mr Kiza
Domaćin
- Poruka
- 3.226
Sto Tegi rece u komentaru snimka utakmice od nedelje: "Partizan igra mnogo brze i leprsavije od kada je Pera Bozic usao u igru"... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nabavio sam karte za utakmicu sa Macabiem, na karti pise samo tribine i dole broj 0884, a na sajtu je na ulaze A;B;C;D ,hoce mi samo broj sedista biti dovoljan da nadjem lako svoje mesto, posto prvi put idem u pionir na utakmicu
Al' izgleda da i mi igramo bez Loa![]()
Zasto?
Ja sam izgleda cvrsto resio da Partizan promovisem direktno do titule prvaka Evrope.
Jer, kako drugacije objasniti ovo:
Sto se utakmice tice, ovo je meni PRVI put za dve godine da sam video da je Jovanovic SPREMIO ekipu prema protivniku....Dobro spremljen mec, od igraca Partizana jos bolje odigran.
Odlicna epizoda Jaramaza, jos bolja Kecmana kad je bilo tesko.
Jedina mana igre ekipe na celom mecu je igra protiv zone pres, ali se ovaj put Partizan nekoliko puta srecom izvukao.
Iskreno se nadam da je ovakvo srpemanje ekipe i postavka taktike znak da se nesto menja kod Jovanovica i da nije puka slucajnost da ekipa Makabija nije imala raspolozenog Elijahua, kao jedinog sposobnog da u toj ekipi kvalitetno odigra dva na dva sa bekovima.
VLADO TUPADZIJO, POCEPAO SI BLATA VECERAS!!!![]()
![]()
![]()
![]()
***, koliko je Macvan veceras bio mocan, otkinuo ih je![]()
borbenost i podrska na nasem nivou, to je pravi Partizan
najbolja partija Lucica ove sezone, nadam se da je to najava izlaska iz krize
Pera i Kec iskusni, Pekovic ce nam jako faliti, Raduljica ne moze da se dogovori sam sa sobom
e prodana duso, zino na pare![]()
Dva puta sam se opekao samo na Partizan na tiketima kada su igrali kuci (protiv Reala i da nece pobediti Sarloa sa hendikepom) tako da sam danas stavio keca, al me sjebe nesto drugo, doduse na ludom tiketu :/
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1512-2217176-934
nedostajaće nam Peković![]()
Svaka cast momcima za pobedu!![]()
Ako se ne varam, u trecoj cetvrtini nismo primili kos 5 minuta ako je za verovati komentatoru![]()