KK Partizan

Pogledao sam samo poslednju cetvrtinu i bas je bilo lose, ali vidim da smo vodili dok je igrao Avramovic pa je ispao zbog slomljenog nosa. Ne bih pravio alibi preteran, ali ne mozemo mi da prezivimo toliko tumbanja i nedostataka, bar ne jos u novembru, ne zaboravimo ni da Trifunovic ne igra, a iako je malo ogranicen, igra u dobroj formi i uglavnom pomaze bar u odbrani.

Znam i da je Cedolimpija jadna trenutno, ali ljudi igraju utakmice sezone protiv nas jer smo najveca ekipa koja ce im doci, i to je to. Naravno, zao mi je sto nas redovno isto kaznjavaju u Ljubljani, ali problem je sto smo pukli od Mege i Igokee, ne protiv njih. Mozda ce i panterima uzeti meru, mada im uglavnom skinu gace i pre no sto izadju na parket.

Verovatno nas ocekuje ovakav neki jad i u Istanbulu, a onda vec mora da se vraca Panter i da se krece vrlo ozbiljno.

Igokea, bajern, cedevita. Sva 3 tima nam ubace 90+ poena. Sto je mnogo mnogo je.
SAD na sve ovo kad je bitno da 15 ak dana ekipa bude u bgd i da vise trenira mi bez alekse i trife dva najbolja defanzivna.
Kako pregrmeti ovaj mesec ne znam al jedino dobro je sto sad bar aba ligu mozemo bez pritiska i sto ostatak tima treba da se "skupi" i defanzivno nadomesti ovu dvojcu

Poslednja izmena od moderatora:
Ne znam, svako nas nadigrao ove sezone, neke smo na mišiće dobijali.

Iskakanje centra jbano mora da prestane. Zbog iskakanje centra, bušili su nam reket samo tako.

Sa druge strane, vidite njihovu odbranu koja teče pefrektno a mi ne znamo šta ćemo u napadu.

Ne može se igrati bez plej igrača.

Jaramaz je teška dijabola, ne može vola da pogodi. Anjdušić epizoda igrač.

Zvanično nemamo pleja, zvezda ih ima 3.

Željko je tvrdoglav pa od beka pravi pleja.

Ne znam, čini mi se da bi Dule general bolje ovo sve organizovao.

Ono satiranje ekipe u jurnjavi sa Igokeom i Megom sada dolazi na naplatu. Momci su premoreni, a vremena za predah nema.
Bolje bi bilo poslati B - tim Cedeviti koji ce da izgubi 25 razlike nego raditi ovakve svinjarije.

Ono satiranje ekipe u jurnjavi sa Igokeom i Megom sada dolazi na naplatu. Momci su premoreni, a vremena za predah nema.
Bolje bi bilo poslati B - tim Cedeviti koji ce da izgubi 25 razlike nego raditi ovakve svinjarije.
to sam reko..em si izgubio em si se istrošio em si izgubio pleja zbog povrede.. Željko je najbolji trener u Evropi ali ni on nije bez mana..neke odluke mi nisu jasne.. Vukčević presedeo na klupi

Držiš Jaramaza, Balšu, Andjušića, Trifunovića a za mvpija ABA lige nema mesta.

Screenshot_20231121_094249_Chrome.jpg

Pa tek bi bilo frke kad bi se pokazalo da je on tek nesto bolji od Jaramaza i Andjusica, jer biti MVP iz Zadra, zakucan u slabijem abaligaskom klubu, stvarno nije neko epohalno dostignuce. Setite se da je i Nikola Jankovic bio MVP ABA lige.

Bio je u opticaju, verovatno je pre doveden Ponitka, i to je to.

Snimak kako Ledej dobija udarac u glavu na polaganju, daleko od lopte. Naravno da nije okarakterisan kao nesportski. Ocito je Ledej mislio da je dobio ovo u glavu od Blazica, pa mu je i onako vratio na kraju. Nije Blazic bio kriv, al' taj je kroz svoju karijeru zasluzio sve sto dobije. :mrgreen:

Ovim se bavim ne zbog sudjenja (lose igramo i nekompletni smo i briga me za sudjenje), vec zato sto se povela hajka na Ledeja od strane pantera i njihovih nova.rsb medija i slicnih. Klub prepoznat po najprljavijim igracima u EL, uz smrdljivi Real naravno.

Pa tek bi bilo frke kad bi se pokazalo da je on tek nesto bolji od Jaramaza i Andjusica, jer biti MVP iz Zadra, zakucan u slabijem abaligaskom klubu, stvarno nije neko epohalno dostignuce. Setite se da je i Nikola Jankovic bio MVP ABA lige.

Bio je u opticaju, verovatno je pre doveden Ponitka, i to je to.
U pravu si...ali ove koje smo zadržali me bi ni u snovima da budu mvp ni domaće lige.

Igrao je Jaramaz dobro kod nas u vreme Trinkijerija, a ni u Bajernu nije bio los, odlican povremeno. Ja se slazem da je on ogranicen igrac, dobrih fizikalija za svoju poziciju, los suter, ogranicen kao plejmejker, ali ako udje u neku svoju zonu i nadje svoju ulogu, bice mnogo bolji od ovoga. Dobar je na prodoru, ume da namesti poludistancu i pogodi trojku kad treba, a nekad i one ludacke kao u vreme Trinkija. Tako da, od njega jos ocekujem nesto.

I da, takav bi mogao biti kandidat za MVP-a ABA da igra u Megi ili nekom slabijem klubu.

Nama ako ne igra jos i Avramovic, ne znam sta cemo da trazimo. Slomio je nos, igrace sa maskom, samo ne znam koliko treba da odmori. On je bio los u nekim utakmicama, ali poslednje dve je bio dobar i jako se trudi iako je i destruktivan. Ne smemo zaboraviti da je on glavna energija u ekipi i zato je bitan.

Necu biti kuci do subote, al' gledacu da nadjem neki kafic za utakmicu u petak.

Back