KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto se Keselja tice, pa on je radio vise stvari i igrao NEUPOREDIVO bolje dok je bio u Zvezdi, sa Pesicem , nego kada je otisao kod Ivkovica....
Kešelj je bio strava dok je punio Tamiš i Hemofarm, to sam i ja primetio. I brate, smorio si sa Bjelicom i Dudom. Ajde da kažeš za Kešelja, koji igra kod Dude i u Olimpijakosu, ali kakve veze ima Bjelica sa Dudom osim 2,3 meseca prvenstva i priprema? Aj' smorio si, leba ti.

FMP je kriv sto uzima talentovane igrace, i sto im daje pristojnu priliku i minutazu da pokazu sta znaju
Ne znam, druže, ti si pominjao neke ergele sa konjima i uzimanje talenata, a ja sam se setio FMPa i njihovog načina "poslovanja". Ti to razmotri, ako si u stanju.

Argument je, plej je plej, nije trojka plej :) To što ti tako doživljavaš nešto, to je druga stvar :)

Znas li ti sta znaci plej?
Sta je njegova uloga u timu?
Sta Lebron sada igra u Majamiju?
Sta je igrao Medzik?
Ja koliko sam upoznat pocetak recenice koja definise ulogu pleja je: To je igrac koji organizuje igru svoje ekipe, proziva akcije , razigrava saigrace.......
I sta je onda bio Kukoc?Bodiroga?
Nema to veze sa dozivljajem nego sa elementarnom kosarkaskom logikom.

Lebron igra trojku, Medžik plej jelte :)
Nebitno to, ti si se pozivajući na tu elementarnu košarkašku logiku posvađao s pola foruma, jednostavno neke stvari treba da budu u granicama, vidim da si optužio partizan za propast srpske košarke, to je recimo preterivanje kakvog nema, prvo nema PROPASTI, nismo spali na nivo mongolije već kiksnuli jedno prvenstvo, drugo Partizan nikako nema veze s tim već jadranska liga protiv koje je partizan u startu bio.
Još jedna stvar, čitam od tebe, BJELICA JE IMAO TEHNIKU AL MU IVKOVIĆ TO UZEO, ili tako nešto, e bre čoveče pa nije to kilo leba da mu uzme iz ruke, Bjelica je isti igrač, koji je možda u padu forme jer je imao povredu dugo i nabacio koji kilogram, a i onaj klip koji si okačio, treba imati na umu da neke stvari mogu da prođu protiv indijanaca al kad se nađe neko ko zna da igra (kao na EP) Bjelica se pogubi (mada se tu možda može i okriviti forma), a i kako da se ne pogubi kad mu plej nije matična pozicija.
na stranu ta priča, mnogo stvari braniš ovde samo prividno, dosta demagogije.

Poslednja izmena:
Kako nema propasti dok Duda vodi reprezentaciju a Žoc vuče konce iz prikrajka, dok iz pozadine vreba Divac, a Vlade Jovanović merka selektorsku klupu?

Nek me neko zovne kad kole počne da priča o izvanrednoj ideji maga Svetislava Pešića da Filip Čović bude plejmejker umesto Nedovića, pa da se vratim...

Dovoljno je videti ko su na forumu "svete krave" protiv kojih ne smes da zucnes......

ko ? zivo me interesuje.

daj taj spisak omladinaca kojima je partizan " zivot upropastio " ( btw da sam poverovao svakoj koja mi je to rekla bio bi najgori covek na svetu ).

ostalo su gluposti iz nekog sporta koji se zove " kostina kosarka " necu vise da se bakcem s` tim.

Lebron igra trojku, Medžik plej jelte :)
Nebitno to, ti si se pozivajući na tu elementarnu košarkašku logiku posvađao s pola foruma, jednostavno neke stvari treba da budu u granicama, vidim da si optužio partizan za propast srpske košarke, to je recimo preterivanje kakvog nema, prvo nema PROPASTI, nismo spali na nivo mongolije već kiksnuli jedno prvenstvo, drugo Partizan nikako nema veze s tim već jadranska liga protiv koje je partizan u startu bio.
Još jedna stvar, čitam od tebe, BJELICA JE IMAO TEHNIKU AL MU IVKOVIĆ TO UZEO, ili tako nešto, e bre čoveče pa nije to kilo leba da mu uzme iz ruke, Bjelica je isti igrač, koji je možda u padu forme jer je imao povredu dugo i nabacio koji kilogram, a i onaj klip koji si okačio, treba imati na umu da neke stvari mogu da prođu protiv indijanaca al kad se nađe neko ko zna da igra (kao na EP) Bjelica se pogubi (mada se tu možda može i okriviti forma), a i kako da se ne pogubi kad mu plej nije matična pozicija.
na stranu ta priča, mnogo stvari braniš ovde samo prividno, dosta demagogije.

