KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni zaista deluje neverovatno to stanje uma koje uopste moze da pomisli da je ovako nesto izrezirano, lazirano, pripremljeno? Koliko pokvaren mozak moras da imas da bi ti tako nesto palo na pamet? Pri tom ne mislim na tebe Keeper, vec na Vujosevica. Da bi ti ovako nesto palo na pamet ti onda moras da razmisljas na taj nacin. Ne postoji zaista drugo objasnjenje, barem meni. Da li je Dule nekad rezirao ovakve stvari...ne mogu da se setim, ali deluje zaista kao realna opcija.

Hm, jesi li svestan da se ovde radi o tome da bi Čovićev klub mogao nešto izrežirati?

Cela ova situacija je započela tako što su, pre 3 godine, izjednačavani jedan Čović i jedan Vujošević. Sad se, vidim, došlo do toga da je Vujošević daleko gori od jednog takvog smutljivog lika, koji je SMS-ovima dirigovao svojim klubom sa tribina, da li će da se igra, da li će ekipa da se povuče, pa lažna policijska saopštenja, pa gomila zavera. Hej, čovek je izrežirao da dočeka Partizan 2012. u limenoj kutiji od svoje hale, svesno je zayebo navijače sa pretplatnim kartama i nakrcao halu stotinama ultrasa koji su maltretirali košarkaše tokom cele utakmice. Tad mi je bilo jasno šta će čovek uraditi za svoj "košarkaški" cilj.

I sad nije moguće da je izrežirana "povreda" da bi se praznile tribine, npr? Pa to je sitnica šta je sve taj čovek radio.

Naravno da je moguće da je izrežirano. Samo što sam ja odmah znao, tj. duboko verujem, da jedan Stefan Jović nije u stanju da bilo šta režira, tako da mi je ta misao samo prošla kroz glavu, pa i dalje ne verujem u nju.

PS: I da, bilo kakvu vrstu režije ne očekujem u ovom odnosu snaga, jednostavno nije potrebno. Čovićev tim ima sve što mu treba i privodi svoj posao kraju, zato više ni nema stvari od prethodnih sezona.

PS2: pronađen počinilac:
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca...izana-koji-je-pogodio-Jovica-stolicom-u-glavu

Tako treba. I klub bi trebao da napravi sistem zabrane dolazaka na utakmice, a može i policija, kao što već i radi.

Naravno, ne može da bode oči kako je sada nađen počinilac, kad je napadnut državni projekat. ;)

Poslednja izmena:
Jel ovo Lazic stoji kod reklame par sekundi pre nego je ono cudo baceno? Gomili ljudi uopste nije mesto na tribinama, nevaspitani i neizivljeni kriju se u rulji. Ovo je propust policije i obezbedjenja. Ne rade apsolutno nista da sprece ovakve stvari. Reaguje se eventualno kad se nesto dogodi. A onda resenje, utakmica bez publike, kao promenice nesto. Ne kazem da ne zasluzujemo kaznu, nego da probleme treba resavati u korenu. Ali tesko da cemo tako nesto docekati u skorije vreme kad su za mocnike to fini fakultetski obrazovani momci, koji samo ponekad rade po duznosti.

Meni zaista deluje neverovatno to stanje uma koje uopste moze da pomisli da je ovako nesto izrezirano, lazirano, pripremljeno? Koliko pokvaren mozak moras da imas da bi ti tako nesto palo na pamet? Pri tom ne mislim na tebe Keeper, vec na Vujosevica. Da bi ti ovako nesto palo na pamet ti onda moras da razmisljas na taj nacin. Ne postoji zaista drugo objasnjenje, barem meni. Da li je Dule nekad rezirao ovakve stvari...ne mogu da se setim, ali deluje zaista kao realna opcija.

