KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo, kad već želiš, našao sam ti:

Nije Blažič udara Milutinova, nego Lazić udara Bogdanovića.

Znači, ti LAŽEŠ da to mučko udaranje u leđa nije bio udarac.

I onda kao mi treba da slušamo mišljenje jednog relativizatora.

Pošto si uhvaćen još jednom u LAŽI, kada ćeš podneti ostavku sa ovog foruma? :rotf:

PS: A ovo mlaćenje u vezi poreza soli nekom drugom. opet laži.

Pa gde si ti to video?
Pokazi mi na snimku?
Izgleda da ni ti nisi vratio glavu.......

Covek ne zna da odobrenje reprograma automatski iz statistika skida taj dug, jer reprogam prolognira dug za neki drugi period.
Sta se odmah palis , cim neznalica pokusa da ispadne pametan , a ustvari postane zalostan pisuci glupiosti?

"Poreska uprava kvartalno objavljuje presek stanja na računima i objavljuje ove podatke.
Pre samo nekoliko meseci dug za porez kluba iz Ljutice Bogdana bio je 468.502.510 dinara, što znači da je "pao" više od 20 puta!?"

Koji bre reprogram obuhvata ovoliko ogromnu cifru odjednom? I Partizanu je odobren reprogram ali je smanjio cifru za 2 a ne 21 put. Izgleda da nisu isti arsini kada se daje reprogam duga.

Sto se poreza tice...........
Ovo je objasnjenje za decu iz osnovne skole, te za neke ovde nije dostupno jer to uveliko prevazilazi njihovu moc rasudjivanja.
REPROGRAM, kao sto sama rec kaze predstavlja ODLAGANJE placanja neke obaveze u ovom slucaju poreza.
Posot je to odlaganje placanja, onda se celokupna poreska obeavezA "deli" na rate koje imaju razlicite datume dospeca, bas zbog istog tog reprograma.
Tako da ako neka firma, u ovom slucaju KK Partizan duguje za porez 20 miliona evra(hipoteticki pricam),m te napravi reprogram duga na 20 godina tako da placa prvu ratu 01.08.2015.godina ona trenutkom sklapanja reprograma nema NIKAKAV dug prema porezu.
Tek 02.08.2015. u saldu se pojavljuje dug od milion evra, ako rata nije uplacena.
Siguran sam da ce ovo svi oni sa bar osnovnom skolom shvatiti kristalno jasno.

Drugima nema pomoci svakako.

Normalno da nisu isti aršini, o tome se i radi.

Čovek nas laže lagano, od najočiglednijih istina koje se vide sa dva oka će izmisliti da to nije tako. Ako Čovke kaže da je nebo zeleno, on će napisati post pun mržnje i uvreda da nas u to uveri.

Pa gde si ti to video?
Pokazi mi na snimku?
Izgleda da ni ti nisi vratio glavu.......

Pošto si uhvaćen još jednom u LAŽI, kada ćeš podneti ostavku sa ovog foruma?

Normalno da nisu isti aršini, o tome se i radi.

Čovek nas laže lagano, od najočiglednijih istina koje se vide sa dva oka će izmisliti da to nije tako. Ako Čovke kaže da je nebo zeleno, on će napisati post pun mržnje i uvreda da nas u to uveri.

Pošto si uhvaćen još jednom u LAŽI, kada ćeš podneti ostavku sa ovog foruma?

Sta sam slagao?
Da si polupao loncice?
Da nisi vratio glavu?
Ne razumem sta sam slagao?

Ti vise ne znas ni sta pricas........

Stvarno, šta? :mrgreen:

Čoveče, neće ti kruna pasti sa glave ako priznaš, relativizujem, lupam, volim Čovketa mrzim Partizan i sve u vezi njega, pa opravdavam svaki potez protiv njih, bilo da se radi o udarcima Lazića ili Blažiča kojima se povređuju igrači, bilo da se radi o treniranju poreske strogoće samo na Partizanu.

Podsećaš na Čovića u emisiji kod Tegeltije, kad mu je ovaj pokazivao snimak kako na iPhone-u kucka da se ekipa povuče sa terena, a Čović govori "to nije istina, ne vidi se", dok se slova otkucavaju po ekranu. :mrgreen:

Hej, pa jedan Vujošević je javno priznao da je lagao kad su mu pokazali snimak da je u hodniku ispred sudijske svlačionice.