Kiksnuli jedno prvenstvo?
Zar nije blize istini da smo na jednom prvenstvu, usput receno, jednom od najlosijih u istoriji evropskih prvenstava postigli neki uspeh?
a na ostalima u zadnjih deset godina propali?
Pa kao je zadnjih deset godina prvak drzave Partizan, onda je sve dobro u reprezentaciji, ali i sve lose poteklo najvise od njega?
Valjda je to logicno, i sasvim normalno.......
Pogledaj roster Partizana zadnjih deset godina.Ja sma rekao da su poslednji vrhunski ikoji su izasli iz Partizana Krstic i Vujanic, od cega je Partizan kupio Vujanica prakticno kao gotovog igraca?
Znas li ti kad je to bilo, i koliko je vremena proslo od tada?
Sto se Bjelice tice, ja sma dovoljno puta rekao, i necu d aponavljam.Sve se svodi na smao jendu recenicu:bjelica moze biti dobra, cak odlicna trojka ili cak cetvorka.ali je na mestu pleja mogao da bude onajtas na vagi koji nam je mogao doneti pregrst medalja......Ivkovic nije ni razmotrio jednu takvu ideju, nego ga je odmah zakopao u prosek...
Sto se tice termina "svadjati", ja ne mogu da razumem nacin na koji to gledas.
Ja sma vec rekao d aje forum mesto za razmenu misljenja, i suceljavanje argumenata........Ne vidim znacaj, cak ni istinu u terminu "svadja sa pola foruma"?
Ja se ne svadjam ovde, ja pricam o kosarci.......koristim argumente koji se vama ocigledno ne svidjaju, al;i umesto da ih pobijete ARGUMENTIMA, koristite termine"svadja se", "mnogi te ne vole","sta se s tobom raspravljam", i slicne potpuno neusvisle generalizacije......
Ja sma pocoe temu sa nekoliko cinjenica, o kojima sma govorio argumentima.
1.Zadnjih 10 godina Partizan je prvak drzave, i poslednji vrhunski igraci izasli iz Partizana a znacajni za reprezentativnu kosarku su bili Krstic i Vujanic.
2.Za zadnjih 10 godina, otkad je Partizan prvak drzave, nasa reprezentativna kosarka je u dubokoj provaliji, i tavori u evroposkom proseku.
3.Partizan je kupujuci mlade igrace prakticno unistavao njihove karijere, ne PRUZAJUCI im sansu da se dokazu, cime im je upropastio najbolje godine za razvoj.
4.Partizan je zahvaljujuci drzavi uspeo da reprogramira dugove bankama, iako se dug bitno ne razlikuje od duga zbog kojeg je ugasena Crvena Zvezda.
5.Partizan u doba najvece recesije , i vreme najvece krize, u trenutku kada vec reprogramira svoje dugove, ima najskuplju ekipu u svojoj istoriji, sto je apsolutno neprimereno klubu koji je po svom pravnom statusu udruzenje gradjana.
6.U toj i takvoj ekipi nema ni najmanjeg mesta za razvoj mladih igraca koji BI MOZDA JEDNOM MOGLI postati vrhunski igraci, a Partizan ih je ove godine kupio nekoliko.
7.Zadnjih godina se u Partizanu suvise cesto kupovalo, ne samo zatos to im je trebao taj profil, nego i zbog toga da ga neko drugi ne kupi, time dikrektno radeci protiv interesa nase kosarke.
Je li bilo sta od cinjenica koje sam taksativno naveo netacno?
I ja sam demagog, a ti si se ukljucio u raspravu bez odgovora ni na jednu cinjenicu koju sam ja branio i koju sam ovde, taksativno naveo, da bi mogao i ti da shvatis?......

ko ? zivo me interesuje.

daj taj spisak omladinaca kojima je partizan " zivot upropastio " ( btw da sam poverovao svakoj koja mi je to rekla bio bi najgori covek na svetu ).

ostalo su gluposti iz nekog sporta koji se zove " kostina kosarka " necu vise da se bakcem s` tim.

