KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ubedljivo najgluplji komentar ikada....Od extra fore sa Cak Norisom si napravio glup post na kojem si ostavio sve sto ti je palo na pamet....Nadam se da kapiras da Vranes nije srpskoligaski igrac,pogledaj mao bolje koje ekipe igraju srpsku ligu...Budi ljubazan i pogledaj koliko je puta Vuosev izgubio protiv te ekipe iz Vitorije,ne mislim samo na proslu sezonu...A za ono Di.Vujoshn mogu samo da pitam sta je s mozgom?

Pa sto se ti ljutis odma'? Ja mislim da on nije prvi koji je to uradio. Cini mi se da je neko vec postavio iste fore pre njega...

Predstavljen tim za novu sezonu. Vladimir Lučić (4), Milenko Tepić (5), Bogdan Riznić (6), Marko Đurković (7), Strahinja Milošević (8), Darko Balaban (9), Aleksandar Rašić (10), Uroš Tripković (11), Novica Veličković (12), Stefon Lazmi (13), Vukašin Aleksić (14), Čedomir Vitkovac (15), Žarko Rakočević (22), Jan Veseli (24) i Slavko Vraneš (33).
Vujošević: “Kada se završila prošla sezona, poslednje što sam rekao na slavlju bilo je da smo tamo bili, kao i sada, na okupu svi svoji, porodica. U Partizanu je tako, u timu, u klubu, odnosi su familijarni i to je tajna uspeha. Kao u porodicama, deca kada dostignu neki nivo odlaze u svet. Tako je i kod nas bilo, ovog i prethodnih leta, ali je važno da oni odlaze sa bitnom referencom. Sada smo vam predstavili nove igrače. Uz vašu pomoć, doći ćemo do uspeha i kako naš narod kaže: „Daj Bože i još mnogaja ljeta”.
Sutra sa Krkom.

Partizan lako sa Heliosom
Košarkaši Partizana pobedili su Helios Domžale u Pioniru 81:65 (20:12, 22:13, 18:21, 21:19). Utakmica je odigrana pred 1000 gledalaca.

Najefikasniji kod srpskog i jadranskog šampiona bio je Stefan Lasme sa 17 poena (3/3 za tri), a čak pet igrača postiglo je više od deset poena. Pored Lasmea istakli su se i Vitkovac sa 13, Tepić 12 i pet skokova, Veličković 11 i Strahinja Milošević 11 poena. Novi igrač u timu Aleksandar Rašić imao je najviše asistencija, šest, četiri ukradene ali i čak pet izgubljenih lopti...

http://www.b92.net/sport/kosarka/kosarka.php?yyyy=2008&mm=10&dd=07&nav_id=322442

Uglavnom nasa dva centra su postigla ukupno 1 poen!

Na pleju smo jad i beda. Rašić me je veoma razočarao. Nekako mi je mnogo nesiguran, nije pokazao niti jedan razlog zašto je doveden. Aleksić je nizak, nema niti prodor, niti šut, niti asistenciju. Jedino što je brz, al slaba vajda od toga kad nema ostale kvalitete. Imam utisak, da su Novica i crnac sličan tip igrača, i da crnac ne treba da igra peticu. Svaki ozbiljniji evroligaški centar će ga pojesti. Kada se ima u vidu da Rakočeviću fali košarkaška inteligencija, a osim njih na petici imamo samo Veselog, koji je ogroman potencijal i talenat, ali fizički slab i onog balvana Vraneša, dolazimo do toga da ni na petici nismo najsrećnije popunjeni. Početak sezone obećava, ali pravu sliku o mogućnostima tima ćemo dobiti kada počne Evroliga. Plasman u TOP 16 bi bio uspeh ravan prošlogodišnjem plasmanu u četvrtfinale.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back