To što je protiv Budućnosti bilo onoliko povratnih pasova zaista ne znači da se Partizanu zasniva igra na tome, nego da je sada tako ispalo iz razloga koje sam već pomenuo. Kao što rekoh, to je poslednja stvar na čemu se igra zasniva, a proizilazi iz važnijih stvari. Ako zaista misliš da je to što si rekao onovna karakteristika igre, onda si gledao samo tu utakmicu.
Peković uopšte nije bio korišćen dovoljno celu utakmicu, a skoro sve trojke su šutnute rezonski, uz visok procenat realizacije. Sad već sumnjam da si gledao uopšte utakmicu, ili prosto nemaš blage veze.
E može tebi cela ta igra da bude "nemoderna" kol'ko oćeš, a ti onda gledaj NBA, tamo sigurno imaš fizikalija i kvalitetnih rešenja kad se prođe s loptom u reket do mile volje. Partizan igra kako igra godinama, uz vrhunske rezultate u odnosu na budžet i situaciju sa klubom i timom posle svake sezone, i tu mesta za strepnju skoro da nema. Da klub ima love k'o drugi klubovi u EL, možda bi i oni kupovali Lengforda, Perkinsa i ostale pa i oni igrali "moderno" sa lucidnim rešenjima kad se prođe visok post.
Veruj mi, mnogima od nas je dobro i ovako.
Važnost voljnog momenta za skok u napadu i odbranu je opšte mesto da ne može biti opštije. Ako ti to nije jasno, uporedi utakmicu u četvrtak i ovu utakmicu.
Aha, znači nije da Kecman nema pojma, on samo nema pojma u kontekstu neke vrhunske košarkaške igre?

Dobro, svakako da Kecman nije Jasikevičijus, Dijamantidis ili Rudi Fernandez, no treba li da podsećam da je Kecman bio čovek odluke protiv toliko VELIKIH evropskih timova, a tu ne mislim samo na šut u zadnjoj sekundi pa ako uđe, da ga je prosto neumesno porediti sa Pavkovićem, Kešeljem i Ostojićem. Osim toga, Partizan je u zadnjih 5,6 godina TOP10 evropski tim po rezultatima, a blistati u takvom timu je zaista veća stvar nego blistati u Hemofarmu ili Zvezdi, zar ne?
Šta reći. Mlatiš ko volusina.
Nikad jača grupa u EL, nikad jadniji Partizan na putu da nikad ranije prođe grupnu fazu regularnog dela sezone. Stvarno, noćna mora za kladioničare i prognozere.
Eno ti drug Kosta sa istim problemom u klađenju.

Jedan ne veruje da Partizan može da dobije Real, Armani i Makabi, drugi misli da Partizan može svaki dan da igra kao protiv Makabija.
Stručnjaci, šta da vam kažem.