Ja sam izneo cinjenicu, i nemam ni najmanju nameru da ti trazim i pokazujem koliko je to mladih igraca Partizan upropastio.....Ako se ukljucujes u raspravu sa zeljom da nesto osporis, onda sam potrazis, pa lepo i argumentovano pokazes da to nije veliki broj....
Ne, nego bi ti da ti ja sve serviram na tacni?
A da kritikujes sasvim napamet, sa najvise opstih mesta, bez ijednog argumenta?

Lebron igra trojku, Medžik plej jelte

Jos na jednu stvar moram da se osvrnem.
Ti ces da mi zabranis da iznosim svoje stavove?
Tvoja stvar nije s kim i kada i s koliko sam se forumasa ja "posvadjao".
Ako volite da zivite u jednoumlju, to je takodje vasa stvar..
Ja nesto nisam video da se zbog razlicitosti misljenja, ovde kaznjava.
Ili bi ti i to uveo?
Evo da ti olaksam.
Ja se izrazavam primereno forumu, i primereno sagovornicima.
Ako oni budu bezobrazni, ja cu odgovoriti....
A AKO se desi da me kaznis za razlicitost misljenja, zasigurno se na taj deo foruma necu nikada vratiti...
Jer, nisam toliko lud da bi se vracao, da me kaznjava neko ko ne zna sta je plej u kosarci, a moderator je na tom podforumu.

1. Delimično tačno: Krstić i Vujanić su bili zadnji veliki individualci; onda su usledili igrači poput Novice, Tepića, Tripkovića, Perovića i Rašića koji nisu vrhunski individualci već jaki timski igrači, koji su bili manje ili više značajni za reprezentaciju, i vodili nas sa ostalima do krova Evrope i sveta. Osim ako ti ne priznaješ da su igrom zaslužili da igraju finale SP, k'o što ne priznaješ, al' to je već tvoj problem.
2. Partizan je deset godina prvak države i pet godina prvak regiona, a NBA liga je u totalnom haosu. Naša košarka propada, hrvatska još više. Globalno zagrevanje preti, moguće je da će se prosečna temperatura uvećati za 3,5 stepeni u narednim godinama ako ne smanjimo emisiju ugljen dioksida.
Uz to, u vreme od 1995. do 2003. godine, u vreme najvećih uspeha košarkaške reprezentacije tadašnje SRJ, Partizan je u tih 8 godina bio prvak 5 puta. Šta nam to govori? Ništa. Kao ni ovo tvoje.
3. Taksativno navedi igrače koji u zadnjih pet godina nisu dobijali šansu i koji su zato upropašćeni.
4. Ja još nisam čuo ni reč o finansijskoj situaciji Partizana, al' ti već znaš ko je reprogramirao dugove i koliko dug iznosi. Molim taksativno izneti podatke.
5. Partizan je možda prošle sezone imao najskuplju ekipu. Ove sezone nema, ima i nešto manji budžet. Zahvaljujući Pekoviću, Mačvanu i Raduljici koji su želeli da igraju u Partizanu za manje pare no što su mogli dobiti u drugim klubovima. Želja im je bila samo da igraju i da upropašćavaju mlade talente i srpsku košarku.
6. Jedino vredno neke rasprave u ovoj tvojoj bedi. Naravno, daleko od istine da nema ni najmanjeg mesta. Trenutno nema mesta samo za one najmlađe, ali će biti u domaćoj ligi mesta za Bogdanovića, Pešakovića, Miljenovića i Bešovića. Možda i u drugom delu ABA lige.
7. Taksativno navedi igrače koji su kupljeni da ih drugi ne bi kupili (uz izuzetak ovog zadnjeg prelaznog roka), i navedi dokaze za takve tvrdnje.

A AKO se desi da me kaznis za razlicitost misljenja, zasigurno se na taj deo foruma necu nikada vratiti...
Krepto, brate, jes da nije baš u skladu sa mojim moralom, verujem ni tvojim, al' vredelo bi razmotriti ovo... :lol:

Ja sam izneo cinjenicu, i nemam ni najmanju nameru da ti trazim i pokazujem koliko je to mladih igraca Partizan upropastio.....Ako se ukljucujes u raspravu sa zeljom da nesto osporis, onda sam potrazis, pa lepo i argumentovano pokazes da to nije veliki broj....
Ne, nego bi ti da ti ja sve serviram na tacni?
Ja ću sad da pokrenem raspravu da je Svetislav Pešić gej i da voli tipove koji se zovu Kosta.
I naravno, neću imati ni najmanju nameru da to argumentujem.
Ti ako želiš da se uključiš u raspravu i da osporiš moje tvrdnje, moraćeš da dokažeš da to nije istina. Da ne bi da ti ja to serviram na tacni?

