ipak plej... stranci na kecu su totalno promaseni. nesrecni lafajet je bio los a ovaj je jos gori. a nije da tih crnaca bekova nema, puna ih je evropa, mnogo bolji od ove dvojice su i u manjim klubovima od partizana. sad cu opet da ponavljam pricu od pre 2 meseca, ali, oterati rasica u j b m li ga gde, negde u neki turski z tim, WTF ?
sad je vec jasno da je celu ovu ujdurmu sa pomeranjem trojke fiba napravila samo da bi napakostila nasem peri, daleko mu ovo j b t.
puno gresaka ima ove godine: sklanjanje mitrovica ( perinu minutazu trebao je on da ima ), opet nas " recept " od dvojke pravimo keca pa od potencijalnog glavnog sutera klobucara dobijemo decka izgubljenog u vremenu i prostoru ( ne svojom krivicom ), djekic koji nazaduje ( za god. dana su mogli ili da ga ugoje 10 kila pa da moze da proba da igra 4- vorku ili da ga probaju na trojci ili najrealnije pozajme umesto mitrovica ), sin dragan, po meni, nema kvalitet, pera i dule su ovu sezonu dobili kao nagradu za sve sto su dali partizanu ( j b g, stigle godine, mislim duleta, posto pera nikad i nije bog zna kakav doprinos imao, a dule i te kako jeste )...
jedino lepo sto se desava je mali lucic koji ce postati pravi oslonac partizana u buducnosti. e, sad, problem je sto sledece god. ostajemo bez: VESELOG ( po meni najbitnijeg partizanovog igraca ), KECMANA ( 2. najbitniji igrac - ali vise ne moze, godine ne prastaju, hvala mu za sve sto je uradio, moj omiljeni igrac ), BOZICA ( pera, hehe, sta reci ), 3 CRNCA i eventualno jos 1-2 igraca. a dolazi samo lucic, malo je...
i da, nikad vise ne zelim da vidim 3 crnca u partizanu, nismo mi belgijanci pa da nam je svejedno ako nam u timu igra 8 crnaca i ne znamo ni kako se koji zove, a i za klub nas bas nesto mnogo zabole... sledeca godina treba da se zrtvuje za stvaranje novog tima na malo zdravijim osnovama i bez IKAKVE rezultatske presije.