KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
merila kk partizana treba da budu kao sto su nekada bila: otprilike svake druge sezone fajnal for a recimo jednom u pet godina prvaci evrope sto je sa gospodinom debeljkom vujosevicem neizvodljivo ova ekipa i plus dalton ili boza na klupi i vujanic kralj na pleju postizala bih pomenute ciljeve price da za to nema finansija su prodavanje magle

sekte, droga, ladan beton, ne valja ti to

Grobari srecna Nova, da nam Partizan bude jos bolji, da za Bozic pobedimo i plasiramo se u f 16
ako nekog interesuje tukli smo neke tantuse sa 59-49

merila kk partizana treba da budu kao sto su nekada bila: otprilike svake druge sezone fajnal for a recimo jednom u pet godina prvaci evrope sto je sa gospodinom debeljkom vujosevicem neizvodljivo ova ekipa i plus dalton ili boza na klupi i vujanic kralj na pleju postizala bih pomenute ciljeve price da za to nema finansija su prodavanje magle
A od svih tih uspeha nas deli samo trener. Ajde bre uozbilji se. Prvo, uprava je kriminalna, drugo nemamo para. Ovo što Dule radi je neki naš vrhunac u ovom trenutnku. Da nismo morali da prodajemo igrače i da sad imamo u timu Kecmana, Pekovića, Krstića, Vujanića... jurišali bi na krov Evrope sigurno. Nije Dule kriv što uprava nije u mogućnosti da mu obezbedi konkurentan tim u Evroligi...

Grobari, srećna nova i sutra da olešimo Grke, pa pravac TOP16

najlepsi poklon za novu godinu kk partizanu bio bih dolazak na klupu bozidara maljkovica ili zeljka obradovica umesto prosecnog trenera debeljana vujosevica

"merila kk partizana treba da budu kao sto su nekada bila: otprilike svake druge sezone fajnal for a recimo jednom u pet godina prvaci evrope sto je sa gospodinom debeljkom vujosevicem neizvodljivo ova ekipa i plus dalton ili boza na klupi i vujanic kralj na pleju postizala bih pomenute ciljeve price da za to nema finansija su prodavanje magle"

Lose je zapocinjati godinu ovako retko glupim izjavama...........

Uopste nisam obozavalac lika Duska Vujosevica,naprotiv....
Ali njegova dela se moraju postovati........
Ako je taj Vujosevic prosecan trener,kako izbaci PAO tog velikog Zeljka Obradovica prosle sezone? I to sa 10 puta jeftinijim timom. Da te podsetim,posto je ocigledno da imas "veliko" kosarkasko znanje,da samo jedan Jaskevicijus na godisnjem nivou kosta vise nego ceo tim Partizana.

Ali da ,ti kazes da finansije nisu bitne. Verovatno CSKA hara Evropom,zato sto ima skromni budzet od 30 i kusur miliona dolara.

A taj Vujanic je bio u Partizanu kada je Partizan imao i jaci tim nego sada,pa nismo uspevali da prodjemo ni prvi krug eurolige. Kako nas kralj ne odvede na final 4?

A da para nema,nema.
Zasto je to tako,to bi nasa dicna uprava trebala da odgovori......

Slazem se sa tsartsarisom,takodje nisam Duletov fan,ali to sto je on postigao je velika stvar za srpsku kosarku! ! !z:poz:

Treba biti realan pa razdvojiti neke licne simpatije ili antipatije od realnih cinjenica.
Mnoge stvari mi smetaju kod Duleta,narocito sto on stalno vodi neku "politiku " kluba. Zna se ko treba da izadje pred novinare i prica o finansijama,sponzorima,kreditima......Ali za rezultate......skidam kapu.

Zeljko Obradovic je trener koga ja najvise postujem i kao coveka i kao trenera. Ljudina u svakom pogledu. Ali nisam siguran da bi, u uslovima u kakvim je radio poslednjih 8 godina Dule Vujosevic i sa timovim kakve je imao,Zeljko imao ovakve rezultate kao sto je imao Dule. Cak sam siguran da bi Zeljko imao losije rezultate.

Ali ne zato sto nije dobar trener. Naprotiv. Zeljko je trenerska legenda.

Ali Dule je najaci ,mozda i u Evropi,da mu das mlade,neafirmisane igrace da od njih napravi igrace i da od toga sklopi ekipu iz koje ce izvuci maksimum. Zeljko u tom segmentu nije toliko jak,ali je zato u vodjenju utakmice,citanja protivnika,brzom reagovanju na neke iznenadjujuce takticke zamisli protivnika,profesor za Duleta.

