KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
real izgubio(((mislim da je stvarno bzv pricati da je dule los trener posle svega sto je uradio za Partizan!!!ni ja nisam neki njegov fan ali mu se mora priznati uspeh,mozemo sad svi da dajemo predloge s ovim ili onim bi bili sampioni Evrope ali koliko je to zaista realno?!?svake sezone nam odu najbolji igraci i opet niko nam ne moze nista kod nas,a i Evroligi se solidno drzimo

real izgubio(((mislim da je stvarno bzv pricati da je dule los trener posle svega sto je uradio za Partizan!!!ni ja nisam neki njegov fan ali mu se mora priznati uspeh,mozemo sad svi da dajemo predloge s ovim ili onim bi bili sampioni Evrope ali koliko je to zaista realno?!?svake sezone nam odu najbolji igraci i opet niko nam ne moze nista kod nas,a i Evroligi se solidno drzimo
Slazem se!

postovani grobari da smo imali boljeg trenera od debeljka duleta ne bi smo imali tri ista poraza sa pola kosa. jednu od tri da smo dobili sada ne bi strepeli za narednu rundu. slazem se sa nekima od vas da i u upravi situacija mora biti bolja. zao mi je nekih od vas sto vas izdresirali da su osrednji evropski uspesi veliki uspesi. kk partizan je uvek bio puno finansiski slabiji od klubova sa zapada pa ih je drao. jedan predlog debeljku: postavi igru u napadu prema novici, igraj sa 7-8 igraca i prestani da vrsis hokejaske izmene. kada se igraci cesto menjaju gube samopouzdanje u napadu i nisu onda sigurni ni da ce dati zicer.

A koga bi ti stavio za trenera? Obradovica? Pa nije lud da dolazi u Partizan.

Prosle godine smo odrali Taukeramiku sa vise od 20 razlike (21 z:mrgreen:)

To mozda i moze biti tacno, ali Dule tako radi godinama i niko nam nista ne moze!

postovani grobari da smo imali boljeg trenera od debeljka duleta ne bi smo imali tri ista poraza sa pola kosa. jednu od tri da smo dobili sada ne bi strepeli za narednu rundu. slazem se sa nekima od vas da i u upravi situacija mora biti bolja. zao mi je nekih od vas sto vas izdresirali da su osrednji evropski uspesi veliki uspesi. kk partizan je uvek bio puno finansiski slabiji od klubova sa zapada pa ih je drao. jedan predlog debeljku: postavi igru u napadu prema novici, igraj sa 7-8 igraca i prestani da vrsis hokejaske izmene. kada se igraci cesto menjaju gube samopouzdanje u napadu i nisu onda sigurni ni da ce dati zicer.

Mesas babe i zabe. To je isto kao i kada cigani pokusavaju da izjednace danasnju fudbalsku ligu sampiona i kup sampiona koji su oni osvojili.

Kada pricas da je Partizan imao manji budzet od timova sa zapada a da ih je pobedjivao,to je tacno,ali zaboravljas neke vrlo bitne stvari:

1. u ta vremena smo imali 2-3-4 puta manji budzet od nekog npr. italijanskog kluba ( jer su tada oni imali najvece budzete) a sada nam je budzet 15-20 puta manji od budzeta CSKA,PAO,.....

2.Tada je u tadasnjem kosarkaskom kupu sampiona ucestvovao samo prvak npr. Spanije,a danas ucestvuje 4-5 timova i to sve vrhunskog kvaliteta. Pa uporedi konkurenciju tada i sada.

3. I trece,ali najbitnije. Tada je broj stranaca bio ogranicen na 2-3 igraca. A danas????
Maltene retko ces naci bilo koji spanski,ruski,grcki klub da ima vise od 2-3 domaca igraca....

I tebi je danas sve isto kao nekada?????

