KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jurimo ovog igrača:

Bogami, opasan je ovo potencijal. 210cm visoki krilni centar, snažan, a brz i pokretljiv, ume da šutira, ima košarkaškog štofa, nije sirov kao Lovernj i mogao bi biti u svemu jači igrač od njega.
Uf, jako lep sut za tu visinu i odlicna pokretljivost, mnogo volim visoke igrace koji znaju da sutnu. Mali mi deluje kao da moze biti ozbiljna igracina...

Košarkaški klub Partizan moraće da isplati slovenačkom košarkašu Jaki Klobučaru 131.580 evra dugovanja, presudio je Međunarodni košarkaški tribunal (BAT). Slovenac je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor 2010. godine, ali se u klubu zadržao samo jednu sezonu, posle čega je usledio razlaz. Ugovor je raskinut na štetu igrača 15. marta 2011. godine i Partizan mu je ostao dužan pomenuti novac koji mu do današnjeg dana nije isplatio. Klobučar je u februaru tekuće godine odlučio da tuži Partizan Međunarodnom košarkaškom Sudu, s obzirom na to da mu, kako je naveo, bivši klub nije isplatio dug ni posle dogovora da mu suma bude uplaćena u četiri rate.
.....

Klobučar je za nas odigrao skoro celu sezonu kao bekap, 15min u proseku, za platu koja je između 15 i 20,000 mesečno (zavisi koliko smo mu uopšte plata i dali). Ne mogu da se najbolje setim, ali smo se rastali jer je bio višak za KLS, a nije ni zadovoljio - il mi nismo njega. U svakom slučaju, retardiran potez od nas, al odavno smo apsolvirali koliko smo spavali na lovorikama te dve godine, mislili da imamo i da možemo, a sve bez "proizvodnje" igrača. Kao da smo zamrznuta Zvezda ili sadašnji FMP, nažalost.

A Samardžija je ukupno odigrao jedno 15min za platu koja bi bila preko 30,000e mesečno. No, nebitno, suština je ista - debelo promašene investicije, samo je jedna više promašena i skuplja, u skladu sa političkom-novčanom zaleđinom koja je deblja nego što smo je mi ikad imali u svoje "zlatno" doba.

Ти ћеш вероватно бити срећан...?

Ja cu biti sretan kada se sazna koliko je Partizan duzan, i kada odgovorni za taj dug odu iz mog voljenog kluba.
Da li ce odgovasrati za tu pljacku ili ne, nije ni toliko vazno vise(lepo bi bilo videti intelekttualca i profesionalnog zastitnika nejakih devojaka u odelima za poprecnim dezenom, sto su zasigurno zasluzili), bitno je da prestanu da unistavaju Partizan.

Navodno će Klobučar i Milosavljević biti isplaćeni od obeštećenja koje daje Himki (ili njegova rata, šta znam), u narednih 10 dana. Nadam se da će biti tako. Meni je baš stalo da se igrači isplate i smatram to prioritetom svih prioriteta za klub, a za one banke, poreze, kamate, i ako ima nekih bizMismena sa svojim kombinacijama, za to me nešto briga.

Ja cu biti sretan kada se sazna koliko je Partizan duzan, i kada odgovorni za taj dug odu iz mog voljenog kluba.
Da li ce odgovasrati za tu pljacku ili ne, nije ni toliko vazno vise(lepo bi bilo videti intelekttualca i profesionalnog zastitnika nejakih devojaka u odelima za poprecnim dezenom, sto su zasigurno zasluzili), bitno je da prestanu da unistavaju Partizan.

Kakve veze ima dug tvog voljenog kluba od 16 miliona €, koji je ionako drzava oprostila i vratila iz budzeta, sa Partizanovim dugom od 2,3 miliona € koji drzava insistira da vrati sa 800 000€ kamate, sto je inace 160% duga!?

Forum navijača, nisu mi neki izvor al nadam se da su dobro čuli:

Partizan.net ‏@PartizanNet 32m
Zamenana za Žofrija pred vratima našeg KK

Mašta se inače odavno o Dragićeviću (ne bre Tadiji).
Čak se pojavila priča da se radi o Mačvanu. :eek: Mi baš oćemo da mu budemo dužni, ili je Mačvan poludeo od Duletovih hvalospeva u vezi njegovog trpljenja naših dugova.

PS: Sad se priča i o Luki Bogdanoviću, njime nisam (to sam samo ja) oduševljen, ali brate, ko sam ja? :mrgreen: Ako je istina da se završava Murič, to je dobar par, jedan strašan atleta, drugi igra na znanje.

Ako se sve te glasine ostvare:

Tepić - Dalo
Milosavljević - Milutinović
Murič - Bogdanović
Mačvan - Bezbradica
Milutinov - Gagić - Šalić

I ako bi nam upao onaj Rasmus Larsen na 4, umesto Bezbradice... zatvaraj radnju, gotovo je.

Poslednja izmena:
Dalo će morati da proigra, a Milenko će poslužiti svrsi. Nismo baš u situaciji da kupujemo igrače na pozicijama na kojima imamo projekte, a projekti da stagniraju. Milutinov i Dalo će morati da prorade, makar na silu.

A Pavlovića više ne razmatram, sa njime na sve ovo bi nam bilo prelako. :cool:

Nadam se da malo razmisljaju i o pleju, Dalo je poprilicno nesiguran, a Milenko mi ne deluje kao neko ko moze da diktira tempo...

Da se vratim na ovo, pojavila se priča da pregovaramo sa američkim kombo bekom. Nije čista jedinica, ali ima rezona za tako nešto - osigurač za ovu dvojicu + osigurač za Milosavljevića koji se vraća iz teške povrede. U opticaju su četiri igrača, jedan nije novi nego se navodno priča sa Pavlovićem. Mačvan izgleda nije patka uopšte.

Murič inače vrlo dobro igra za Sloveniju.
Statistika večeras protiv USA: http://archive.usab.com/misc/14_mnt_exh_04_box.pdf

14min, 14p - 3 od 5 za tri poena. :cool: Jedino njemu nisu ukrali loptu. :mrgreen:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back