diletant
Ističe se
- Poruka
- 2.585
Nešto debelo nije u redu sa ovim timom. Šta, valjda Željko zna. Nisu samo povrede u pitanju.
Sad kad bi igrali sa limenkama otresli bi nas samo tako.
Sad kad bi igrali sa limenkama otresli bi nas samo tako.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
to sam reko..em si izgubio em si se istrošio em si izgubio pleja zbog povrede.. Željko je najbolji trener u Evropi ali ni on nije bez mana..neke odluke mi nisu jasne.. Vukčević presedeo na klupiOno satiranje ekipe u jurnjavi sa Igokeom i Megom sada dolazi na naplatu. Momci su premoreni, a vremena za predah nema.
Bolje bi bilo poslati B - tim Cedeviti koji ce da izgubi 25 razlike nego raditi ovakve svinjarije.
U pravu si...ali ove koje smo zadržali me bi ni u snovima da budu mvp ni domaće lige.Pa tek bi bilo frke kad bi se pokazalo da je on tek nesto bolji od Jaramaza i Andjusica, jer biti MVP iz Zadra, zakucan u slabijem abaligaskom klubu, stvarno nije neko epohalno dostignuce. Setite se da je i Nikola Jankovic bio MVP ABA lige.
Bio je u opticaju, verovatno je pre doveden Ponitka, i to je to.
Takođe bez Brajanta i Plajsa.Efes bez Larkina u petak
Ne verujem, mada aplauz svakako nije zaslužio.nadam se da mi nećemo da mu zviždimo