Kole Inkvizitor

Uvek spreman da stupi u akciju...
U cemu je vas problem?
Zakonska procedura u drzavi Srbiji je ovakva.
Preduzece je PRAVNO lice(i udruzenje gradjana je pravno llice), u kojem za poslovanje istoga odgovorni NE ODGOVARAJU svojom imovinom.
Daklem otvoris preduzece u ovoj drzavi.
Krenes da posluje na nacin da uzimas robu od proizvodjaca, dobavljaca ili nekog treceg.
istma obecavas placanje(ne dajes menice jer je to krivicno dleo, nego smao obecavas placanje), robu ne platis nikada, pare za robu "ispare" preko raznih placanja usluga agencijama, odes u blokadu jer ne placas porez, doprinose.......Budes u blokadi malo, pa onda predas zahtev za stecaj, imenuje se stecajni upravnik, i ti lepo ugasis preduzece, a pare koje si izvukao preko raznih agencija ostanu u tvom dzepu.
SVE PO ZAKONU.
Jos kad na to sve dodas da je u pitanju udruzenje gradjana, pa u tom udruzenju posotji pravilnik, i Skupstina, koja daje zeleno svetlo za poslovanje, u pravodu, niko ne odgovara za bilo sta, tek onda da vidis kakve su "igranke" moguce.
Takve igranke su bile i karakteristicne za Zvezdu i Partizan, s tim sto se u Zvezdi s atim prestalo, jer s emorlao prestati.
Ovde sam jos davno rekao, da bi Covic imao mnogo manje problema(i mnogo mnoog manje troskova) da kroz stecaj KUPI brend Zvezde, tako sto ce d aje ugasi , pa ponoov aktivira.
Medjutim, on je to video drugacije, pa je SPASAO brend, i to ce ga poprilicno kostati.
A vidoe klip sa youtube je bio ironicna prica o nasem drustu, i zakonima unutar njega.
Ko to ne shvata, ne vredi mu nista objasnjavati.
PS: Moram malkice van teme, da sam sebe pohvalim, kad vec niko drugi nece.
Danas sam sasvim slucajno, u jendom nevezanom razgovoru, dobio ponudu, jos uvek neformalnu, ali bih rekao da zavisi samo od mene, da postanem trener jedne kosarkaske ekipe, i to u dosta visokom rangu(nije iz Srbije, i tek od sledece sezone).
Pa sam ostao skroz zatecen, i veceras pisem vise pod utiskom toga, a manje utakmice.