........2.40
.............K 6.81;)

Uh! Kakve utakmice! Ako ovde pogodis vise od pola, svaka cast! Posto si dosada imao uspeha, bolje slusaj sebe, nego da ti mi predlazemo. Meni je ovo sve rizicno (ali dobro, ko reskira profitira). Za mene je najsigurnijia dvojka na Espanjol, mada cakk ni to sto su bolji i sto su u formi ne mora nista da znaci. Ne bih igrao Sevilju dvojku. Tu sam cak razmilsljao da uplatim singl na X.
U svakom slucaju, srecno!

Ovo je konacan izbor za tekuce kolo:

Sunderland AFC - Portsmouth FC Tip: 2 kvota 2,45

Ipswich Town - Stoke City Tip: 1 kvota 2,10

Preston North End - Watford FC Tip: 2 kvota 2,10

Lincoln City - Rotherham United Tip: 2 kvota 2,35

Cagliari Calcio - Udinese Tip: 2 kvota 2,25

FC Parma - AC Fiorentina Tip: 2 kvota 2,45

UD Almeria - RCD Espanyol Barcelona Tip: 2 kvota 2,15

Pozelite mi srecu (sta drugo)!:):):)

Uh! Kakve utakmice! Ako ovde pogodis vise od pola, svaka cast! Posto si dosada imao uspeha, bolje slusaj sebe, nego da ti mi predlazemo. Meni je ovo sve rizicno (ali dobro, ko reskira profitira). Za mene je najsigurnijia dvojka na Espanjol, mada cakk ni to sto su bolji i sto su u formi ne mora nista da znaci. Ne bih igrao Sevilju dvojku. Tu sam cak razmilsljao da uplatim singl na X.
U svakom slucaju, srecno!

p.s. Bolton mi je od pocetka smrdeo, a Sevilju izbacujem po tvojoj preporuci!;-);-);-)

ljudi ne preturjte sa tim 4-7,..5-8 i to...:shock:
najvise 2-3 sa kvotama preko 2.2...

da probamo ove nedelje;)

utrecht 3+....1.65
liverpool...1.75
milton keynes dons 1.47
..............K 4.25

bristol c. 3+ ...1.80
cardiff.............1.90
peterborought....1.53
.............K 5.23

chelsea....1.70
wolves 0-2.....1.67
watford..........2.40
.............K 6.81;)

utrecht 3+....1.65 sutra se igra
liverpool...1.75 PUKLO
milton keynes dons 1.47 PUKLO dodje dvojka
..............K 4.25

bristol c. 3+ ...1.80 PUKLO
cardiff.............1.90 DOSLO
peterborought....1.53 PUKLO dodje dvojka
.............K 5.23

chelsea....1.70 DOSLO
wolves 0-2.....1.67 PUKLO
watford..........2.40 PUKLO
.............K 6.81

Sad vam je nadam se jasno zasto insistiram na tome da se ne igraju male kvote. Ovo je cist kriminal, da toliko favorita okine! Zato i kad mi pukne utakmica na kvotu 2,5 meni nije zao jer su tu sanse fifti - fifti da se pogodi, ali ovo, ja bih odmah otisao u penziju!!!!

Ne znam da li shvatate da su kvote cista psihologija!

Neka mi samo neko kaze kad se u istoriji fudbala desilo da u jednoj ligi dodju svi favoriti (mislim na kvote ispod 1,7)? Nikad!!!!!! Uvek jedna minimum mora da okine zato sto bi u suprotnom kladionice morale da isplate ogromne svote novca igracima (radi se o desetinama miliona funti).

Neka mi samo neko kaze kad se u istoriji fudbala desilo da u jednoj ligi dodju svi favoriti (mislim na kvote ispod 1,7)? Nikad!!!!!! Uvek jedna minimum mora da okine zato sto bi u suprotnom kladionice morale da isplate ogromne svote novca igracima (radi se o desetinama miliona funti).

Nema potrebe da toliko ponavljas to. Mislim da bi to trebao da zna iole iskusan kladionicar. Meni su licno najbolje kvote od 1.8 do 2.2 . Preko toga volim da igram, ali je ipak teze pogoditi.
Zivi primer da male kvote treba izbegavati je utakmica Arsenala danas!

Alaman Ajde ako ti nije problem napisi kao u prvom postu koliko si uplacivao na svakom tiketu, kolika je kvota, moguci dobitak i tako to.

Sunderland AFC - Portsmouth FC Tip: 2 kvota 2,65 sutra

Preston North End - Watford FC Tip: 2 kvota 2,15 PUKLO mamicu mu njegovu votfordsku, preston zadnji a votvord drugi i dodje kec, pu! :mad::mad::mad:

Lincoln City - Rotherham United Tip: 2 kvota 2,40 DOSLO

Cagliari Calcio - Udinese Tip: 2 kvota 2,45 sutra

UD Almeria - RCD Espanyol Barcelona Tip: 2 kvota 2,25 sutra

Athletic Bilbao - FC Sevilla Tip: 2 kvota 2,30 veceras

Uplata na 3/6 2200 din (po kombinaciji 110 din) event. isplata 29083

Uplata na 4/6 1350 din (po kombinaciji 90 din) event. isplata 42123

Uplata na 5+6/6 420 din (po kombinaciji 60 din) event. isplata 37411

Ukupna uplata: 3970 din

Ukupna moguca isplata: 108617 din

Nema potrebe da toliko ponavljas to. Mislim da bi to trebao da zna iole iskusan kladionicar. Meni su licno najbolje kvote od 1.8 do 2.2 . Preko toga volim da igram, ali je ipak teze pogoditi.
Zivi primer da male kvote treba izbegavati je utakmica Arsenala danas!

Nemoj misliti da tebi ponavljam, nego majstoru koji je dao predloge za tri tiketa sa malim kvotama!
p.s. Jesi li odigrao X na Sevilju???? Jel Pratis na FOX-u???

Back