KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, i to smo pregrmeli... mislio sam da ce u jednom trenutku srce da mi iskoci, al' nam se vratilo za sve one poraze od pola kosa... posebno onaj njihov poslednji napad u regularnom delu... hvala im najvise!
p.s. pogledajte im lica na doceku... to su pravi momci od kojih bi svi sportisti u Srbiji morali da nauce... da sluze kao primer svima...

Očigledna želja uprave srpskog šampiona je da poslednju utakmicu na svom parketu u ovom delu faze Evrolige odigra pred što više svojih navijača i da izađu u susret i svim ostalima koji ranije nisu bili u mogićnosti da prate mečeve crno beli, a koji bi na delu želeli da vide duel ove dve vrhunske ekipe.

Vlasnici godišnjih karata kao i kompleti karata za Top 16, a ostale ulaznice biće puštene u prodaju u utorak.

Partizan ima pobedu manje od Panatinaikosa, a da bi pretekao grčkog prvaka na prvom mestu Grupe G, potrebno je da ga u četvrtak pobedi sa više od 18 poena razlike.

"Crno-beli" sutra igraju protiv Vojvodine utakmicu 23. kola Jadranske lige.

ne mozes ti da pomognes nekom ko to ne zeli, nece igrati Vosa, igrace neko drugi nas (Lajonsi, Borac...)

Зар није по пропозицијама НЛБ лиге ако клуб буде задњи да та земља има због тог
учесника мање - следеће сезоне ? Ал сам се "иразио" свака ми част !
Хтео сам да кажем да бих волео да имамо и даље "наших" ПЕТ клуба у лиги,али нисам сигуран
како се то баш рачуна...Иначе ја НИКАД не волим кад изгуби Партизан ...

pa da bre... ona do bola smesna parola ''dobro dosli u zemlju kosarke'' sada konacno negde moze da se primeni jer je Partizan vec godinama jedino dobro u kosarci ove zemlje a ovakve slike salju sjajnusliku o nama

inace,ne svidja se meni igranje u Areni.. nek tamo pevaju belosvetske protuve a mi mozemo nastaviti strahovito dobar niz u svom hramu i mestu gde smo nedodirljivi. Arena nece pomoci da dobijemo Grke sa velikom razlikom i budemo prvi u grupi tako da vec mozemo da razmisljamo o ponovnom sudaru sa CSKA.. u hramu kosarke,naravno

http://www.partizan.net/novosti.html

hm, karte su nestale, ispred mene nije bilo vise od 1500 ljudi ,a kad sam bio na 200 od ulaza karata vise nije bilo
neki smrad ih je maznuo
Ne znam zasto, al mislio sam da nece napuniti Arenu ... Samo da ne bude neki fenseraj od navijaca i da bude "Defence, defence" ...

Trebo si da dodjes u invalidskim kolicima, mozda bi te pustili preko reda :D ... Ja cesto primenjujem slicne fore ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back