KLADIONICA EU ili Svajcarska

Mozda zato sto imaju Weliku Swicu:think::think:
I ja se zalazem za granice Welike Srbije-to je nesto lose???Imali smo priliku posle I svetskog rata DA ZAUWEK RESIMO TO-Srbi u Srbiji,hwala lepa...Al onda smo se zajebali,jebalo nas bratstwo,jedinstwo i oslobadjanje brace iz AU...JEBALO NAS PO 1000 PUTA A AWNOJ PO MILION!!!POSLE JASENOWCA I KLANICE U NDH MI WERUJEMO,PA I TREBA DA NAS UBIJAJU KAD SMO GLUPI BRE!Al doci ce nase wreme,samo cekamo....A ti i tebi slicni umesto da se zamislite nad jebenom neprawdom koja nam je ucinjena,wi bre pljujete non-stop po Srbiji...Pitaj Swajcarce dal ce neko smeti da se odcepi iz njihowe drzawe-oce ***** MALO!!!(ja se zaista izwinjawam na recniku swima,al kad me iznerwira owako neko,ufff poludeo bi-izwinjawam se i systemu-psowke nisu upucene tebi)

Dogodine u Pristini!:ok:

Sto se nerviras?
Nebuloza je porediti Srbiju i Svajcarsku.

Srbija koja ratuje svakih par godina i Svica koja je uvek neutralna po defaultu.

Probleme koje mi imamo oni nemaju.
A o problemima koje oni imaju mi mozemo samo da sanjamo.

pa ne poredimo mi Srbiju..tj ja
ja bih samo volela kada bismo mogli da budemo kao oni..uostalom sto? kao mi smo najgori od sve dece pa ne mozemo..mozemo ali nema ko da to uradi

Sto se nerviras?
Nebuloza je porediti Srbiju i Svajcarsku.

Srbija koja ratuje svakih par godina i Svica koja je uvek neutralna po defaultu.

Probleme koje mi imamo oni nemaju.
A o problemima koje oni imaju mi mozemo samo da sanjamo.

Znači kako me nerviraju ovakvi komentari ! :otkacio: A sa kim da se poredimo ? Sa Somalijom ? Sa Bangladešom ? Sa Albanijom ? Sa Irakom ? Sa Tadžikistanom ? A dobro znaš da bi poredjenje sa ovim državama bilo POTPUNO NEREALNO i uopšte nije u interesu Srbije !

Potpuno je normalno porediti se sa boljima i najboljima i kad to shvatiš biće ti bolje. I naravno da Srbija treba da se poredi sa Švajcarskom i Norveškom ali ne treba živeti u zabludi jer Srbija NIKAD neće dostići njihov životni standard i njihov kvalitet života ali treba da teži ka tome. E sad, zašto je Švajcarska toliko razvijena to je već duga priča ali hteo sam da kažem nešto drugo.

Ko to kaže da je Norveška neutralna ? Možda je neutralna u smislu EU pošto nije i nikad nije ni bila u EU (i šta joj fali-ništa, još ima i viška) ali sigurno nije vojno neutralna pošto je članica NATO pakta.

Uglavnom, što se tiče teme, moj izbor-Norveška. :super:

Znači kako me nerviraju ovakvi komentari ! :otkacio: A sa kim da se poredimo ? Sa Somalijom ? Sa Bangladešom ? Sa Albanijom ? Sa Irakom ? Sa Tadžikistanom ? A dobro znaš da bi poredjenje sa ovim državama bilo POTPUNO NEREALNO i uopšte nije u interesu Srbije !

Uglavnom, što se tiče teme, moj izbor-Norveška. :super:

rekoh ja jednom nesto slicno, i on mi dovede jednog UN policajca iz bangladesa... bogami bilo bi lepo da imate taj nivo na kojem su oni sada....
o albaniji necu da pisem....:hahaha::hahaha:

Back