Ovo nije normalno koliko se nameštaju utakmice. Evo samo nekoliko primera za vikend igro X-1 (verovao da mogu gosti da izdrže 1.poluvreme, pre svega zbog Siniše) a došlo 2-1, Juve-Bolonja 4-1(0-1), gledo utakmicu na obn-u , prvo poluvreme igrači juve-a stoje, čekaju da im daju gol, a drugo poluvreme poigravaju se sa bolonjezima. veceras sam gledao Arsenal - Hal ista priča, prvo poluvreme, Arsenal mogo je dati minnimum 2 gola ali zadnji pas konstantno loš, nemoguće da je slučajno a drugo sasvim druga priča,dobro, jeste bio je 2. gol galasa iz ofsajda ali dali bi kad tad gol........ Bruka
Kako ja to vidim, ne nameštaju oba kluba koja igraju utakmicu ili u saradnji sa sudijom već izričito jedan klub, i to otprilike samo nekoliko igrača,2-3 igrača iz veznog reda i obavezno jedan napadač. To treba da se sankcioniše jer tako namestaju svi kandidati za titulu ili ligu šampiona i to u svim ligama.... Bajern, real, barselona, porto, benfika, sporting , milan ,inter ,juve, liver, mančester, cska, zenit......... svi oni prvo poluvreme protiv lošijih klubova (makar na papiru, uglavnom mali klubovi iz donjeg dela tabele) kad je kvota na pobedu max 1.6 (ne kazem da je kvota mala ali za signl je brate malo) prvo poluvreme je nerešeno ili gube tj namešteno a u drugom preokrenu tj. razbiju protivnika igrom i uglavnom dobiju (nikad ne izgube tj. u 100 utakmica 5 dobiju aucajderi)
Dobro, nisam reko nešto novo ali tek da mi lakše bude
Eto prognoza za sutra jagodina-partizan x-2
Zvezda neverujem iz x u 1 jer je gubila bodove pa igrači žele da se dokažu navijačima i upravi