Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ko je spreman da pokusa,proci 2-3 puta uzastopno na tiketu sa kvotom od 2,5-3,00 ?
Pokusacu da to uradim, veceras za sutrasnje meceve.

Pokusavao sam dosta puta, nekoliko sam uspeo, ALI svaki put sam imao problem sa SAMOKONTROLOM, i sve pare su se uglavnom vratile kladionici:sad2: Jer kada dobijes 3-4 puta uzastopno, podigne se samopuuzdanje i vise nego sto bi trebalo pa umislis da si nepobediv:mrgreen::mrgreen:

aj da probamo, za danas npr. bi to izgedalo ovako.
1.
Metalac 1 2.10
Fiore-Inter X2 1.27
@2.67

2.
Lever-Bayern X2 1.28
Dinamo - Lok 1 1.20
Real-Barsa GG 1.47
RioAve-Porto 2 1.35
@3.04

3.
Texas-Sijetl 2 1.70
Gateshed-Kidderminister 1 2.3
@3.91

O.K. Fernando mislio sam,napraviti 2-3 uzastopna dobitna tiketa,nebitno vremenski,
iz dva tri igranja,za jedan ili vise dana,pa i nedelju bitno je vezati 2-3 prolazna tiketa.
Pokusao si sva tri danas,moze i tako,videcemo kako ce ici.
U sustini dovoljno je da prodje jedan od max. 5 tiketa,sto je veoma verovatno,ali se slazem sa Vama,jer i mene ponekada muci isti problem,samokontrola jer posle prolaznog tiketa odigram na vecu kvotu,umesto suprotno a sa vecim ulogom.

Pokusacu za sutra da napravim tiket sa kv. 2,5-3,00

O.K. Fernando mislio sam,napraviti 2-3 uzastopna dobitna tiketa,nebitno vremenski,
iz dva tri igranja,za jedan ili vise dana,pa i nedelju bitno je vezati 2-3 prolazna tiketa.
Pokusao si sva tri danas,moze i tako,videcemo kako ce ici.
U sustini dovoljno je da prodje jedan od max. 5 tiketa,sto je veoma verovatno,ali se slazem sa Vama,jer i mene ponekada muci isti problem,samokontrola jer posle prolaznog tiketa odigram na vecu kvotu,umesto suprotno a sa vecim ulogom.

Pokusacu za sutra da napravim tiket sa kv. 2,5-3,00

Samo bez persiranja, ako moze :)
Izvini za Real, bilo je prilika samo je falilo malo srece da udje jedan.
Dosta toga danas pogodjeno ali nisam naplatio nista.
Sutra Milan 1.35,Roma 1.33,Partizan 1.40 daju @2.50 i Ajax ako mora 4.za uslov?

:think: ja sam tu hteo 1,a X bi trebalo ovde SSV Jahn Regensburg - Rot Weiss Erfurt mada ni jednu ne igram ozbiljno.

Metalac-Javor 1 2.05 moram da probam.:tick:

Ostalo sto mi se svidja.
Leverk-Bayern X2 1.28:tick:
Rio Ave-Porto 2 1.35:tick:
Dinamo Z-Lok. 1 1.20:tick:
Fiore-Inter X2 1.27:tick:
Real-Barsa GG(oba daju) 1.47
jelen-1.gif

@3.87

..........

Eh moj tiket od juce:

Smederevo - Borac C. X:tick:
Hul - Barnli 1:thumbdown:
Fiore - Inter X:tick:
Herta - Stutgart 2:tick:
Majnc Dortmund X:thumbdown:
Bajern - Leverkuzen X:tick:

Za Dortmun sam, nazalost, bio ubedjen da ce biti X na kraju, kad ono....
A ovaj Hul u zivotu vise necu odigrati...Racunao sam ce da dobiju jer im treba za osptanak +imaju utakmicu manje od Vest Hema, medjutim izgleda da mi logika nije jaca strana:(

Ima li nekih predloga za danas?? Ja sam tek uzeo da gledam listu, posle cu okaciti neke moje utakmice

Kako mi je ovo prvi post, pozz svim kladionicarima! :D

Necemo se mi leba najest od kladionice.:hahaha:
Presipanje iz supljeg u prazno ali uvek se malo prospe.
jelen-1.gif

Da je doso Lion bilo bi veselo, ovako.... 8 sati buljenja u TV i monitor i na kraju srecan sto sam zavrsio na nuli.
bag-1.gif

Mozda je bolje da se podelimo pa svako prati po neku ligu,sport....poceo sam da se kladim na sve moguce sportove zato nista ne pogadjam.Ne znam vise ni ko gde igra, sve mi se pomesalo.:lol:

Zna li ko kakav dobar sajt za statistiku gde se moze naci redovno apdejtovana igra "vise golova"? Nas, strani, svejedno?
Imas sve: uzastopne nizove, 45/90, vise golova u I i II....

http://www.sigurica.com/stats.php?alat=more_goals&lng=1&op=3

Kako mi je ovo prvi post, pozz svim kladionicarima! :D

I mene je Lion srusio. A ideja ti je dobra. Ja sam se kao preorjentisala samo na Italijane, al ne mogu da ne odigram jos po nekog i onda naravno padnem, zato sto nemam blage veze u kakvoj je ko formi i da li im je povredjen najbolji igrac...

viannen_01-1.gif

Necemo se mi leba najest od kladionice.:hahaha:
Presipanje iz supljeg u prazno ali uvek se malo prospe.
jelen-1.gif

Da je doso Lion bilo bi veselo, ovako.... 8 sati buljenja u TV i monitor i na kraju srecan sto sam zavrsio na nuli.
bag-1.gif

Mozda je bolje da se podelimo pa svako prati po neku ligu,sport....poceo sam da se kladim na sve moguce sportove zato nista ne pogadjam.Ne znam vise ni ko gde igra, sve mi se pomesalo.:lol:

Slazem se sa tobom, mislim da je ideja da se podelimo svako na po neku ligu bas dobra!!!
Mislim da bi tada prognoze bile barem malo tacnije, tj. preciznije. Evo ja volontiram za na primer Norvesku ligu, a i ove ostale nordijske lige, posto sam to ranije bas pratio ali sam prestao da ih igram zbog serije gubitaka..

Hajduk Split - Istra 1961 1 (1,21)
Obolon - Dinamo Kijev 2 (1,22)
Crvena Zvezda - OFK Beograd 1 (1,29)
Anderleht - Kortrijk 1 (1,25)
Vigan Atletik - Portsmaut 1 (1.55)
Porto - Rio Ave 1 (1,25)
----------------------------------------------------------------
@ 4,61

Poslednja izmena:

Back