Kole, care... kada iznosiš nešto, moraš to i argumentovati. Vidim da su ti usta puna argumenata, ne samo Karija.

Poslednja izmena:
Једна је ствар бити ВОЂА,лидер екипе на терену,а друго је плеј...
Ове што си набројао-једноставно нису плејмејкери !Питај било ког тренера...
Зашто си се ухватио сада само за Крстића и Вујанића(задњих 3-4 поста) а изостављаш
Величковића,Трипковића,Тепића ?...Знам можда ова двојица нису екстра класа али јесу за нашу репрезентацију...
Бјелица и Кешеља сигурно нису производ Звезде ! Али сигурно !
И дај стварно неко име које је Партизан упропастио,а и сам знаш имена која су задњих година дошли у Партизан као
не-познати а отишли као звезде !Нажалост,већина јесу странци...

Једна је ствар бити ВОЂА,лидер екипе на терену,а друго је плеј...
Ове што си набројао-једноставно нису плејмејкери !Питај било ког тренера...
Зашто си се ухватио сада само за Крстића и Вујанића(задњих 3-4 поста) а изостављаш
Величковића,Трипковића,Тепића ?...Знам можда ова двојица нису екстра класа али јесу за нашу репрезентацију...
Бјелица и Кешеља сигурно нису производ Звезде ! Али сигурно !
И дај стварно неко име које је Партизан упропастио,а и сам знаш имена која су задњих година дошли у Партизан као
не-познати а отишли као звезде !Нажалост,већина јесу странци...

Ajde ti meni daj bolju definiciju pleja od one koju sam napisao nekoliko komentara pre?
Igrac koji prevodi loptu, koji postavlja i organizuje napade, koju razigrava saigrace,trener na terenu.......
Daj mi bolju definiciju pleja i nema problema....VODJA ekipe ne postavlja i ne organizuje napade, za njega SE POSTAVLJAJU i organizuju napadi,prema njegovim karakteristikama i prednostima u odnosu na protivnika.
U slucaju Kukoca i Bodiroge i jedno i drugo je u istoj osobi, sto jos uvek ne isljucuje da su oni plejevi.........

Zeleo bih jednim linkom da odgovorim na pitanje o dugu Partizana........O drugim tackama drugi put, sada nemam vise vremena.....

http://www.smedia.rs/sport/vest/3077/Partizan-dug-KK-u-velikim-dugovima.html
Pazljivo procitajte tekst.......Banka, NE SME javno da iznese dug klijenta jer je to poslovna tajna.
Na drugoj strani Partizan , kao udruzenje gradjana mora da ima JAVNE knjige, dostupne svima na uvid, (Ne samo inspekcijama nego svim gradjanima).To je zasigurno po zakonu tako, jer je slican slucaj sa recimo omladinskim zadrugama(koja su takodje udruzenja gradjana), gde svaki clan zadruge po zakonu ima pravo da pregleda sve knjige zadruge.
Kako je moguce da se velicina duga ne moze saznati?
Posebno sto su navodi Marfin banke prilicno ozbiljno konotirani,sa naglaskom da se radi o dugu koji je visetruko veci od onog sto Partizan pominje u medijima.
To je samo app. one price kako Partizan navodno NIJE drzavni projekat.
Samo me postedite nekih opstih naklapanja u stilu" bas ti da znas o knjigama, i slicno"

Znači, u suštini, ni ti ne znaš koliki je dug Partizana jer se ne može saznati veličina duga Partizana, i kao jedini dokaz iznosiš vest iz 2008. godine.
Hvala lepo, toliko.

Vidis kako trcis kao zdrebe pred rudu.....................Tacno sam znao da ces se upecati kao jedna riba sa brkovima......

