Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas bez razmisljanja,za sicu

Elfsborg - Teteks Tetovo 1 @ 1.35:tick:
Beroe Stara Zagora - Rapid Beč 2 @ 1.65:cross:
Wisła Kraków - FK Qarabag 1 @ 1.25:cross:
Nordsjael - Sporting Lisabon 2 @ 1.55:tick:
Shamrock Rovers - Juventus 2 @ 1.25:tick:
Rabotnički - FC Liverpool 2 @ 1.20:tick:
Molde FK - VfB Stuttgart 2 @ 1.50:tick:
Ukupn kvota : 9.71
Ipak su sve to neozbiljne ekipe,necu da se nerviram.Ako dodje super ako ne nikom nista.

Wisla i nije neko iznenadjenje, al ovaj Rapid je puko skroz, treba ih izbegavati.

Ne, nego sam napisao parove i moje misljenje o njima, a ona je napisala nesto u fazonu smejanja jer je mala kvota... ja pre stavim 500 din. na tri meca sa manjom kvotom koje sam siguran, nego sto igram neke bizarne kvote koje ce jako tesko uci..

Nisam se nigde smejala tebi,i tvojim kvotama.Samo sam pitala da mi kazes ukupan zbir kvota,bzvze cisto da vidim. Malo si pobrljao...

Ma nema veze to sa brzim kucanjem. Ti pravis pravopisne greske, ne znam pises spojeno, pa onda ne kladim isto spojeno, ne igram takodje, pa sumnjam pises sa lj. Sta li vas uce u skoli danas ja stvarno nemam pojma.

A to se slazem. Ne samo on,vec ima jos mnogo ljudi na ovom forumu koji ne znaju neke osnovne stvari,ne kazem da sam ja savrsena,verovatno napravim i ja po koju gresku,ali ovo je strasno,u jednoj,dve recenice naprave katastrofalno mnogo gresaka. Mozda ne bi bilo lose prilikom registracije na forum ubaciti neki kviz sa pitanjima iz pravopisa i opste kulture,cisto ne dozvole svakojakima pristup forumu. :D

HAHAH Ja napisao jedan mec i pogodio...posle napisao jos 3 i 2 pogodio... a ni nekladim se redovno.. A ovi sto se stalno klade samo poklanjaju pare kladionicama. Ja nisam rekao da sam u nekom bog zna kakvom plusu, ali ni neigram cesto...prekljuce sam odigrao tiket , a pre toga sam poslednji odigrao pocetkom maja...Vama je smesno sto ja govorim... Vecina koja misli da ce doci neki par ne odigra ga, zbog male kvote pa se kaje posle. Ali dobro videcemo......

Svako ima svoje hobije, poroke ili istovremeno oboje pa nek izvoli sta mu odgovara. Neko ce dnevno 5-6 sati visiti u zadimljenoj birtiji i vrteti runde, neko drogirati, neko placati ofucane *****, neko svaki dan zderati po skupim restoranima, neko se oblaciti u najskupljim radnjama, a ja cu se i dalje kladiti.
Ne znam sta te pogodilo/uvredilo/ da onako reagujes [mladost-ludost :)] ali ja vec nekoliko godina ne radim i eto prezivljavam od kladjenja.Nije to neka ogromna zarada, desi se da u par dana izgubim sve pa krenem od nule...Najvise mrzim "knjigovodje" al ako te bas zanima od SP sam u minusu 50e ali ne dam se, vratice to neko kad krenu ozbiljne lige.:pivce:
:bye:

Svako ima svoje hobije, poroke ili istovremeno oboje pa nek izvoli sta mu odgovara. Neko ce dnevno 5-6 sati visiti u zadimljenoj birtiji i vrteti runde, neko drogirati, neko placati ofucane *****, neko svaki dan zderati po skupim restoranima, neko se oblaciti u najskupljim radnjama, a ja cu se i dalje kladiti.
Ne znam sta te pogodilo/uvredilo/ da onako reagujes [mladost-ludost :)] ali ja vec nekoliko godina ne radim i eto prezivljavam od kladjenja.Nije to neka ogromna zarada, desi se da u par dana izgubim sve pa krenem od nule...Najvise mrzim "knjigovodje" al ako te bas zanima od SP sam u minusu 50e ali ne dam se, vratice to neko kad krenu ozbiljne lige.:pivce:

...štoooooooo....pa mi smo drugari....:eek::lol:

Svetsko prvenstvo je bilo totalno ludo...Ko je tamo dobio para svaka mu cast...

Nismo se mi razumeli najbolje jer ja nisam prvi poceo ali nema veze.....igrao sam samo jedan tiket dok je trajalo SP i to Spanija-Holandija X-1 i promasio sam...Svetska prvenstva se ne igraju jer danas svako zna da igra fudbal. Nisam ja nista prigovarao kladionicarima nego kazem da se meni niko ne smeje i ja nisam knjigovodja nego pretpostavljam samo da je neko ko igra samo zbog kvota u minusu...tjst. nije mozda u minusu nego samo "obrce" pare u krug...otprilike... :)

Ko je tebi sta reko.:cmok:
Iznervirao me onaj komentar, imam puno takvih koji jedva cekaju da propadnem pa mi je vec muka od njih.Dodje mi da rec ne progovorim o kladjenju,samo cutim i radim.;:)

....hehhee....:zag:
....pusti ti njih, ne obraćaj pažnju...vidi kako te ja sad "učim":lol:, igraj svoju igru,
guraj dalje.......kome se ne sviđa neka preskoči post i to je to baš te briga:think:
....igra li se šta danas....;)

....hehhee....:zag:
....pusti ti njih, ne obraćaj pažnju...vidi kako te ja sad "učim":lol:, igraj svoju igru,
guraj dalje.......kome se ne sviđa neka preskoči post i to je to baš te briga:think:
....igra li se šta danas....;)

Slazem se sa afroditom u potpunosti.Zivis svoj zivot,imas svoje pare,mozes da ih trosis gde hoces i kako hoces... sta te briga za druge! Iskreno,puno srece ti zelim,da opeljesis te lesinare od kladionica :)

A to se slazem. Ne samo on,vec ima jos mnogo ljudi na ovom forumu koji ne znaju neke osnovne stvari,ne kazem da sam ja savrsena,verovatno napravim i ja po koju gresku,ali ovo je strasno,u jednoj,dve recenice naprave katastrofalno mnogo gresaka. Mozda ne bi bilo lose prilikom registracije na forum ubaciti neki kviz sa pitanjima iz pravopisa i opste kulture,cisto ne dozvole svakojakima pristup forumu. :D

Eto recimo posle svakog znaka interpunkcije mora da se pritisne space. Tu recimo ti gresis :)

Back