Nisu svi treneri isti. Mesina je trener koji ne pravi igrace. On uzima gotov proizvod i od toga sastavlja masinu koja melje.

Ma taj lik sto je rekao da nam treba Obradovic je verovatno to uradio da bi malo podigao atmosferu ovde (i izgleda da je uspeo) :)
Jel vidite da je covek ostavio poruku i nestao...?

A sto se tice Vujosevica i njegove politike: Ne znam zobg cega vam toliko smetaju njegove izjave; to je jednostavno njegov stil. On bi vodio takve monologe i da je situacija u klubu skroz suprotna (naravno tada ne bi pricao o finansijama, ali bi nasao vec nesto)... Verovatno se neki od vas secaju kako je na jednoj konferenciji pred utakmicu u Evroligi poceo da prica o FK Partizan i kako su njima navijaci potrebniji u tom trenutku :)

Pa mi odvalismo oveE sad imamo lepe sanse za prolazak,ako pobedimo CSKA idemo dalje a i ako izgubimo dovoljno je da EFES izgubi od Reala i opet prolazimo.
Moglo je i da bude bolje navijanje,ali zesce je bilo kada se svirao POSMRTNI MARS,cepao sam se od smeha.ALi stvarno me nervira kada se pevaju ANTI-CIGANSKE pesmice na ovakvim utakmicama

Oprosti generale Dusane,ali uz onoliku kolicinu srece ovih 30-ak razlike je i vise nego dosta! ! ! Vesely perfektan. . .

Tacno je imali smo dosta srece ali i dosta nesrece,koliko je samo lopti prokockao Vranes ali oprasta mu se posto je za divno cudo pogodio slobodno bacanjez:mrgreen:.Uros je kralj.Novica mi se nesto umirio bio je prava BOMBA ali nema veze tu je bio i fenomenalan bozic i pomalo brzopletan Rasic.Sve u smenu Partizan ima dosta zelen tim koji ima motivaciju za evropske utakmice.Eh sada kada uporedim ovi igru i igru kada smo izgubili od cigana.

Tacno je imali smo dosta srece ali i dosta nesrece,koliko je samo lopti prokockao Vranes ali oprasta mu se posto je za divno cudo pogodio slobodno bacanjez:mrgreen:.Uros je kralj.Novica mi se nesto umirio bio je prava BOMBA ali nema veze tu je bio i fenomenalan bozic i pomalo brzopletan Rasic.Sve u smenu Partizan ima dosta zelen tim koji ima motivaciju za evropske utakmice.Eh sada kada uporedim ovi igru i igru kada smo izgubili od cigana.
Ha,ha! Nikada vise vi grobari u kosarci necete nadigrti cigane! NIKADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha,ha! Nikada vise vi grobari u kosarci necete nadigrti cigane! NIKADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobro je brate...

Vranes 4 izgubljene, ali se izvukao sa 13 skokova
Bozic se izgleda nalozio na trojke i sad ako krene da suta po 5-6 puta na utakmicama kuku nama :)
Za Veselog sam sve rekao jos pre
Vise smo sutali za 3 nego za 2 poena!

Samo se bojim da cemo sad yebati jeza zbog onog na poluvremenu sa sudijama...

Dobro je brate...

Vranes 4 izgubljene, ali se izvukao sa 13 skokova
Bozic se izgleda nalozio na trojke i sad ako krene da suta po 5-6 puta na utakmicama kuku nama :)
Za Veselog sam sve rekao jos pre
Vise smo sutali za 3 nego za 2 poena!

Samo se bojim da cemo sad yebati jeza zbog onog na poluvremenu sa sudijama...
Necete,necete,navikle su sudije na to...

postovani grobari da smo imali boljeg trenera od debeljka duleta ne bi smo imali tri ista poraza sa pola kosa. jednu od tri da smo dobili sada ne bi strepeli za narednu rundu. slazem se sa nekima od vas da i u upravi situacija mora biti bolja. zao mi je nekih od vas sto vas izdresirali da su osrednji evropski uspesi veliki uspesi. kk partizan je uvek bio puno finansiski slabiji od klubova sa zapada pa ih je drao. jedan predlog debeljku: postavi igru u napadu prema novici, igraj sa 7-8 igraca i prestani da vrsis hokejaske izmene. kada se igraci cesto menjaju gube samopouzdanje u napadu i nisu onda sigurni ni da ce dati zicer.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back