KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlozili za Februar za potpisivanje trogodisnjeg ugovora sa euroligom, a trebali su sutra

GROUP E
TAU CERAMICA
OLYMPIACOS
AJ MILANO
ASSECO PROKOM

GROUP F
REGAL FCB
REAL MADRID
MACCABI ELECTRA
ALBA BERLIN

GROUP G
UNICAJA
LOTTOMATICA ROMA
PANATHINAIKOS
PARTIZAN BELGRADE

GROUP H
CSKA MOSCOW
MONTEPASCHI SIENA
FENERBAHCE ULKER
CIBONA

Poslednja izmena:
EVROLIGA: UNIKAHA, LOTOMATIKA i PAO

Košarkaši beogradskog Partizana igraće u Top 16 fazi Evrolige sa ekipama Unikahe, Lotomatike i Panatinaikosa, odlučeno je žrebom u Barseloni.

'Crno-beli' su za protivnike dobili špansku Unikahu koja e bila pobednik grupe ‘A’ sa skorom 8-2, drugoplasirani tim grupe ‘C’, Lotomatiku, koja je u prvoj fazi imala šest pobeda, a iz ‘trećeg šešira’ stigla je ekipa Panatinaikosa, koja je u grupi ‘B’ sa 7-3 stigla završila iza Barselone i Montepaskija.

Mečevi prvog kola Top 16 faze igraju se 28. januara, a posle šest kola po dva tima će u četvrtfinale.

Top 16 Evrolige:
grupa E: Taukeramika Vitorija (Španija), Olimpijakos Pirej (Grčka), Armani Džins Milano (Italija), Prokom Trefl Sopot (Poljska)

grupa F: Barselona (Španija), Real Madrid (Španija), Makabi Tel-Aviv (Izrael), Alba Berlin (Nemačka)

grupa G: Unikaha Malaga (Španija), Lotomatika Roma (Italija), Panatinaikos Atina (Grčka), Partizan Beograd (Srbija)

grupa H: CSKA Moskva (Rusija), Montepaski Sijena (Italija), Fenerbahče Ulker Istanbul (Turska), Cibona Zagreb (Hrvatska)

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=19&nav_id=340010

TOP 16 CALENDAR
GAME 1
January 28-29, 2009
Panathinaikos vs. Partizan
Lottomatica vs. Unicaja
GAME 2
February 4-5, 2009
Unicaja vs. Panathinaikos
Partizan vs. Lottomatica
GAME 3
February 11-12, 2009
Partizan vs. Unicaja
Panathinaikos vs. Lottomatica
GAME 4
February 25-26, 2009
Unicaja vs Partizan
Lottomatica vs. Panathinaikos
GAME 5
March 4-5, 2009
Partizan vs. Panathinaikos
Unicaja vs. Lottomatica
GAME 6
March 11-12, 2009
Panathinaikos vs. Unicaja
Lottomatica vs. Partizan

mnoogo zayebana grupa
realno je da dobijemo Romu u Pioniru, sve ostalo je iznad nasih realnih mogucnosti
doduse igrom sa preko 100% mogucnosti smo dosli do ove faze takmicenja, mogli bi to da ponovimo

Potpuno se slazemo...

Sigurno ce se izvuci neka pobjeda vise u Pioniru ali u gostima nema sanse...

I da dodam...ovo je najteza grupa...

Poslednja izmena:
jos uvek sam nervozan zbog poraza u zadru. to sam pretpostavljao nakon emocionalnog praznjenja zbog prolaza u top 16 ali ipak nacin na koji se desilo me bas iznervirao. krajnje je vreme da neko objasni tepicu da nije za plejmejkera. i plus smo promasili 20 zicera.
grupu u evroligi sigurno prolazimo. u panatenaikosu atmosfera je dosta poremecena u zadnje vreme. prvu utakmicu igramo kod njih tako da mozemo biti rastereceni i imamo dobre sanse da ih iznenadimo.
lotomatika i unikaha nisu nista kvalitetniji od partizana. celokupan raspored utakmica nam ide na ruku.
kuci dobijamo sve i bar cemo jednu na strani.

Moglo je i bolje i gore.

1. sesir - TAU,CSKA,Barselona i Malaga. Nekako je Malaga najprihvatljivija. Da kazemo najranjiviji su
Klasicno za Aitove ekipe,ne odgovara im sporiji ritam. U nedelju protiv Reala dok je bilo trci -
pucaj,Unikaha je vodila 10 razllike. Cim je Real u 2. poluvremenu umrtvio ritam,dobio ih je 15
razlike.

2. sesir - Olimpijakos,Real,Sijena i Roma. Odlicno je sto nisu Olimpijakos ili Sijena.. A sve jedno je
da li je Real ili Roma. Solidne ekipe,ali sklone strasnim oscilacijama.

3. sesir.- Milano,Makabi,PAO i Fener. E ovde je najgora varijanta. Ubedljivo igracki najaci,zeljni osvete
za proslu godinu. Jedino sto nesto skripi kod njih. Poslednje sto sam gledao od njih je protiv
Marusija. Izgubio PAO 10 razlike. Igra tuga bozja.

I treba biti realan. Cuda kao prosle godine se ne desavaju cesto. Tako da mislim da nam je top-16 puna kapa.
Svaka pobeda ce za mene biti uspeh

Poslednja izmena:
Koliko jos vremena treba da prodje da bi ljudi verovali u PARTIZAN.Nisam subjektivan ali PARTIZAN vec par godina slovi za odlican TIM,i netreba da smo stalno pesimisti kad je izvlacenje grupa sto za ligaski deo,sto za TOP 16.Partizan je dokazao da moze da pobedi svakog u Evropi.Oni koji imaju cast da dodju do karata za utakmice Euroleague i nadju se u Pioniru(ja gedao proslu i predproslu sezonu)znaju da se niko nije naigrao kosarke u Pioniru.P A R T I Z A N!!!!!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Koliko jos vremena treba da prodje da bi ljudi verovali u PARTIZAN.Nisam subjektivan ali PARTIZAN vec par godina slovi za odlican TIM,i netreba da smo stalno pesimisti kad je izvlacenje grupa sto za ligaski deo,sto za TOP 16.Partizan je dokazao da moze da pobedi svakog u Evropi.Oni koji imaju cast da dodju do karata za utakmice Euroleague i nadju se u Pioniru(ja gedao proslu i predproslu sezonu)znaju da se niko nije naigrao kosarke u Pioniru.P A R T I Z A N!!!!!!!!!!!!

Partizan je u poslednje 3 godine tukao skoro sve klubove koji nesto znace u evropskoj kosarci(PAO, CSKA, Real, Barsu, TAU, Makabi, oba Turcina, Sijenu, Milano i Romu), a protiv Olimpijakosa nam je ukradena pobeda
jos nije pobedio Unikahu (zato ja mislim da je bilo bolje da smo izvukli Barsu jer smo je poslednja dva puta tukli u Pioniru), e tu je po meni problem za prolaz dalje, oni nam nikako ne leze

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back