Ma jok, gde bi on???????:rotf::rotf::rotf:

Sto se rezija tice, pocev od skoro redovne rezije Vujosevica i Obradovica,u kojoj Partizan dobija PAO ili Fener, sa cenom kupovine Partizanovih igraca na kraju sezone, pa preko Vrsca i stajanja ispred svlacionice, preko stipanja sudija, do pozivanja na nasilje.
Sve je to rezija samo sa jednom idejom: Napuniti sopstveni dzep, na racun i stetu Partizana.
Na srecu Partizana nema vise filmske trake, pri smaom krjau je.
Pa ce reziseri dobiti sta su zasluzili

- - - - - - - - - -

Jel ovo Lazic stoji kod reklame par sekundi pre nego je ono cudo baceno? Gomili ljudi uopste nije mesto na tribinama, nevaspitani i neizivljeni kriju se u rulji. Ovo je propust policije i obezbedjenja. Ne rade apsolutno nista da sprece ovakve stvari. Reaguje se eventualno kad se nesto dogodi. A onda resenje, utakmica bez publike, kao promenice nesto. Ne kazem da ne zasluzujemo kaznu, nego da probleme treba resavati u korenu. Ali tesko da cemo tako nesto docekati u skorije vreme kad su za mocnike to fini fakultetski obrazovani momci, koji samo ponekad rade po duznosti.

Kada je osnovna ideja zarada od gledalaca, te dobra porodicna atmosfera na trivbinama, onda lepo stavis realnu cenu karata, postavis ljude na ulazima pored kojih vodje navijaca nece moci da uvedu koga i kako hoce, i eto...Imas pune tribine normalnih ljudi koji vole kosarku.
Medjutim kada ti je cilj nesto drugo, da napunis svoj dzep, da izvrsis maksimalan pritisakna sudije, protivnika, organizaciju, kada ti je cilj da ucestvujes u podlei milionskog plena od stadiona JNA, onda agnazujes vojnike u vidu vodja navijaca, kojima delis katre i dajes sva prava, na stetu kluba.
A na drugoj strani angazujes obezbedjenje pored koga moze da prodje ko i kako hoce, smao ako neko od vodja popreko pogleda.
I sad bi ti rekao da je obezbedjenje krivo?
Ma nije valjda?:rotf:

Poslednja izmena:
Svi misle da je ostala još samo jedna utakmica kako bi udruženi zločinački poduhvat (a tu ne mislim na njihov tim i košarkaše koji su samo izvršioci, mada se jedan deo njih svojski trudi da kopira taj model ponašanja) uzeo i treću domaću/regionalnu titulu i ostvario punu dominaciju. Oni žele da vide Partizan na kolenima, da ga buše 50 razlike, da ga ugase. Odavno to nema veze sa sportom, ma koliko se masa, uz pomoć medija i propagande, trudila da to ne vidi, već samo da vidi Zlog Vujoševića i hrvatski/jugoslovenski Partizan, koji je, kako nam neki na ovom forumu objašnjavaju, i kako smo mogli da vidimo na transparentima njihovog mediokriteta, zapravo "strano telo u Srbiji".

Momci na parketu i Zli Vujošević su zadnja brana, koja je popustila, ali koja će ostati da se bori do zadnjeg atoma snage protiv brojnijih i kvalitetnijih izvršioca volje trenutnih srpskih gazda koji su se školovali na tribinama, u policiji, u strankama. To je i više no što se može tražiti od njih, ali svi, ili skoro svi od njih, su svesni koliko je bitno biti pošten prema svojoj igri, naučeni su odnosu. Budi fer prema lopti, maksimalan u igri u okviru svojih mogućnosti, i jednom će lopta i igra biti fer prema tebi.

Iako su momci odavno "izbrisani iz brojnog stanja", još tinja mala nada, i treba ostati pošten do kraja.

112570158126592821654653-1.jpg

Iako su momci odavno "izbrisani iz brojnog stanja", još tinja mala nada, i treba ostati pošten do kraja.

Poginuti za majora Garvilovica , za Beograd, za Srbiju.........To je vrhunac patriotizma i heroizma.
Pomisljati da napravis paralelu odbrane Beograda, sa kosarkaskom utakmicom je vrhunac gluposti.
U reziji intelekualca i njegovih vernika.