Pa možeš valjda i ti da priznaš da si lagao... :rotf:

Sto se poreza tice...........
Ovo je objasnjenje za decu iz osnovne skole, te za neke ovde nije dostupno jer to uveliko prevazilazi njihovu moc rasudjivanja.
REPROGRAM, kao sto sama rec kaze predstavlja ODLAGANJE placanja neke obaveze u ovom slucaju poreza.
Posot je to odlaganje placanja, onda se celokupna poreska obeavezA "deli" na rate koje imaju razlicite datume dospeca, bas zbog istog tog reprograma.
Tako da ako neka firma, u ovom slucaju KK Partizan duguje za porez 20 miliona evra(hipoteticki pricam),m te napravi reprogram duga na 20 godina tako da placa prvu ratu 01.08.2015.godina ona trenutkom sklapanja reprograma nema NIKAKAV dug prema porezu.
Tek 02.08.2015. u saldu se pojavljuje dug od milion evra, ako rata nije uplacena.
Siguran sam da ce ovo svi oni sa bar osnovnom skolom shvatiti kristalno jasno.

Drugima nema pomoci svakako.

Nikada nisam video da na dug od 468.502.510 dinara rata bude 446.779.778 dinara. i da ostane dug 21.722.732 dinara. To je bas zanimljiv reprogram.

Nikada nisam video da na dug od 468.502.510 dinara rata bude 446.779.778 dinara. i da ostane dug 21.722.732 dinara. To je bas zanimljiv reprogram.

Tebi bas ne vredi ni nacrtati????????
Ako je napravljen reprogram za bilo koji iznos duga, onda se taj deo duga BRISE iz bilansa, jer po ugovoru o reprogramu , postoje datumi kada ti dugovi dospevajul i tek tih datuma oni ce biti uvrsteni u bilans.
Ne shvatam na sta ti ovde aludiras?
Recenica koju si napisao nema nikakvog smisla, ni sa stanovista zdrave pameti , a kamoli sa stnaovista prva, propisa i zkaona u ovoj zemlji.
Sto bar ponekad ne razmislis pre nego odvalis ovakvu glupost?
Ne vidim da bi bilo za tebe pohvalno da te porede sa jednim sa ovog foruma, koji ne moze da shvati ni ono sto prvacici lagano shvataju.
A kad malkice razmlislis onda ces shvatiti da je cetristo i kusur miliona osnovni dug, a dug koji dospeva na naplatu i nije placen je 21 i kusur miliona.
A ostatak ce biti placen po ugovoru o reprogramu(ili je vec nesto placneo po tom ugovoru), isto kao i kod Partizana, s "malecnom" razlikom da se Partizan NIJE prijavio za reprogram poreskog duga, ali mu je ipak odobren, sto je klasicno krivicno delo, ko god da ga je izvrsio.

- - - - - - - - - -

Stvarno, šta? :mrgreen:

Čoveče, neće ti kruna pasti sa glave ako priznaš, relativizujem, lupam, volim Čovketa mrzim Partizan i sve u vezi njega, pa opravdavam svaki potez protiv njih, bilo da se radi o udarcima Lazića ili Blažiča kojima se povređuju igrači, bilo da se radi o treniranju poreske strogoće samo na Partizanu.

Podsećaš na Čovića u emisiji kod Tegeltije, kad mu je ovaj pokazivao snimak kako na iPhone-u kucka da se ekipa povuče sa terena, a Čović govori "to nije istina, ne vidi se", dok se slova otkucavaju po ekranu. :mrgreen:

Hej, pa jedan Vujošević je javno priznao da je lagao kad su mu pokazali snimak da je u hodniku ispred sudijske svlačionice.

Pa možeš valjda i ti da priznaš da si lagao... :rotf:

A GDE SAM JA TO LAGAO?
Ajde pokazi mi.................
Pa nisam ja TI..........
Ne dao bog.........

Tebi da pokažem tvoju mudru glavu ne bi priznao da je tvoja, ako tako zaželiš. Kao tvoj idol Čović.

A ostatak ce biti placen po ugovoru o reprogramu(ili je vec nesto placneo po tom ugovoru), isto kao i kod Partizana, s "malecnom" razlikom da se Partizan NIJE prijavio za reprogram poreskog duga, ali mu je ipak odobren, sto je klasicno krivicno delo, ko god da ga je izvrsio.
To je sve mućkanje u skladu s propisi, što biste rekli ti i Šojić za Čovketa.

