Glavno je da sve dobijemo kod kuće... Ja ću biti zadovoljan makar i da ne prođemo u top 8 ( a proćićemo )... Jedino se nadam da Cibona ne prođe. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moracemo da izbacimo Pao.Jebi.ga malo mi zao Tepica al' nek' istrpi.![]()
prolazimo u top 8hahahah da imamo skor 4-2 eto hahaha racunam da cemo marusi dobiti na strani i sve kod kuce
Glavno je da sve dobijemo kod kuće... Ja ću biti zadovoljan makar i da ne prođemo u top 8 ( a proćićemo )... Jedino se nadam da Cibona ne prođe.![]()
ma daj, ti mucenici su pucali po 45 razlike![]()
Hemofarm - Partizan 90:91
Odavno se nisam obradovao nekoj pobedi kao ovoj.
Igrali smo celu cetvrtu cetvrtinu bez centra. Vranes nas je drzao dobar deo utakmice, imao dabl-dabl, ali je napravio tako glup 5. faul u 29. minutu da mu sve ovo pada u vodu.
Uglavnom su poslednjih 10 minuta igrali McC, Bozic, Rasic, Kecman, Roberts i Djekic. Kao protiv FMP-a pre par godina...
U poslednji minut ulazimo sa -7 (ako vec nisam zaboravio) i ni sam ne znam kako pobedjujemo sa trojkom Kapitena sekundu pre kraja.
Nisam verovao da se ovo moze desiti, steta za onog ko nije gledao...
Bilo je 88:81. Ali da li ste primetili kad smo krenuli u taj poslednji napad, kako je Božić promašio ceo koš.![]()
Ja sam siguran da je to unapred smisljeno. Taman da vreme prodje i da se Hemofarm opusti. A onda...
Sumnjam.![]()
mislim da macvan zbog onog radovanja 30 sec pre kraja nece spavati narednih meseci....
a bogami i drugovi iz susednog tabora posle ovoga sa olimpijom hahahah