KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa Pedja ce se nama kad tad vratiti.. a sad nam je strasno potreban

ne znam uzese li nesto za Kecmana,mada to vise i nije toliko vazno.... bio je neverovatno koristan ove godine i skakao tamo gde niko drugi ne bi :confused:

Ja licno mislim da je Drobnjak svoje odradio i da od njega vise nema 'leba; a i nisu valjda odlepili pa da uzmu i cetvrtog centra??? Nek bude on u upravi :)

Rece nasa estradna zvezda:"Nije poenta u novcu, već u stresu i patnji mojih bližnjih. To nema cenu. Moj advokat će tražiti pet miliona dinara".

Obratite paznju na to da njoj novac nije bitan i da stres njenih bliznjih nema cenu, te da je cifra od 5 milki samo jedna simbolicna cena koju ce Partizan da plati za pretrpljeni stres i dusevnu bol.

Iskreno se nadam da nasi navijaci citaju ovo i da ce sledece sezone ona pesmica biti uvrstena u sastavni deo navijackih pesama.

Izgleda da smo dobili ugovor na jednu godinu sa Evroligom, tj. ove sezone igramo kao sampioni drzave a sledece po ugovoru, odnosno po osvojenom broju bodova. Dakle 2 sezone zagarantovano mesto u Evroligi.

Koristim priliku da se poken.jam po Romanu Liscu koji se ubi objasnjavajuci da onome ko bude skupio najvise poena sleduje trogodisnji ugovor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back