KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
realno mi nemamo sta da trazimo u gostima protiv Efesa, Reala i CSKA, to su tri kandidata za prvaka evrope
bitno jeda pokusamo da dobijemo Amani i Pan..kako se vec zove kuci i mozda jos jednu na strani nekog jos iznenenadimo u Pioniru od ovih skupih i sa 4 pobede idemo dalje
al ovo je sve puko mastanje ako ne poboljsamo organizaciju u napadu

pa ovo sinoc ispade tragedija za sportsko drustvo Partizan :sad2:

a ova utakmica mi bas i nije jasna.. da nisu uboli one ebene trojke drugaciju bi pesmu pevali.. dzabe im sve pare kad jedva biju klince

i koliko je samo neorganizovanih napada islo pod obruc gde je do pre samo par meseci stajao jedan od najboljih igraca Evrope :dash::dash:

ali polako.. docicete vi u Pionir!!!

Poslednja izmena:
pa otkud znam,ovim lavovima zaista treba svaki procenat samopouzdanja a ono bi jako poraslo da smo sinoc bili malo pametniji (sudije da ne pominjem,navikli smo)

opet kazem da bi bila katastrofa da ovako veliki klub ne ode dalje nakon sjajne prosle sezone. i to samo zato sto neko ima MNOGO vise para od nas

Poslednja izmena:
Nazalost gledao sam samo zadnja dva minuta. Velika je steta sto nismo uspeli da ih dobijemo sad kad su im (ako sam dobro razumeo) falila neka (dobra) tri igraca. Tepic je zazenuo na kraju sa onim ulazom, ali treba i njega iztrpeti kao i mnoge pre njega. Ipak mu je ovo prva sezona u kojoj ce biti jedan od predvodnika. Vidim da smo se ispromasivali, pogotovo za tri, pa cak smo uspeli i svaki dugi penal da promasimo...
Onaj Lasme skace k'o lud (14 sk.). Pored njega se istakli jos samo Novica i mozda Rakocevic.

Ko zna zasto je ovo dobro... Ovako smo hiljadu puta gubili u PAO-a (i u BG-u i Grckoj) pa smo im na kraju zavukli kad je bilo najbitnije!

Ma necemo...
izgleda da je Lazme pun pogodak,i Rakocevic samo da je koji cm visi...

Ko je verovao da cemo prosle sezone igrati onako,bez Kamingsa,Drobnjaka,Perovica itd...
Imamo i ove sezone sasvim dobar tim,samo da se uigra!

Ova dva pojacanja su odlicna!
A tim ce tek dobro da igra...samo da se uigraju...i da neki ljudi konacno postanu dobri igraci a ne samo vjeciti talenti...
Tepic je odlican!

Ova dva pojacanja su odlicna!
A tim ce tek dobro da igra...samo da se uigraju...i da neki ljudi konacno postanu dobri igraci a ne samo vjeciti talenti...
Tepic je odlican!

Cenim da mislis na mladjahnog Tripkovica :)

Ja sam pre nekoliko meseci vec digao ruke od njega, jer je vec nekoliko godina ista prica pred pocetak svake sezone:"E, ove godine ima da eksplodira". Medjutim, kod Dude je odigrao jako dobro. Nije nesto preterano eksplodirao, ali je igrao dobro u kontinuitetu, sto je, mene barem, jako iznenadilo. Sad mu je prelomni trenutak u karijeri: ili je nindza ili je ******. Ima sve uslove, vise cemo igrati na spoljnu liniju nego prethodnih sezona kad smo imali dominantne centre, radio je sa dva odlicna strucnjaka, sazreo je jos jednu godinu... Ocekujem da pokaze pun potencijal ove godine, il' da ga saljemo u neku Vizuru ili Megaishranu, trece nema.

Kada je reč o Tripkoviću, mislim da ga je Vujošević poprilično istrpeo prethodne dve sezone. Mislim da mu pogotovu gleda kroz prste kada je reč o igri u odbrani-gde je momak fakat je poprilično napredovao. Imam utisak da ga Dule ipak najviše trpi zbog njegovog učinka u napadu, koji je čitavu prošlu sezonu bio na nivou toplo-hladno. Problem sa Tripkovićem je, bar u mom slučaju što nikad ne znam da li će da veže 5 trojki ili 10 promašaja za redom. U svakom slučaju ja još uvek imam strpljenja - i dalje mislim da je On dobar igrač.

ps. Daće Uroš Realu preko 25 poena.....

Kada je reč o Tripkoviću, mislim da ga je Vujošević poprilično istrpeo prethodne dve sezone. Mislim da mu pogotovu gleda kroz prste kada je reč o igri u odbrani-gde je momak fakat je poprilično napredovao. Imam utisak da ga Dule ipak najviše trpi zbog njegovog učinka u napadu, koji je čitavu prošlu sezonu bio na nivou toplo-hladno. Problem sa Tripkovićem je, bar u mom slučaju što nikad ne znam da li će da veže 5 trojki ili 10 promašaja za redom. U svakom slučaju ja još uvek imam strpljenja - i dalje mislim da je On dobar igrač.

ps. Daće Uroš Realu preko 25 poena.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back