Evo izjave celnika Partizana.
U njima se kaze da je GLAVNICA skoro dva miliona evra, bez kamate.

http://www.alo.rs/sport/9455/Hocete_novac_odmah_E_necete_ga_dobiti

Posle toga ide link koji sam vec postavio u kojem Marfin banka kaze da je dug MNOGO VECI od onoga sto izjavljuju celnici Partizana.
Ja nisam poredio apsolutne iznose, smao sam jasno rekao da dug Partizana koji je reprogramiran i dug Zvezde zbog kojeg je ugasena nije BITNO razlicit.

Ево Партизан је "упропастио" Гиста !
Код нас је користио недозвољена средства...:per:
Еј,Коста,Коста...
Бодирога је преносио лопту ?И Кукоч ?
Јесте ! Три пута по утакмици !
Ево ономад је и Радуљица пренео једном преко оне средишне линије !
Он је плеј !:p;)
И "тренер на терену" - наравно да не мора да буде плеј !
Ја и даље мислим исто о ВЈ...Значи није он врхунски тренер(није ни дилетант)
али резултати из прошле сезоне говоре да је он у праву-а не ти !
Али наравно имаш ти право на своје мишљење,као и сви и ми...

Ево Партизан је "упропастио" Гиста !
Код нас је користио недозвољена средства...:per:
Еј,Коста,Коста...
Бодирога је преносио лопту ?И Кукоч ?
Јесте ! Три пута по утакмици !
Ево ономад је и Радуљица пренео једном преко оне средишне линије !
Он је плеј !:p;)
И "тренер на терену" - наравно да не мора да буде плеј !
Ја и даље мислим исто о ВЈ...Значи није он врхунски тренер(није ни дилетант)
али резултати из прошле сезоне говоре да је он у праву-а не ти !
Али наравно имаш ти право на своје мишљење,као и сви и ми...

I tebi prosto kazem, kao i prethodnim ucesnicima rasprave oko pleja.
Daj mi ti prihvatljiviju definiciju STA JE PLEJ, i time me demantuj.....

Vidis kako trcis kao zdrebe pred rudu.....................Tacno sam znao da ces se upecati kao jedna riba sa brkovima......
Kole, care, zna se šta se peca... Ti daš jedan link, ja ti kažem nešto, ti kažeš "upecao si se" i daš drugi link. Eb se, neću tako da se igram. :lol:
Dobro, još uvek smo u 2008. godini, imamo priču o glavnici od 2 miliona evra bez kamate i drugu priču o višestruko više, a ti tvrdiš da je to otprilike kao zvezdin dug, koji je bio oko 13miliona.
Ebga, mislim da bismo morali imati nešto bliže 2011. godini da bi pričali nešto.

I tebi prosto kazem, kao i prethodnim ucesnicima rasprave oko pleja.
Daj mi ti prihvatljiviju definiciju STA JE PLEJ, i time me demantuj.....

Па добро немој да си она риба са брковима !
Добра ти је дефиниција (осим оно тренер на терену-то је релативно )али нису ови играчи које си рекао !
Значи плеј стално (а не спорадично)преноси лопту,организује игру...
То Бодирога није радио...А колико се сећам (време Југопластике-СФРЈ) није ни Кукоч !

Zeleo bih da optuzim Kostu za intelektualnu kradju. Naime to sto on prica o talentima i Partizanu ja sam vec pricao pre par dana na kosarka.rs. Pricao sam 1.stvaranju igraca od zadatka u mladjim selekcijama te time njihovom sablonizovanju i ogranicavanju u srpskoj kosarci; 2. Partizan nije stvorio nijednog jedinog tehnicki potkovanog igraca(plej, bek) upravo zbog tog rigidnog Duletovog sablonskog sistema. On je te dve moje price spojio u jednu ovde.

A kojeg je to igrača stvorio železnik? Sve sami poluproizvodi koji su postali to što jesu negde drugde. Osim Raduljice, za kojeg je trenutno jedina nada da postane nešto sada u Partizanu. Zato i služi Partizan.
O zvezdi da ne pričamo.