@atlantic

zvezda je dovela pesica koji je strucnjak sa vecim renomeom od duleta, u rangu sa trenerima koje si ti pominjao, gde je njihova evroliga..?

i kada je to partizan drao timove iz evrope? nikada on nije bio tako superioran u evropi kao sto ti to insinuiras..

ne budi nezahvalan, dule sa onim sto mu je na raspolaganju iz godine u godinu pravi cudo

kako su cigani takoreci pred raspad uspeli da dovedu jednog od najboljih trenera na svetu, pesica. boza maljkovic je trenutno slobodan. jedan od njih dvojice na klupi ove sezone i bio bih fajnal for. debeljko moze da vodi montenegro i dosta mu je. e sad jos milos vujanic opet na pleju( sto je verovatno teze ostvarljivo) dvojka tepic (mada ja licno navijam da na to mesto dodje mladen jeremic iz FMP-a), nisko krilo: veseljko se izgleda ozbiljno namece (malo me podseca na toni kukoca), 4-ka bez dileme novica velickovic, i centar vranes (nije top centar ali moze biti jos korisniji uz pravilnu upotrebu). zamene: lazme,rasic i vitkovac. izmedju tripkovica i tepica partizan treba da odluci: jedan treba da ide.

kako su cigani takoreci pred raspad uspeli da dovedu jednog od najboljih trenera na svetu, pesica. boza maljkovic je trenutno slobodan. jedan od njih dvojice na klupi ove sezone i bio bih fajnal for. debeljko moze da vodi montenegro i dosta mu je. e sad jos milos vujanic opet na pleju( sto je verovatno teze ostvarljivo) dvojka tepic (mada ja licno navijam da na to mesto dodje mladen jeremic iz FMP-a), nisko krilo: veseljko se izgleda ozbiljno namece (malo me podseca na toni kukoca), 4-ka bez dileme novica velickovic, i centar vranes (nije top centar ali moze biti jos korisniji uz pravilnu upotrebu). zamene: lazme,rasic i vitkovac. izmedju tripkovica i tepica partizan treba da odluci: jedan treba da ide.
Ne treba ni jedan da ide! Po meni prva 5-orka treba da izgleda ovako:
1.Rasic
2.Tepic
3.Tripkovic
4.Velickovic
5.Lasme

samo ti nemoj da nam sastavljas petorke

atlantic7, propagiraj svoju sektu negde drugde
da nema Duleta mi ne bi ni igrali evroligu, sa ovako skrpljenom ekipom on radi nemoguce
ne kapiram cemu uzdizanje Vujanica, jesi li ga gledao u poslednje 2 godine?

bilo bi lepo da Mesina malo zazmuri i da mi pobedimo u Moskvi i onda nas zabole za Madrid

samo ti nemoj da nam sastavljas petorke

atlantic7, propagiraj svoju sektu negde drugde
da nema Duleta mi ne bi ni igrali evroligu, sa ovako skrpljenom ekipom on radi nemoguce
ne kapiram cemu uzdizanje Vujanica, jesi li ga gledao u poslednje 2 godine?

bilo bi lepo da Mesina malo zazmuri i da mi pobedimo u Moskvi i onda nas zabole za Madrid
A zasto da ne sastavljam ja!!!!!!!!??????????

Ma pustili vas Rusi posto im nista pobeda nije znacila....mada tako i treba......nego sad bi trebao Partizan da je treci u grupi koliko sam gledao a Milano cetvrti.......jel to u ovoj evroligi znaci nesto u smislu da moze da ocekuje bar malo laksu grupu????

P.S.-Nego procitah na B92 vesti da su zavrnuli grejanje u Pioniru ...gde ce sad da igraju C.Z i Partizan?? Trebali bi da uzmu Arenu posto grobari bi mogli 100% da napune svih 20000 a mozda i cigani ...jedino ako im daju ovi iz Arene

da pustili nas. kad nam vec ne daju gas da nas bar ovako zagreju :lol:

stvarno sjajno vece, odigrali smo savrseno, stekao sam utisak da smo ispucali sve takticke zamisli da ih zeznemo i opet je i to moglo da bude dzabe da nije kapiten kapitenski pogodio onu trojku
svi na visini zadatka, valjda ce i ova uprava naci nekog sponzora, ako ne kod nas, mozda napolju, da se napravi ekipa oko Veselog koji ce ako ovako nastavi za 3 godine biti medju 5 igraca evrope, bice jedan od onih zbog kojih ekipe uzimaju titule prvaka evrope (kao sto su sad Siskauskas,pre njega Papalukas, pre njega Bodiroga...)
sto se tice CSKA, tesko ce oni ponovo do titule ako se budu onoliko oslanjali na Lorbeka ko sto su danas

007.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back