- Poruka
- 15.396
slavim i ja! o ove gluperde katalonske mogu samo da se vrate odakle su došli! i to mi neka najjača ekipa kad ovako hoće da pobede![]()
Tako je.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slavim i ja! o ove gluperde katalonske mogu samo da se vrate odakle su došli! i to mi neka najjača ekipa kad ovako hoće da pobede![]()
Imaju, svako ima neka svoja prava, oni su je već uložili.
a da li ta žalba može da utiče na službeni rezultat?
da se recimo ponove poslednjih 5 minuta utakmice il tako nešto?...možda pitam gluposti al stvarno nisam upućena u te stvari...![]()
evo sad i na rts-u još uvek nije odlučen pobednik![]()
Jedino da sada krene Barsin lobi, ali ni to neće mnogo naknadno da im pomogne...Pa teško može da utiče na krajni rezultat, za ovo drugo koliko sam upućen je nemoguće. Deset minuta su odlučivali, situacija je čista.
Jedino da sada krene Barsin lobi, ali ni to neće mnogo naknadno da im pomogne...
Pa teško može da utiče na krajni rezultat, za ovo drugo koliko sam upućen je nemoguće. Deset minuta su odlučivali, situacija je čista.
A sta je to bilo??? Sto su se bunili??
Mada vidim da su grobari gadjali kosarkase Barse kad su ovi izlazili. To vam nije trebalo posto ima da vas oderu po dzepu sada.
ali da je lopta i ušla u koš posle isteka vremena to opet ne bi ništa promenilo, lepo se vidi da je lopta izašla iz koša pre kraja utakmice...a igrači su bili u skoku kad je vreme isticalo...tako da niko ne može da krivi Robertsa za njegov postupak....on je samo radio ono što mu je posao...
u svakom slučaju, za nas su crno beli veliki pobednici kako god da se završi ova afera...