Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
znaci tuga, vrlo lose odigrano, podbacili smo kao tim, mnogo promasenih zicera,smesno izgubljene lopte, los sut s penala, odbrana klaj klaj
jos nije sve gotovo, iako ce biti mnogo teze da se kvalifikujemo u f16
umor zbog kratke klupe je veliki problem
juce sam gledao Pao-Paok, Zeljko moze sebi da dozvoli da mu Pekovic igra 11 minuta da nekih 14 poena prelomi mec i izadje, kod nas Tepic igra po 30-35 min po mecu, sad ce tako i Novica i Lazme, al dobro sad ce pauza, mozemo sve karte da bacimo na mec protiv Grka
kako ono ide veni vidi vici (verovatno sam izgresio )
covek udje u drugoj cetvrtini i igra se na njega, on da gomilu poena, protivnicki centri se napune licnim greskama i kraj neizvesnosti
doduse tako ide u grckoj ligi, u evroligi je ipak daleko teze, Barsa ih dva puta pocepala ko svinja masan džak
najlepsi poklon za novu godinu kk partizanu bio bih dolazak na klupu bozidara maljkovica ili zeljka obradovica umesto prosecnog trenera debeljana vujosevica
slazem se!taj"prosecni"trener je napravio Partizan kojim mozemo samo da se ponosimo!!!
Ja zelim momcima da doguraju u Evroligi sto dalje mogu,sigurna sam da ce dati sve od sebe a za Bozic svima nama zelim da Pionir opet bude pun i naravno pobedu protiv Panionisa!!)))
merila kk partizana treba da budu kao sto su nekada bila: otprilike svake druge sezone fajnal for a recimo jednom u pet godina prvaci evrope sto je sa gospodinom debeljkom vujosevicem neizvodljivo ova ekipa i plus dalton ili boza na klupi i vujanic kralj na pleju postizala bih pomenute ciljeve price da za to nema finansija su prodavanje magle