Kosta, care, ... šta reći? Koju poslugu ... ovaj....

naveci igrac koji je ponikao u FMPu je Teodosic i njega Kole posebno ceni :)

1.Zadnjih 10 godina Partizan je prvak drzave, i poslednji vrhunski igraci izasli iz Partizana a znacajni za reprezentativnu kosarku su bili Krstic i Vujanic.
2.Za zadnjih 10 godina, otkad je Partizan prvak drzave, nasa reprezentativna kosarka je u dubokoj provaliji, i tavori u evroposkom proseku.

cum hoc ergo propter hoc, jedan događaj nije uzrokovan drugim.
Partizan nije jedini klub gde igrači mogu igrati, tako da ideja da je partizan kriv za pad srpske košarke u međunarodnim okvirima ne pije vodu. Partizan je klub, ne državna institucija za pravljenje igrača za reprezentaciju, on gleda prvenstveno svoj interes, kao i svaki normalan klub na ovom svetu. Partizan zbog jačine jadranske lige mora da ostane konkurentan, te čekanje određenih igrača da sazru može dovesti do dosta loših rezultata i samim tim smanjenjem priliva novca u klub, zato se i dovode razna inostrana pojačanja.
Svaki klub na svetu posluje u skladu sa sopstvenim interesom i zdravim razumom uzgred rečeno, a ti samo Partizan napadaš i to neosnovano.
3.Partizan je kupujuci mlade igrace prakticno unistavao njihove karijere, ne PRUZAJUCI im sansu da se dokazu, cime im je upropastio najbolje godine za razvoj.

Prvo, koji igrači? Drugo, koliko tih igrača uopšte ima? U periodu od 10 godina naravno da će postojati određen broj igrača koji neće ispuniti očekivanja, toga imaš u fudbalu na brdo slučajeva, u tenisu, u većini sportova. Partizan kupi perspektivnog igrača u nadi da će se on razviti u konkurentnog košarkaša, ako se to ne desi, nije partizan kriv. S obzirom na broj jakih utakmica tokom sezone, suludo je u njima isprobavati mlade igrače jer je rezultat bitan, a u slabijim utakmicama Partizan mlađima daje određenu minutažu koja je na njima da je iskoriste. S druge strane, igrač koji je nezadovoljan klubom je slobodan da promeni isti i da pruži to što zna drugde. Kvalitet se ne zadržava u malim klubovima, to znaš vrlo dobro.
4.Partizan je zahvaljujuci drzavi uspeo da reprogramira dugove bankama, iako se dug bitno ne razlikuje od duga zbog kojeg je ugasena Crvena Zvezda.
5.Partizan u doba najvece recesije , i vreme najvece krize, u trenutku kada vec reprogramira svoje dugove, ima najskuplju ekipu u svojoj istoriji, sto je apsolutno neprimereno klubu koji je po svom pravnom statusu udruzenje gradjana.

Dug Partizana je manji od duga zvezde, Partizan posluje bolje, ostvaruje bolje rezultate u svim okvirima, Partizan u perspektivi ima veće novčane prilive (pogotovo sad kad se očekuje A licenca), tako da nije ništa čudno što je prvo dozvoljeno partizanu da reprogramira dug, drugo da potroši veći novac od zvezde na sopstvenu ekipu.
6.U toj i takvoj ekipi nema ni najmanjeg mesta za razvoj mladih igraca koji BI MOZDA JEDNOM MOGLI postati vrhunski igraci, a Partizan ih je ove godine kupio nekoliko.

Opet, nije to školica košarke, već ozbiljan klub i igraju najbolji, Partizan kupuje igrače i oni se kroz sezone ili razviju na očekivan nivo ili ne. Prate ih na treninzima, daju im određenu minutažu u slabijim utakmicama, igrači koji se pokažu kao dobri imaju veću šansu kasnije. Tako se radi u svakom klubu koji god da je sport, Baloteli u interu je igrao po 10 minuta protiv lećea na početku, Staridž u Čelziju sezonama nije standardan ali se nameće polako, nije ni rubio imao 40 minuta na parketu na početku karijere al se upornim radom nametnuo, igrači uglavnom sami sebi kroje sudbinu.
7.Zadnjih godina se u Partizanu suvise cesto kupovalo, ne samo zatos to im je trebao taj profil, nego i zbog toga da ga neko drugi ne kupi, time dikrektno radeci protiv interesa nase kosarke.

insinuacije bez pravog dokaza.

Dalje, vidim da si me iz nekog razloga napao lično, ja se ne sećam da sam ti bilo kakvu kaznu dao, a pogotovo ne neku nezasluženu. Ako je tako, želim da mi pokažeš gde sam se pokazao neprimereno funkciji korišćenjem kazni, ja ću se izviniti, ako takvog slučaja nema ne vidim razlog tvog posta. U svakom slučaju, nije lepo od tebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back