KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moracemo da izbacimo Pao.Jebi.ga malo mi zao Tepica al' nek' istrpi.z:)

Pa ko mu je kriv...? Mogao je i ostati u Partizanu :)

prolazimo u top 8 :P hahahah da imamo skor 4-2 eto hahaha racunam da cemo marusi dobiti na strani i sve kod kuce

Izvodljivo jeste, ali mnogo zavisi od Marica i njegove povrede.

Iskreno, ne bih voleo da igramo u Areni. Nisam nikad bio ni tamo ni u Pioniru, ali mislim da je bolje da ostanemo gde smo i sada.

Pozdrav za sve posle duzeg vremena!!!
z:poz:

Grupa užasno teška, ali je raspored odličan.
Barsa ima skor 10-0 za sad u Euroligi i prvu igra kući s Marusijem, a to znači da prvi poraz ove godine doživljava u Pioniru :lol:
S PAO možemo da dogovorimo prodaju Marića uz 1-1, a s Marusijem u dva vezana meča da možda dobijemo oba.
I konačno poenta: Barsa uzima PAO obe utakmice i ako mi kiksnemo s Marusijem - pušta nas zadnje kolo, da bi se rešila PAO kao konkurenta na F4. :lol:

Ima tu i nekih zanimljivih statistika, kao na primer: kad god smo s PAO u grupi - prolazimo dalje, a oni kako kad :D

Znači prolazimo 'ladno, jer je dobitnih kombinacija više :lol:

I da dodam još nešto.....
Redovni učesnici TOP 16 u poslednje četiri godine su sledećih osam ekipa : CSKA, Barselona, Kaha Laboral (TAU), Unikaha, Makabi, Olimpijakos, Panatinaikos i Partizan :D
Lepo društvo, nema šta :D

Hemofarm - Partizan 90:91

Odavno se nisam obradovao nekoj pobedi kao ovoj.
Igrali smo celu cetvrtu cetvrtinu bez centra. Vranes nas je drzao dobar deo utakmice, imao dabl-dabl, ali je napravio tako glup 5. faul u 29. minutu da mu sve ovo pada u vodu.
Uglavnom su poslednjih 10 minuta igrali McC, Bozic, Rasic, Kecman, Roberts i Djekic. Kao protiv FMP-a pre par godina...
U poslednji minut ulazimo sa -7 (ako vec nisam zaboravio) i ni sam ne znam kako pobedjujemo sa trojkom Kapitena sekundu pre kraja.
Nisam verovao da se ovo moze desiti, steta za onog ko nije gledao...

Hemofarm - Partizan 90:91

Odavno se nisam obradovao nekoj pobedi kao ovoj.
Igrali smo celu cetvrtu cetvrtinu bez centra. Vranes nas je drzao dobar deo utakmice, imao dabl-dabl, ali je napravio tako glup 5. faul u 29. minutu da mu sve ovo pada u vodu.
Uglavnom su poslednjih 10 minuta igrali McC, Bozic, Rasic, Kecman, Roberts i Djekic. Kao protiv FMP-a pre par godina...
U poslednji minut ulazimo sa -7 (ako vec nisam zaboravio) i ni sam ne znam kako pobedjujemo sa trojkom Kapitena sekundu pre kraja.
Nisam verovao da se ovo moze desiti, steta za onog ko nije gledao...

:zskace::zskace::zskace:
Bozic trica...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back