Lebron igra trojku, Medžik plej jelte

Nebitno to, ti si se pozivajući na tu elementarnu košarkašku logiku posvađao s pola foruma, jednostavno neke stvari treba da budu u granicama, vidim da si optužio partizan za propast srpske košarke, to je recimo preterivanje kakvog nema, prvo nema PROPASTI, nismo spali na nivo mongolije već kiksnuli jedno prvenstvo, drugo Partizan nikako nema veze s tim već jadranska liga protiv koje je partizan u startu bio.
Još jedna stvar, čitam od tebe, BJELICA JE IMAO TEHNIKU AL MU IVKOVIĆ TO UZEO, ili tako nešto, e bre čoveče pa nije to kilo leba da mu uzme iz ruke, Bjelica je isti igrač, koji je možda u padu forme jer je imao povredu dugo i nabacio koji kilogram, a i onaj klip koji si okačio, treba imati na umu da neke stvari mogu da prođu protiv indijanaca al kad se nađe neko ko zna da igra (kao na EP) Bjelica se pogubi (mada se tu možda može i okriviti forma), a i kako da se ne pogubi kad mu plej nije matična pozicija.
na stranu ta priča, mnogo stvari braniš ovde samo prividno, dosta demagogije.
Kiksnuli jedno prvenstvo?
Zar nije blize istini da smo na jednom prvenstvu, usput receno, jednom od najlosijih u istoriji evropskih prvenstava postigli neki uspeh?
a na ostalima u zadnjih deset godina propali?
Pa kao je zadnjih deset godina prvak drzave Partizan, onda je sve dobro u reprezentaciji, ali i sve lose poteklo najvise od njega?
Valjda je to logicno, i sasvim normalno.......
Pogledaj roster Partizana zadnjih deset godina.Ja sma rekao da su poslednji vrhunski ikoji su izasli iz Partizana Krstic i Vujanic, od cega je Partizan kupio Vujanica prakticno kao gotovog igraca?
Znas li ti kad je to bilo, i koliko je vremena proslo od tada?
Sto se Bjelice tice, ja sma dovoljno puta rekao, i necu d aponavljam.Sve se svodi na smao jendu recenicu:bjelica moze biti dobra, cak odlicna trojka ili cak cetvorka.ali je na mestu pleja mogao da bude onajtas na vagi koji nam je mogao doneti pregrst medalja......Ivkovic nije ni razmotrio jednu takvu ideju, nego ga je odmah zakopao u prosek...
Sto se tice termina "svadjati", ja ne mogu da razumem nacin na koji to gledas.
Ja sma vec rekao d aje forum mesto za razmenu misljenja, i suceljavanje argumenata........Ne vidim znacaj, cak ni istinu u terminu "svadja sa pola foruma"?
Ja se ne svadjam ovde, ja pricam o kosarci.......koristim argumente koji se vama ocigledno ne svidjaju, al;i umesto da ih pobijete ARGUMENTIMA, koristite termine"svadja se", "mnogi te ne vole","sta se s tobom raspravljam", i slicne potpuno neusvisle generalizacije......
Ja sma pocoe temu sa nekoliko cinjenica, o kojima sma govorio argumentima.
1.Zadnjih 10 godina Partizan je prvak drzave, i poslednji vrhunski igraci izasli iz Partizana a znacajni za reprezentativnu kosarku su bili Krstic i Vujanic.
2.Za zadnjih 10 godina, otkad je Partizan prvak drzave, nasa reprezentativna kosarka je u dubokoj provaliji, i tavori u evroposkom proseku.
3.Partizan je kupujuci mlade igrace prakticno unistavao njihove karijere, ne PRUZAJUCI im sansu da se dokazu, cime im je upropastio najbolje godine za razvoj.
4.Partizan je zahvaljujuci drzavi uspeo da reprogramira dugove bankama, iako se dug bitno ne razlikuje od duga zbog kojeg je ugasena Crvena Zvezda.
5.Partizan u doba najvece recesije , i vreme najvece krize, u trenutku kada vec reprogramira svoje dugove, ima najskuplju ekipu u svojoj istoriji, sto je apsolutno neprimereno klubu koji je po svom pravnom statusu udruzenje gradjana.
6.U toj i takvoj ekipi nema ni najmanjeg mesta za razvoj mladih igraca koji BI MOZDA JEDNOM MOGLI postati vrhunski igraci, a Partizan ih je ove godine kupio nekoliko.
7.Zadnjih godina se u Partizanu suvise cesto kupovalo, ne samo zatos to im je trebao taj profil, nego i zbog toga da ga neko drugi ne kupi, time dikrektno radeci protiv interesa nase kosarke.
Je li bilo sta od cinjenica koje sam taksativno naveo netacno?
I ja sam demagog, a ti si se ukljucio u raspravu bez odgovora ni na jednu cinjenicu koju sam ja branio i koju sam ovde, taksativno naveo, da bi mogao i ti da shvatis?......