Meni zaista deluje neverovatno to stanje uma koje uopste moze da pomisli da je ovako nesto izrezirano, lazirano, pripremljeno? Koliko pokvaren mozak moras da imas da bi ti tako nesto palo na pamet? Pri tom ne mislim na tebe Keeper, vec na Vujosevica. Da bi ti ovako nesto palo na pamet ti onda moras da razmisljas na taj nacin. Ne postoji zaista drugo objasnjenje, barem meni. Da li je Dule nekad rezirao ovakve stvari...ne mogu da se setim, ali deluje zaista kao realna opcija.
Ma jok, gde bi on???????

Sto se rezija tice, pocev od skoro redovne rezije Vujosevica i Obradovica,u kojoj Partizan dobija PAO ili Fener, sa cenom kupovine Partizanovih igraca na kraju sezone, pa preko Vrsca i stajanja ispred svlacionice, preko stipanja sudija, do pozivanja na nasilje.
Sve je to rezija samo sa jednom idejom: Napuniti sopstveni dzep, na racun i stetu Partizana.
Na srecu Partizana nema vise filmske trake, pri smaom krjau je.
Pa ce reziseri dobiti sta su zasluzili
- - - - - - - - - -
Jel ovo Lazic stoji kod reklame par sekundi pre nego je ono cudo baceno? Gomili ljudi uopste nije mesto na tribinama, nevaspitani i neizivljeni kriju se u rulji. Ovo je propust policije i obezbedjenja. Ne rade apsolutno nista da sprece ovakve stvari. Reaguje se eventualno kad se nesto dogodi. A onda resenje, utakmica bez publike, kao promenice nesto. Ne kazem da ne zasluzujemo kaznu, nego da probleme treba resavati u korenu. Ali tesko da cemo tako nesto docekati u skorije vreme kad su za mocnike to fini fakultetski obrazovani momci, koji samo ponekad rade po duznosti.
Kada je osnovna ideja zarada od gledalaca, te dobra porodicna atmosfera na trivbinama, onda lepo stavis realnu cenu karata, postavis ljude na ulazima pored kojih vodje navijaca nece moci da uvedu koga i kako hoce, i eto...Imas pune tribine normalnih ljudi koji vole kosarku.
Medjutim kada ti je cilj nesto drugo, da napunis svoj dzep, da izvrsis maksimalan pritisakna sudije, protivnika, organizaciju, kada ti je cilj da ucestvujes u podlei milionskog plena od stadiona JNA, onda agnazujes vojnike u vidu vodja navijaca, kojima delis katre i dajes sva prava, na stetu kluba.
A na drugoj strani angazujes obezbedjenje pored koga moze da prodje ko i kako hoce, smao ako neko od vodja popreko pogleda.
I sad bi ti rekao da je obezbedjenje krivo?
Ma nije valjda?