Ako je napravljen reprogram za bilo koji iznos duga, onda se taj deo duga BRISE iz bilansa, jer po ugovoru o reprogramu , postoje datumi kada ti dugovi dospevajul i tek tih datuma oni ce biti uvrsteni u bilans.

Nije lepo da farbaš našeg moderatora i ostale ljude, ovo što je objavljeno nije ni iz kakvih bilansa nego stanje poreskog duga koji je saopštila poreska uprava. Postoji i link.

Lepo je što ti imaš firmu, ali nije lepo da koristiš to da lažeš ljude naokolo. Al to je valjda tvoj princip rada ovde.

Nije lepo da farbaš našeg moderatora i ostale ljude, ovo što je objavljeno nije ni iz kakvih bilansa nego stanje poreskog duga koji je saopštila poreska uprava. Postoji i link.

Lepo je što ti imaš firmu, ali nije lepo da koristiš to da lažeš ljude naokolo. Al to je valjda tvoj princip rada ovde.

Svaki izvestaj odakle god on poticao je neki bilans.
Bilans znaci zbir, stanje u odredjenom trenutku.
Edukuj se bre malo, postajes sramota na ovom forumu koliko si nepismen i neobrazovan.

Ne mozes dugovati za porez iznos za koji si se vec sa poreskom upravom dogovorio da ces platiti u buducnosti(reprogram duga)?
Ili po tebi mozes?:rotf::rotf:

Firma koja tebi da dve nacrtane ovce da cuvas bi propala.........Jedino ti izgleda ostalo da se drzis Vujosevica, pa parazitiras sa njim.

PS:Inace, ja od 31,12 prosle godine vise nemam firmu......Dosta je bilo, skoro dvadeset godina poslovanja, malo sam se umorio i resio da stanem i pogledam oko sebe............Sad zivim na grbaci drzave, primam pomoc kao nezaposlen, jer imam pravo na to obzirom koliko sam dugo sve dazbine placao.
Eto, i to da znas...........I verovatno cu uskoro otvoriti firmu van Srbije, jer sam tako u mogucnosti......:per::lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Ti hoćeš da ubediš ljude da dug nestaje na određeno vreme, i da ga poreska uprava ne razmatra dok ne dođe do tog vremena, nego objavljuje izveštaje sa progutanim dugom. Ej, to što je dug reprogramiran, ne znači da se ne piše.

A FKCZ i FKP nisu reprogramirani nedavno pa da im u decembru stoje milioni evra, a do marta da se to reprogramira.
Oni su reprogramirani odavno, i svejedno je u decembru bilo kod FKCZ preko 4 mil e.

Tvoja priča je čisto farbanje i laganje.

Ti hoćeš da ubediš ljude da dug nestaje na određeno vreme, i da ga poreska uprava ne razmatra dok ne dođe do tog vremena, nego objavljuje izveštaje sa progutanim dugom. Ej, to što je dug reprogramiran, ne znači da se ne piše.

A FKCZ i FKP nisu reprogramirani nedavno pa da im u decembru stoje milioni evra, a do marta da se to reprogramira.
Oni su reprogramirani odavno, i svejedno je u decembru bilo kod FKCZ preko 4 mil e.

Tvoja priča je čisto farbanje i laganje.

Nemam ja sta da ubedjujem , to je tako i nikako drugacije ne moze da bude.

Ja tebi lepo kazem kako je SIGURNO.........
Ti meni ladno, iako NEMAS POJMA, niti si proverio tacnost mojih tvrdnji, kazes da LAZEM?
A ja za sve ove godine ovde NIKADA nista nisam slagao.......Za razliku od tebe.
Za razliku od tebe, ja se ne krijem iza nika, nego ladno mozes sve moje podatke da nadjes.
Ti se krijes i mislis da ti to daje pravo da lupetas gluposti?

Sad i razumem zasto si ti ovoliko na ovom forumu.....
Prosto, ljudi su procitali koliko si losa osoba i odj.eb.ali te zauvek.......
Pustili vodu, i ...... odu..
Nazalost dosla su na ovaj forum...

Nemam ja sta da ubedjujem , to je tako i nikako drugacije ne moze da bude.

