KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ne htedoh prvi da pitam ali ko su ovi ljudi :???:

Klinci.
Imam utisak da je Partizan resio da zrtvuje ovu sezonu sto se tice evrolige i jadranske ( pre svega zbog malog budzeta),da bi se pravio tim za naredne sezone,sto dokazuje dolazak ovolikog broja bas mladih igraca,a koliko cujem bice ih jos.
A pred pocetak domace lige Dule ce dovesti iz Buducnosti na pozajmicu Micova,Gordica ...
i opet uzeti titulu.

Partizanu je bitno da niko od domacih timova ( Hemofarm,FMP i Sledeca sezona) ne naprave veliku razliku sto se tice bodova za euroligu,a sto i nije realno,da bi jos najmanje 4 godine imao obezbedjenu EL. A za godinu dve ce Dule od ovih klinaca,(koliko god se neki smejali dolasku Veselog,ovog portugalca,Baste) napraviti od njih strava igrace i tim za nekoliko uzastopnih titula.

kakvo ne osvajanje domace titule hehe,centar bi trebalo da dodje malo kasnije verovatno neki amer...

Pogled preko Atlantika

N. I., 05.09.2008 19:50:00 Ocena: -.-- (Glasova: 0)
Komentara: 0
SPORTSKI direktor košarkaša Partizana Dragan Todorić ima ovih dana pune ruke posla. Iako je medijska “buka” višestruko usmerena ka večitom rivalu i Malom Kalemegdanu, jer se Zvezda baš zainatila da skrene pažnju na sebe, u Humskoj 1 užurbano rade na kompletiranju tima za sledeću sezonu.
- Ostalo je tačno mesec dana do starta sezone. Ona praktično za nas počinje utakmicama u Jadranskoj ligi, iako ćemo naravno da gledamo da potpuno spremni i kompletni uđemo u Evroligu - kaže Todorić.
Crno-beli su, zasada, doveli četvoricu proverenih igrača (Veseli, Rašić, Aleksić i Rakočević), međutim, navijački apetiti se tu ne zaustavljaju. Svi pogledi usmereni su preko granice, i to uglavnom zapadno. Daleko, preko Atlantika.
- Svake godine je ista priča. Moraćemo
da sačekamo da se završe letnje lige u NBA, da se igrači odluče u koje će klubove. Na red dolaze onda najbogatije evropske sredine, pa tek onda mi. Srećom, do sada se nikada nismo prevarili. Čekamo pravog igrača - strpljiv je Todorić.

NIŠTA OD DEJANA TOMAŠEVIĆA
BILO je indicija da bi Dejan Tomašević, posle devet godina, mogao da se vrati u Partizan.
- Po dobrom starom običaju, Dejan je trenirao sa nama preko leta u “Pioniru”, ali se bojim da od njegovog povratka u Partizan nema ništa. U subotu se vraća u Grčku - kratko je rekao Todorić i stavio tačku na nagađanja da bi Tomašević opet mogao u staro jato, u kojem je igrao od 1995. do 1999.
Kako stvari trenutno stoje, Dejan Tomašević će obući crno-beli dres, ali solunskog PAOK.

novosti

Evo ja cu nesto da vam kazem o Vukasinu Aleksicu....Super disciplinovan igrac,tehnika mu je super,dobar je suter ali samo u serijama,imao je utakmice u kojima je sutirao trojke 5 od 5,ali i utakmice u kojima je sutirao 0 od 6...Igra dobru odbranu,agresivnu,ali zna cesto da ispadne jer se zanese u toj agresivnosti.Mana je sigurno njegova atletska sposobnost,tesko zavrsava kada je blizu kosa,sto je i razumno sa obzirom na njegovu visinu,zbog toga posle probijanja uglavnom deli pas...Ne ocekujte da igra puno,igrace koliko i Avdalovic kada je Vujanic bio prvi plej...

Suzi F, dobrodosla u staro jato
bice zajebano ove sezone, pogotovo ako ne nadjemo dobru peticu, nesto u Rasica nemam poverenje na pleju, ne znam kakav je Aleksic, nadam se samo da ce Novica i Tepa jos da napreduju i da ce Tripko napokon da proradi :lol:

:ok:
Sto se tice Tripka,na momente u ovim utakmicama sto igra za reprezentaciju ume da me zadivi..poceo je da ide pod kos,ume da se raspuca,srlja u reket:o
Neprepoznatljivo:o Mada tu ulogu verovatno igra i trener,tako da se nadam da ga Dule opet nece vratiti na staro:neutral:
Ma,nismo ni pred proslu sezonu bili optimisticni,pa je prosla dooosta dobro;)

ma Tripko je cudo, juce razmontirao smesne Madjare
bice tesko ove sezone i u glupavoj Jadranskoj ligi, Cibona vratila Kusa, Dzikic formirao jaku Olimpiju, Hemofarm jak, Zvezda ceka sledecu sezonu po 8mi put :lol:
mislim da necem moci da ih bijem sa po 15 razlike, vec samo sa po 10, a to me cini nervoznim :lol:

Dule, Nikola, Slavkan i jos nekoliko Grobara juce umaltilo smesne Austrijance
Duletova izjava
"kao sto sam rekao i pre meca, ocigledna je razlika u kvalitetu na strani...(pauza, pa smesak)...hteo sam da kazem Partizana...":lol:
inace nesto mnogo mrsavi, da nema pantljicaru?

Nesto razmisljam... Ako Tepic, Velickovic i Tripkovic nisu imali jedan dan pauze u ovoj godini i ako se posle reprezentacije odma' budu prikljucili Partizanu ja ne znam sta mi mozemo da ocekujemo od njih u narednoj godini?! Vujosevic ima obicaj vec posle 2 meseca da se zali da umor igraca, a ova trojica treniraju vec godinu dana bez konstantno...

20. septembar 2008. | Izvor: B92
Partizan pobedio Olimpijakos
177426672348c31aa85ed87347117204_big.jpg

Košarkaši Partizana ostvarili su prvu pobedu na turniru "Tasos Koitalianos" na Rodosu.

Crno-beli su u drugoj rundi turnira pobedili Olimpijakos 77:74 (22:25, 16:13, 11:18, 28:11). U prvom kolu Partizan je izgubio od Paneliniosa 70:63, a u trećem se sastaje sa domaćom ekipom Kolososa.

Olimpijakos je imao blagu prednost u prvoj četvrtini, ali su "crno-beli" uspeli da izjednače i na poluvreme odu sa rezultatom 38:38.

U naštavku je Partizan igrao slabije, što su Pirejci iskoristili i treću četvrtinu završili uz prednost od 56:49. Sedmostruki uzastopni šampion Srbije je, ipak, u četvrtoj četvrtini pojačao ritam i uspeo da zabeleži prvu pobedu na turniru u Grčkoj.

Najefikasniji u Partizanu bio je Rakočević sa 19 poena, Rašić je postigao 15, a Milošević 12. Riznić je zabeležio 9, Aleksić 8, Đurković i Vitkovac po šest, dok je Lučić postigao dva poena.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back