Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@fernando
Dobra animacija:D
Bice bolje druze...:ok:
Meni fino legose one pare skoro...
Mora,jer gore ne moze.Sam sam kriv sto sam natrpao kao budala,zabole njih dal je 1 ili 20 razlike ali realno je jaci Partizan za min +10 a pao sam zbog pola kosa jer su priznali onaj poslednji zvezdi koji ne bi ni u ludilu da nije bio kraj utakmice i sigurna pobeda.
Skoro odigram under 150 i u poslednjoj sekundi trojka i bude tacno 150.:eek:
Espanjol u 91.napravi penal,nemci od 2:0 u zadnjih 3 min na 2;2 i desetine slicnih situacija pa ostani normalan posle toga.
@ fernando
Daj nesto za vikend,combo subota nedela,bas obozavam takve tipove,
uzbudljivo je kada prodju od subote a u nedelju cekas dva,a taj drugi igra kasnije da moze da se brani.
pozdrav
Za danas mi se svidja Hanza,Mec,Sateru X2,Legija,Admira,
Za vikend Espanjol 1X[da ga branis 2 u nedelju :D],Gornjik-Polonija 1+Grojter X-za narodnjak ne za ozbiljan ulog,Djenova,Seltik ali sve ovo je na brzinu,nisam jos nista ozbiljno razmatrao-ne igra mi se posle onog sinoc.

Koliki je koef na tvoj tiket,dobar je mislim da prolazi.

Danas sve proslo osim Meca,odigrano jos Steaua,Kork,SportingF-Selburn 1.al neam skener.
Razmisljanja za vikend:
Svonsi1,Kardif X2,Lids1,Portsmut1X,Bilbao odg ili over,Wol-Leverk odg,over;Wycomb,1,Notingem1,Dinamo 2,Galatasaraj 2,Majorka x2,Sampdorija X2,Brentford1,Rocdejl 1,Partizan-Cibona under,Raikkonen-Hamilton 2,Bayern 2,Kruv Aleksandra1....sad samo treba odabrati prave.
Dodajte ili izbacite da napravimo dobitni.

@fernando Bice bolje! Znas i sam da sreca igra dovoljno bitnu ulogu:D Saljem ti srecu...

Kardif je uzasan gost...a Preston jedan od najboljih domacina... :think:
Portsmut...probaj da izbjegnes...
Notingem mi isto ne uliva povjerenje...
Ni Brentford...

Ostalo mi se cini ok...mada ko mu ga zna...mozda si ti sve u pravu...:D

Moj tiket...

Arsenal - Chelsea X2 1.35
Stoke 1X 1.35
Peterborough 1 1.4
Rangers 2 1.6
Carmarthen 1 1.6
Club Brugge 1 1.2
Malaga 1X 1.2
Real Madrid 2 1.55
PSG 1 1.25
Genoa 1X 1.15
Karlsruher I1+ 1.28
Guimaraes X2 1.15
Zurich 1 1.3
Vaduz 1X 1.4
Rapid Bucharest 1X 1.1
CSKA Sofia 1 1.15

Kvota je oko 70...
Uplata ce biti 20 ili 30 eura...odlucicu u zadnjem trenutku...
Kvote su iz kladionice Meridian...ali najvjerovatnije cu odigrati u nekoj kladionici koja ima bonuse na veliki broj parova...
Toliko od mene...

Zelim vam srecu!

Poslednja izmena:
Pozdrav svim kladionicarima...ubedljivo najbolji portal oko kladjenja,komentara i predloga potpuno besplatno mozete naci na adresi www.prognoze.smfnew.com
To je ekipa iz cele bivse Yuge,i velika mogucnost da dobijete neki novac...Ovo nije reklama za njih,vec cisto savet ako zelite da vidite sta se igra,koje su kvote,predlozi,tiket dana,vikenda...Mislim da ce Vam svima jako puno pomoci...Pozdrav

Mora,jer gore ne moze.Sam sam kriv sto sam natrpao kao budala,zabole njih dal je 1 ili 20 razlike ali realno je jaci Partizan za min +10 a pao sam zbog pola kosa jer su priznali onaj poslednji zvezdi koji ne bi ni u ludilu da nije bio kraj utakmice i sigurna pobeda.
Skoro odigram under 150 i u poslednjoj sekundi trojka i bude tacno 150.:eek:
Espanjol u 91.napravi penal,nemci od 2:0 u zadnjih 3 min na 2;2 i desetine slicnih situacija pa ostani normalan posle toga.

Za danas mi se svidja Hanza,Mec,Sateru X2,Legija,Admira,
Za vikend Espanjol 1X[da ga branis 2 u nedelju :D],Gornjik-Polonija 1+Grojter X-za narodnjak ne za ozbiljan ulog,Djenova,Seltik ali sve ovo je na brzinu,nisam jos nista ozbiljno razmatrao-ne igra mi se posle onog sinoc.

Koliki je koef na tvoj tiket,dobar je mislim da prolazi.

Koeficienat je 7,10

za danas
peterborough 1 1.4
bury 1 1.45
york 1 1.75
bayern m. 2 1.5
austria w. 1 1.45
sochaux 1 1.95
zaragoza 1 1.55
sporting l. 2 1.9
fenerbahche 2 1.75

austria w,sochaux,zaragoza i fener sigurno idu na tiket..ostalo moze neki koment?
P.S. i birmingem mi izgleda dosta primamljivo..

Na kraju tiket ipak izgleda ovako...

Arsenal - Celzi 2 1.39
Stouk - Blekburn 1X 1.38
Piterboro - Stokport 1 1.35
Hibernian - Rendzers 2 1.60
Karlsrue - Hofenhajm P1+ 1.30
Djenova - Lacio 1X 1.19
Malaga - Majorka 1X 1.24
Huelva - Real Madrid 2 1.50
Gimaraes - Sporting X2 1.17
PSZ - Avr 1 1.25
Cirih - Sion 1 1.25
Briz - Mon 1.25
Rapid Bukurest - Brasov 1X 1.09
Zilina - Tatran Pres 1 1.20
Geteborg - Ergrite 3+ 1.60
Roma - Vaduz 1 1.35

Kvota - 76.97
Uplata - 25 eura
Dobitak - 2886.5 eura

Interesantno je da je Vaduz vec blokiran...

Srecno jos jednom svima!:super:

Back