Ja tebi lepo kazem kako je SIGURNO.........
Ti meni ladno, iako NEMAS POJMA, niti si proverio tacnost mojih tvrdnji, kazes da LAZEM?
A ja za sve ove godine ovde NIKADA nista nisam slagao.......Za razliku od tebe.
Za razliku od tebe, ja se ne krijem iza nika, nego ladno mozes sve moje podatke da nadjes.
Ti se krijes i mislis da ti to daje pravo da lupetas gluposti?

Sad i razumem zasto si ti ovoliko na ovom forumu.....
Pustili vodu, i ...... odu..
Nazalost dosla su na ovaj forum...

Nemoj posle da se pitas zasto dobijas kazne. Moras da oladis malo sa recnikom. Nije ovo pijaca. Ne mozes ljudima da pricas da odjebu, da je neko djubre od coveka ili bilo sta drugo. Ako ne mozes da se kontrolises i pises bez vredjanja i psovanja onda nemoj da se zalis dobijas kaznene poene. Ovo je drugi komentar od dva koja si napisao sa tri uvrede od kad sam te kaznio danas. Ne mogu vise da ti editujem tekstove. Aman!

Nemoj posle da se pitas zasto dobijas kazne. Moras da oladis malo sa recnikom. Nije ovo pijaca. Ne mozes ljudima da pricas da odjebu, da je neko djubre od coveka ili bilo sta drugo. Ako ne mozes da se kontrolises i pises bez vredjanja i psovanja onda nemoj da se zalis dobijas kaznene poene. Ovo je drugi komentar od dva koja si napisao sa tri uvrede od kad sam te kaznio danas. Ne mogu vise da ti editujem tekstove. Aman!

Malo da o`ladim?
Ti slobodno kaznjavaj, ako te nije sramota tih kazni.
A trebalo bi da bude, jer u mojim komentarima ja sve lepo cak i nacrtam, da bude jasno i maloj deci.
A onda neko , iako cak i priznaje da nema pojma kako je tacno, ladno kaze kako lazem,

To se zove vredjanje zdravog razuma, i TREBALO bi da bude najstroze sankcionisano na ovom forumu.
Jer to NIJE drugacije misljenje, nego je stvar cistog bezobrazluka i one najgore ljudska pokvarenosti.
A gajiti tako pokvarene ljude ovde, znaci ovom forumu potpisati smrtnu presudu, i reci zbogom cinjenicama.
Zato takvi likovi jedino i mogu da zive na netu, jer ih tamo stiti anonimnost.
U realnom zivotu oni su odavno provaljeni i anatemisani, sto u potpunosti i zasluzuju.

Malo da o`ladim?
Ti slobodno kaznjavaj, ako te nije sramota tih kazni.
A trebalo bi da bude, jer u mojim komentarima ja sve lepo cak i nacrtam, da bude jasno i maloj deci.
A onda neko , iako cak i priznaje da nema pojma kako je tacno, ladno kaze kako lazem,

To se zove vredjanje zdravog razuma, i TREBALO bi da bude najstroze sankcionisano na ovom forumu.
Jer to NIJE drugacije misljenje, nego je stvar cistog bezobrazluka i one najgore ljudska pokvarenosti.
A gajiti tako pokvarene ljude ovde, znaci ovom forumu potpisati smrtnu presudu, i reci zbogom cinjenicama.
Zato takvi likovi jedino i mogu da zive na netu, jer ih tamo stiti anonimnost.
U realnom zivotu oni su odavno provaljeni i anatemisani, sto u potpunosti i zasluzuju.

Kad se neko ne slaze sa tvojim misljenjem moras to da prihvatis a ne da ga psujes i vredjas. Prihvati da ne razmisljaju svi kao ti. Tebe niko ne naziva nikakvim imenima niti te vredja. Dal treba kao malom detetu da ti objasnjavam kulturnom izrazavanju? Kao da sam pedagog a ne moderator.

Kad se neko ne slaze sa tvojim misljenjem moras to da prihvatis a ne da ga psujes i vredjas. Prihvati da ne razmisljaju svi kao ti. Tebe niko ne naziva nikakvim imenima niti te vredja. Dal treba kao malom detetu da ti objasnjavam kulturnom izrazavanju? Kao da sam pedagog a ne moderator.