Poginuti za majora Garvilovica , za Beograd, za Srbiju.........To je vrhunac patriotizma i heroizma.

"Poginuti" za generala Vujoševića :mrgreen:, za Partizan, a protiv daleko moćnije političko-tajkunsko-huliganske vrhuške koja možda ne može da učini da se u zemlji živi bolje već samo da se preko sportske utakmice "živi bolje" kako je to rekao jedan od njih, i to posle tri godine otpora u kom se jedni besramno jačaju uprkos neuspesima, a drugi slabe uprkos uspesima, to je vrhunac sportskog heroizma. :cool: :worth: Dobro, iskreno, nije baš da je vrhunac, to je samo elementarno poštenje... samo puko nastavljam da ispoštujem formu do kraja.

Rekoh ja.......
Pomisljati da napravis paralelu odbrane Beograda, sa kosarkaskom utakmicom je vrhunac gluposti.
U reziji intelekualca i njegovih vernika............

Evo i dokaza za to

"Poginuti" za generala Vujoševića , za Partizan, a protiv daleko moćnije političko-tajkunsko-huliganske vrhuške koja možda ne može da učini da se u zemlji živi bolje već samo da se preko sportske utakmice "živi bolje" kako je to rekao jedan od njih, i to posle tri godine otpora u kom se jedni besramno jačaju uprkos neuspesima, a drugi slabe uprkos uspesima, to je vrhunac sportskog heroizma. Dobro, iskreno, nije baš da je vrhunac, to je samo elementarno poštenje... samo puko nastavljam da ispoštujem formu do kraja.

Normalno, ispraznili su se pantersi, moraće ipak da se dobro oznoje. U drugoj četvrtini dadoše maltene pola poena preko poklonjenih slobodnih bacanja. I naši izbrljaviše nekoliko stvari, ali korektno.

PS: Doduše, i nama pokloniše 2 bacanja na onu "silaznu" :mrgreen: Ako, ako, Kalena još malo da se krevelji.

Drzimo ih na odbranu, u napadu smo slabi. Niko se ne istice, nekako svi po malo. Ali koliko se vidi razlika kad Kalinic veruje da je upravu (kod ove "silazne") i kad se majmunise jer mu se moze.

Dozivesmo i da neko svira nepravilan blok Cirbesu.

Nesto razmisljam, zasto Sasa ne vraca pas nekome kad svakim prodorom navuce barem dvojicu na sebe, a cesto i trojicu? Da li zbog kontakta pa ide do kraja da bi izvuko 2+1 ili bacanja, a zaboravi da se na njemu to zvanicno ne svira. Nije sebican igrac, u drugim situacijama gleda da podeli pas. Ovo mi je zapalo za oko sad.

Poslednja izmena:
Pusti ti to, sudili su i silaznu putanju kad je Kalinic op*zdio cistu bananu.
Jedno je kad pogrešiš u igri i brzini, drugo je kad "pogrešiš" gledajući yebeni snimak.

Sramotno suđenje u drugom poluvremenu, školski primer dvostrukog kriterijuma.

Naravno, ništa novo nismo videli. Večeras su bili zreli za jednu pokvarenu naprednjačku žurku, al nismo mi ta ekipa ove sezone: promašeni ziceri, lopte bačene u bunar bez ikakvog razloga, prekratak i nedominantan sastav, a tu razliku pravi klupa. Glavna petorka na kraju ne može da izdrži, ali se bore do samog kraja. Zato kapa dole momcima. :worth:

Poslednja izmena od moderatora:
Veoma sam sretan veceras.
Razlog je sto se nadam da je konacno doslo vreme, da se KK Partizan vrati svojim korenima, da se vrati pravim kosarkaskim vrednostima.
To znaci da se Vujosevic posalje na smetliste istorije, jer on za nesto drugo i nije, obzirom koliko je opljackao kosarkaski klub.
Pa da se izabere nova ekipa, nova ekipa mladih ljudi koji ce da vode klub, koji ce da donesu nesto novo,sveze, POSTENO , nesto sto je uvek krasilo kosarku kao sport, dok u njoj nisu zamutili vodu prvo Ivkovic i Obradovic, a posle toga i Vujosevic i komp.

