GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
A najbolje je kad ostavis Portugalca za kraj...u ponedjeljak...i dignes pare i ojadis kladzu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mora,jer gore ne moze.Sam sam kriv sto sam natrpao kao budala,zabole njih dal je 1 ili 20 razlike ali realno je jaci Partizan za min +10 a pao sam zbog pola kosa jer su priznali onaj poslednji zvezdi koji ne bi ni u ludilu da nije bio kraj utakmice i sigurna pobeda.@fernando
Dobra animacija
Bice bolje druze...
Meni fino legose one pare skoro...
Za danas mi se svidja Hanza,Mec,Sateru X2,Legija,Admira,@ fernando
Daj nesto za vikend,combo subota nedela,bas obozavam takve tipove,
uzbudljivo je kada prodju od subote a u nedelju cekas dva,a taj drugi igra kasnije da moze da se brani.
pozdrav
Mora,jer gore ne moze.Sam sam kriv sto sam natrpao kao budala,zabole njih dal je 1 ili 20 razlike ali realno je jaci Partizan za min +10 a pao sam zbog pola kosa jer su priznali onaj poslednji zvezdi koji ne bi ni u ludilu da nije bio kraj utakmice i sigurna pobeda.
Skoro odigram under 150 i u poslednjoj sekundi trojka i bude tacno 150.
Espanjol u 91.napravi penal,nemci od 2:0 u zadnjih 3 min na 2;2 i desetine slicnih situacija pa ostani normalan posle toga.
Za danas mi se svidja Hanza,Mec,Sateru X2,Legija,Admira,
Za vikend Espanjol 1X[da ga branis 2 u nedelju],Gornjik-Polonija 1+Grojter X-za narodnjak ne za ozbiljan ulog,Djenova,Seltik ali sve ovo je na brzinu,nisam jos nista ozbiljno razmatrao-ne igra mi se posle onog sinoc.
Koliki je koef na tvoj tiket,dobar je mislim da prolazi.
Salke-Cottbus 1 (1,35) 4:0
Mec-Klermon 1 (1,6) 1:3
Hanza-Oberhauzen 1 (1,75) 3:1
Cvole-Fortuna Sittard 1 (1,4) 2:1
VVV Venlo-Emmen 1 (1,35) 4:0
Amadora-Fereira-Ja cu da probam sa 0-2 (1,6) 0:2a mozda i 1 (2,20)
![]()
Potenca - Real Marćanize 1,ovo bi trebalo da je sigurno,moze da se nadje po 1.60-nije za bacanje.