Alo.......To nije ralzika u misljenjima.
Ja sam rekao kako stoji stvar sa CINJENICAMA oko poreskog duga i reprograma.
Tip kaze kako NE ZNA TACNO, ali svejedno kaze da lazem???
Kakve to veze ima sa razlicitim misljenjima?
Razlicito misljenje je da li je nesto faul, koraci, da li je jedan igrac bolji od drugog, jedan tim od drugog.
Kako moze da se podvede pod razlicito misljienje nesto sto je deo nekog zakona, propisa?
To ili jeste, ili nije.
Trece nema.
I onda tip ladno kaze da o tome nema pojma, ali da ja svejendo lazem?
I sad je to "razlicito misljenje"?
U kom je to svemiru tako?

PS: Ne treba ti meni da objasnjavas kulturu izrazavanja.
Ja sam jasno rekao " Kaznjavaj ako te nije sramota tih kazni".
Ti imas svoj posao, radi kako mislis da je najbolje....

Bez obzira na bilo koju cinjenicu koja se postavi, uvek ce odgovarati glupostima i nazivati ljude lazovima iako sam nema pojma. Ako se ne razumes u nesto, kao sto se i ti ne razumes u funkcionisanje poreske uprave, nemoj pisati i nazivati ljude lazovima.

Primer utvrdjeno u emisiji, a i svugde da nije kos macvana, doticni je uveren da je kos jer je dule rekao.
Drugi primer. Dule kaze lazic namerno podmetnuo nogu milutinovu, doticni posle toga da moze biti, iako ima snimak gde se vidi da to sto je dule rekao nije tacno.
Treci primer ovaj poslednji oko poreza, ne razume se i ne zna i ipak naziva ljude lazovima.

klasican hejt
http://forum.krstarica.com/showthread.php/156998-KK-Partizan?p=30511485&viewfull=1#post30511485

Jos najgore je sto ne poznaje pravila kosarke, a pokusava nesto ovde da dokaze. Ne zna osnovnu razliku izmedju vlasnika i upravljanja

Bez obzira na bilo koju cinjenicu koja se postavi, uvek ce odgovarati glupostima i nazivati ljude lazovima iako sam nema pojma. Ako se ne razumes u nesto, kao sto se i ti ne razumes u funkcionisanje poreske uprave, nemoj pisati i nazivati ljude lazovima.

Primer utvrdjeno u emisiji, a i svugde da nije kos macvana, doticni je uveren da je kos jer je dule rekao.
Drugi primer. Dule kaze lazic namerno podmetnuo nogu milutinovu, doticni posle toga da moze biti, iako ima snimak gde se vidi da to sto je dule rekao nije tacno.
Treci primer ovaj poslednji oko poreza, ne razume se i ne zna i ipak naziva ljude lazovima.

klasican hejt
http://forum.krstarica.com/showthread.php/156998-KK-Partizan?p=30511485&viewfull=1#post30511485

Jos najgore je sto ne poznaje pravila kosarke, a pokusava nesto ovde da dokaze. Ne zna osnovnu razliku izmedju vlasnika i upravljanja

Ako imas primedbu na neki njegov komentar ili si uvredjen u nekom komentaru a meni je promaklo prijavi komentar i obradicemo ga. Ne moram ja! Na uvid ga imaju i supermoderatori da ne bi mislio da sam ja pristrasan. Osim toga ovaj pdf uredjuju dva moderatora.

Zna se s kim imamo posla, i meni je prošlo kroz glavu, ljudi su u stanju da fejkuju policijsko saopštenje da bi prekinuli utakmicu, gde neće simulirati nečiju povredu. Samo, odma mi je bilo jasno da Jović nije taj tip koji bi ono glumio, za razliku od pojedinih.

Dule je mogao lagano da se raspita, jeste da niko ne gleda tamo i ne snima, ali ljudi u okolini su videli. Jović nije sedeo, nego je stajao kod reklama. Ali u svakom slučaju, čovek se bar ogradio.

Zasluženo smo kažnjeni za to zbog grupe debila, na koje odavno treba obratiti pažnju, i klub preko redara, i policija.

Poslednja izmena:
Evo snimka:

Ipak nije stajao između klupe i reklama, kako čuh.

Odakle je ovo čudo doletelo i kako se tako odbilo, dal je pogođen ili se malo glumilo, meni je nebitno jer je stvar za osudu i kaznu svakako. Čak i da je folirano, njima na čast, ali suština je da se ovo ne sme dešavati više.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back