Panteri skandiraju "Dule ostani". :worth: Sto se mene tice nek im se ispuni. :mrgreen: Jedini koga bi voleo na klupi sem Duleta je Dzikic.

Džile je ekstra, samo što ga bije glas da je teška lenština u svakom pogledu (vidi mu se po kilaži), i da samo zato nije uspeo dalje od Krke. Mada, ko zna, on je Partizanovac, možda bi na našoj klupi drugačije reagovao.

Poslednja izmena od moderatora:
Al zna kosarku, a tu mu je i mama da ga kontrolise. :mrgreen: Koliko sam ja cuo, on nece da radi u ovakvim svinjcima, kad moras da grebes i vristis na sve strane, jer te sponzorise jedino nekakva termoizolacija i africka sljiva. Voli na cisto, pa koliko para toliko muzike kao u Sloveniji.

Bio bih zadovoljan kad bi oformili mlad tim, sa par ovih starijih, da ne zalicimo na Megu. Voleo bih da ostane Tepa, Sasa jer evidentno nije vise za neke ekstra napore, moze jedino da mlati pare po bliskom istoku, ali sumnjam jer mu je jos jedno dete na putu, ili ce ostati ili ce se penzionisati. Mislim da mnogo znaci mladjima, pogledaj Vanju koliko pokusava da ga iskopira u nekim potezima. I Milutinovic da dobije nekakav prostor, pa da vidimo dal je igrac ili je veciti talenat. Milutinov verovatno ide, a mislim da bi bas sledece godine skroz eksplodirao. Mora dobro da pazi gde ce, ako odluci da napusti.

Doveo bih ako je moguce Zagorca i Bojica, mislim da tu ima materijala, a nisu bas prvi Miskovi pikovi za prodaju. Mozda i Novaka, ne svidja mi se preterano, ali decko ima neko ludilo i moze da menja ritam u napadu, a to nam sa Tepom i Daloom bas fali. Ostale kopati po inostranstvu. Postoje jos neki Bertansi, Vestermani, Lovernji..:mrgreen:

Polako, kud žuriš sa transferima.
Čeka nas još jedno leto borbe za sopstveni klub. I biće bitno sklopiti tim do oktobra, najkasnije novembra, ovo ove sezone jednostavno nije moglo... Treba selekcija, a ne okupiti makar kakav kvalitet u jednoj petorci.

Nestade mi post iz nekog razloga, sad izgleda kao da pričaš sam sa sobom :mrgreen:

Znam da je rano, nije jos oktobar. :mrgreen: Pisem samo varijantu i ko mi pada na pamet. A ako su pametni razmisljace i oni o novom timu sto pre. Ovo sakupljanje igraca na foru ''aj ko je raspolozen da svrati'' ne vodi nicemu na duge staze. Ove godine smo se kockali radi rezultata pa nije proslo. Ja vise volim planski, pa makar trajalo par sezona. Taman ce i silni botovi da skapiraju da sem sendvica nece dobiti nista,.

Videćemo šta će biti.
Naravno da se treba osloniti na mlađe snage, ali treba to pametno uraditi.
I ja mislim da Milutinović može mnogo više i nadam se da će Dalo konačno krenuti da prikazuje dobre partije u kontinuitetu.

I treba da zajebemo strance, tj. Amere, jer teško da možemo ubosti nešto kvalitetno za sitniš, a i taj ima da dođe na godinu dana i posle ne možeš na njemu ništa da zaradiš.

Verujem da ima itekako dobrih Amera koji ne bi bili skupi, pogotovo sa koledza. Ali to su macke u dzaku, i za dovodjenje takvog igraca treba mnogo dobar skauting. Nemam ni jednog domaceg pleja u glavi, a da bih voleo da dodje. Leo nam je ove godine bas falio. I neka fizicki dominantna cetvorka. Macvan je virtuoz u napadu, ali u odbrani skoro pa ne postoji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back