KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zato što su fascinirani košarkaškim čudom iz Železnika. Osim toga, živi se bolje od kada je Zvezda iz Železnika osvojila titulu, i nema se vremena za mazohističke predstave u vidu košarkaške lige Srbije.

Sad videh da Milosavljević nije igrao ni minut, i sve mi je jasno. Jedno je kad je Gagi na parketu, a drugo kada nije. Ljudi nisu ni svesni koliko će nam nedostajati.

I Macvan je odmarao.

Ja i dalje verujem u Daloa.
Nikako mi ne ide u glavu da taj dečko nije do sada eksplodirao, a ima fenomenalne fizičke predispozicije i osećaj za igru.
Jedino ima vrljave ruke, u smislu da baca kamenčuge, mada to je čini mi se počeo da ispravlja.

Mislim da je dečko previše uplašen i da Dule mora da iskoristi ovu SLS za njegovo forsiranje, kako bi se dečko konačno opustio i dobio na samopouzdanju.

To što je Mačvan odmarao ima mali značaj za našu igru u odbrani. Sa njime bismo dali 100 poena, ali primili možda i još više od ovih 80.

Ja mislim da se Boris previše zayebava nego što je stegnut. Ima anegdota da je zakasnio na polazak za put u Rusiju (Crveni Oktobar), pa se pravdao Duletu kako nije dobro razumeo. Dule ga je ostavio po kazni rekavši da dobro razume srpski kad treba da se zayebava, a kad treba da se napravi lud, onda ne razume. :mrgreen:

Neka se odrekne ekskurzija sa mladom repkom Francuske i ostane da žestoko radi preko leta, to mu je biti il ne biti. Ako ga se, naravno, Dule ne odrekne na kraju sezone. On tehnike nema, ne može se dozvoliti da imaš prodor u samo jednu stranu i da šutiraš iz džepa. Loša mehanika šuta je opravdana samo ako pogađaš. Bez šuta a sa ostalim samo prosečnim si četvrtina od celog igrača.

Poslednja izmena:
Zašto tzv. grobari bojkotuju časove ljubavi i Duloa?

Našao navijač FMP-a da govori o časovima ljubavi. Na vašim utakmicama dodju 3 i po babe i Stevica Kurčubić.

- - - - - - - - - -

Ne igra za milijarde aki ni za kokice i knedle sa šljivama Bogdanove mame.

Klasičan fmp-ovski mozak. Važno da je bio gladan i žedan.

Što se posete tiče, da KKP-u gori pod nogama kao u ABA dok smo se borili za plej-of, bilo bi puno i u najluđim terminima tipa utorak u 10h ujutro.
Ovako, radni dan, neustaljeni termini, potpuna izvesnost, nezanimljivost, i da se ne lažemo slab kvalitet... Pa ja sam maltene zaboravio da se igra tokom dana, iako sam ujutro znao.

Okilavili smo u zadnje vreme, od onog polufinala ABA, možda bi mogla Mega konačno da nam uzme pobedu. Biće zanimljivo.
Osim ako, naravno, naši ne budu našpanovani da ih pretrče, tu se oni ništa ne pitaju onda. Ne verujem da će biti odmaranja kao prošlih kola, treba nam Milosavljević u full-u.

Nisam stigao gledati, al očekivano teško. Nismo dobri, al šta da se radi, bitno je da se momci pošteno bore. Koliko vidim, nije bilo izgledno da ćemo preokrenuti, zato svaka čast za pristup.
Teško je njima motivisati se, bore se a ne znaju za šta se bore u obezvređenom takmičenju... bar da su ispunili ranije ciljeve, pa da uživaju u košarci.

Pročitaj na temi Jadranska liga i imaš linkove do medija. Čović je pošizeo što klubovi nemaju 100% vlasništva nad ligom i kako je ABA izvrdala raniji dogovor, na kraju je ispalo da je i ranije dogovoreno da bude odnos 80-20 sada, a 100% da bude postepeno.

Mislim, tako ti je to sa njima, šta ćeš. A oni prvi jurcali u Jadransku ligu, mi poslednji.

Besmisleno je igrati svaka dva dana, ovaj put sam se jedva setio da ima utakmice. Metalci očito zadovoljni trećim mestom. Prosto je nerealno da neko dobije Mega Frizuru dvajes razlike a onda gube duplo većom razlikom od nas, kao da smo iz NBA.

Al to je sve zato što se igra na svaka dva dana, oni su svoje ispucali prekjuče.

Milutinovic index 8 za 7 minuta, ne znam kakva je situacija sa njim i zasto ne igra vise, ali verujem u njega. Nadam se da ce da poradi na sebi tokom leta i da bude legitiman clan rotacije sledece sezone.

Glisic se upisao danas onim zakucavanjem, ali sem toga, stegnuto i bojazljivo. Sto je i razumljivo, ipak igra poziciju gde su jos uvek svi jaci od njega. Voleo bih da vidim kako sutira, cuo sam da ima izuzetno mekanu ruku.

Dalo kao da je nas najbolji igrac, sa tonom kredita, a ne neko od koga vec 2 godine cekamo da pokaze cemu sluzi. Izmotava se, pokusava gluposti, sutira za tri i lomi obruc. Mada je on statisticki, jedan od boljih trojkasa ove sezone. :mrgreen:

Tona kredita u vidu nemanja drugog osim njega da odmori Tepica i to minimalno.

Ah de nadje Milutinovica, jednom kolegi ovde je to slaba tacka :mrgreen: ako ne dobije ulogu naredne sezone onda ce ispasti da je doveden samo za slucaj da nije dosao Muric. Videcemo. Kosarkaski je medju najpismenijima u ekipi ali totalno out.

Fotografija meseca: :worth:

CGFtfvfW8AEyNMC.jpg:large

Majstor i šegrt (šmeker i buduća NBA zvezda). :worth: :mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Onda lažu i svi ostali klubovi potpisnici. Jbg.

Hajde, mani se, to što se Čović liže u ULEB da bi mu klub mogao igrati EL iako ne ispunjava uslove zbog dugova prema igračima iz svih živih sezona, zaista nije stvar Partizana. Imate svoju temu pa kukajte kako su svi lagali, a na kraju ispalo nešto drugo.

Onda lažu i svi ostali klubovi potpisnici. Jbg.

Hajde, mani se, to što se Čović liže u ULEB da bi mu klub mogao igrati EL iako ne ispunjava uslove zbog dugova prema igračima iz svih živih sezona, zaista nije stvar Partizana. Imate svoju temu pa kukajte kako su svi lagali, a na kraju ispalo nešto drugo.

Na sastanak u Ljubljanu nije isao nijedan drugi srpski klub sem Partizana.
Znaci opet lazes?
Pa dobro, imao si od koga nauciti.

Ostalo je bespredmetno i komentarisati, jer to nije nivo cak ni tetkica na pijaci.

Kakve veze ima što nije otišao neki drugi srpski klub osim Partizana? Samo srpski klubovi ne lažu, ostali lažu?
Šta ćemo kad i Mega ili Metalac potpišu to, a neko je rekao da hoće, ako već dosad nije?

Šta ćemo kad se još jedna Čovićeva patka nasuka? Oćemo li onda preći na matičnu temu, čujem da se igra derbi u Železniku između Filipa i Čovića?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back