KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
igra farmar, ali nije to toliko presudno. s obzirom da lo radi ovde k`o crnac, skoro 40 min po svakoj utakmici, pitanje je vremena kad ce nesto da mu iskoci...

opet sam se otinuo od basketa... gledao sam manje ili vise svaku utakmicu veceras :sad2:

sramota je koliko su ovi iz sarloroloroa jaki spolja i NIKAKVI unutra, plasio sam se utakmice protiv njih, ali vise ne. doduse nikad ne treba potceniti nasu mogucnost da napravimo njesra

Ja sam izgleda cvrsto resio da Partizan promovisem direktno do titule prvaka Evrope.
Jer, kako drugacije objasniti ovo::dash::dash::dash::dash:

Sto se utakmice tice, ovo je meni PRVI put za dve godine da sam video da je Jovanovic SPREMIO ekipu prema protivniku....Dobro spremljen mec, od igraca Partizana jos bolje odigran.
Odlicna epizoda Jaramaza, jos bolja Kecmana kad je bilo tesko.
Jedina mana igre ekipe na celom mecu je igra protiv zone pres, ali se ovaj put Partizan nekoliko puta srecom izvukao.
Iskreno se nadam da je ovakvo srpemanje ekipe i postavka taktike znak da se nesto menja kod Jovanovica i da nije puka slucajnost da ekipa Makabija nije imala raspolozenog Elijahua, kao jedinog sposobnog da u toj ekipi kvalitetno odigra dva na dva sa bekovima.

Poslednja izmena:
VLADO TUPADZIJO, POCEPAO SI BLATA VECERAS!!! :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :klap:
***, koliko je Macvan veceras bio mocan, otkinuo ih je :klap: :super: borbenost i podrska na nasem nivou, to je pravi Partizan :klap:
najbolja partija Lucica ove sezone, nadam se da je to najava izlaska iz krize :ok:
Pera i Kec iskusni, Pekovic ce nam jako faliti, Raduljica ne moze da se dogovori sam sa sobom

Ja sam izgleda cvrsto resio da Partizan promovisem direktno do titule prvaka Evrope.
Jer, kako drugacije objasniti ovo::dash::dash::dash::dash:

Sto se utakmice tice, ovo je meni PRVI put za dve godine da sam video da je Jovanovic SPREMIO ekipu prema protivniku....Dobro spremljen mec, od igraca Partizana jos bolje odigran.
Odlicna epizoda Jaramaza, jos bolja Kecmana kad je bilo tesko.
Jedina mana igre ekipe na celom mecu je igra protiv zone pres, ali se ovaj put Partizan nekoliko puta srecom izvukao.
Iskreno se nadam da je ovakvo srpemanje ekipe i postavka taktike znak da se nesto menja kod Jovanovica i da nije puka slucajnost da ekipa Makabija nije imala raspolozenog Elijahua, kao jedinog sposobnog da u toj ekipi kvalitetno odigra dva na dva sa bekovima.

e prodana duso, zino na pare :mrgreen:

VLADO TUPADZIJO, POCEPAO SI BLATA VECERAS!!! :vatromet: :vatromet: :vatromet: :vatromet: :klap:
***, koliko je Macvan veceras bio mocan, otkinuo ih je :klap: :super: borbenost i podrska na nasem nivou, to je pravi Partizan :klap:
najbolja partija Lucica ove sezone, nadam se da je to najava izlaska iz krize :ok:
Pera i Kec iskusni, Pekovic ce nam jako faliti, Raduljica ne moze da se dogovori sam sa sobom

e prodana duso, zino na pare :mrgreen:

Posle svih ovih godina kako me Partizan u kladionici tuce sa nulom, bilo da igram na ili protiv njega, shvatio sam da kada bih sad slucajno igrao protiv njih do kraja sezone, imam utisak da bi ladno uzeli titulu prvaka Evrope.....
Pored onakve ciste Barsleone ja izaberem Makabi. %^%&*&^$#@@#$%#^:dash::dash:

Svaka cast momcima...:worth:
Kontola utakmice od starta, sjajan odgovor na njihovu matchup zonu dobrom trazicijom i brzim menjanjem strana.
Macvan legneda, uboo je one tri trojke iz jaja, ja sam se za glavu hvatao od neverice :worth:
Sjajna epizoda Lucica, uz opet jako bitnu Kecmanovu rolu...
I naravno, veliki Nikola, koji je izdrzao duel sa onim veprom pod kosem :worth:
Takodje, jako bitna uloga Milosavljevica, koji je imao tezak zadatak da zaustavi Farmara i to obavio izvanredno, a uz to je odigrao jako bitnu ulogu prilikom prenosenja lopte kod zonskog presinga Makabija, sto mucenom Peri nikako nije polazilo za rukom.
Presrecan sam veceras zbog ovakve pobede i pomalo tuzan jer nam odlazi sjajan igrac i ljudina Nikola Pekovic...
Pekmene care, sve najbolje u NBA, hvala na svemu i da nam se opet vratis jednog dana...

sjajna utakmica partizana, najbolja ove sezone. :klap:

lucha konacno zavrsio :klap: verujem u to dete, bice car :ok:

kec, majstore, moodonjo, izvini, govedo sam , mnogo serem.... :rtfm:

milane, majstore :worth:

lo je dobar covek i nije nam falio veceras :sad2: ebo crnca bez koga ekipa bolje igra :sad2: vracamo se na moju pricu da bi svaki nasi plej mogao da igra ono sto on igra ( za mnogo manje pare ) . totalni fail skautinga....

sjajan oprostaj velikog igraca pekovica, negde znanog i kao pekman, njegov doprinos je bio jebicanstven ( i na zalost u nastavku sezone nenadoknadiv. logiku da ce nam biti bez njega bolje ( ja mislim da smo bez njega prsli ) i dalje ne razumem.

NIKOLA PEKOVIC, SALALALA, NIKOLA PEKOVIC, SALALALA....

Poslednja izmena:
Dva puta sam se opekao samo na Partizan na tiketima kada su igrali kuci (protiv Reala i da nece pobediti Sarloa sa hendikepom) tako da sam danas stavio keca, al me sjebe nesto drugo, doduse na ludom tiketu :/

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1512-2217176-934

Drugar mi pao preko 100 000 na tom paru Uniks-Galatasaraj, isto igrao vise poena.
Tragedija sto je u prvoj cetvrtini palo 43, i trebalo u tri cetvrtine jos 100 i nije palo.
Sto se mene tice ja te dugacke tikete igram samo kad pocne NBA, i vezem sa nekim hokejom.
Fudbal ni pod razno na tiket.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back