KK Partizan (arhiva: 2007/08 - 2014/15)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja bi voleo,ali realno gledano po onome sto igraju barsa i pao ove godin tesko. Nekako mi je realnije da barsa 2 puta dobije Pao ,nego obrnuto.

Ali i da je nama neko pre 10 dana pricao da cemo posle 2 kola imati 2 pobede....:dash::dash:
Niko ne može da pouzdano predvidi kako će ovaj i ovakav poraz od Partizana djelovati na ekipu Barse!!! Jbga, ipak je to golem šok za igrače koji su ove godine u kontinuitetu radili komotne rezultate i bivali u opuštenoj poziciji u svim takmičenjima!!! Barsa je prvi put u gabuli i nije izvjesno koliko su psihološki navikli da igraju u fazonu "pod moranje na pobjedu"!!! Uz to, PAO, kakav god da je trenutno, i sam u situaciji "na pobjedu pod obavezno", ipak je Barseloni sigurno jedan od najgotih protivnika protiv kojih se igra "pod moranje!"!!!

Niko ne može da pouzdano predvidi kako će ovaj i ovakav poraz od Partizana djelovati na ekipu Barse!!! Jbga, ipak je to golem šok za igrače koji su ove godine u kontinuitetu radili komotne rezultate i bivali u opuštenoj poziciji u svim takmičenjima!!! Barsa je prvi put u gabuli i nije izvjesno koliko su psihološki navikli da igraju u fazonu "pod moranje na pobjedu"!!! Uz to, PAO, kakav god da je trenutno, i sam u situaciji "na pobjedu pod obavezno", ipak je Barseloni sigurno jedan od najgotih protivnika protiv kojih se igra "pod moranje!"!!!

dosta siguran rezultat u ACB ligi protiv Huventuda (Tripko i Luka po 8 poena)
http://www.acb.com/fichas/LACB54182.php
mislim da je Pionir nesto posebno i da ce Barsa zgaziti PAO (fali tu Alvertis da lupi sakom od sto medju igracima)

bio sam veceras u pioniru... mogu vam reci da, po mom nekom shvatanju, nijednog trenutka pobeda nije dolazila u obzir... toliko smo bili superiorni da je utakmica bila dosadna u pojedinim trenucima... znalo se da cemo dobiti i to je to... cak je Vujosevic, na 5 minuta do kraja i 20 poena za nas, ubacio sve omladince u prvu petorku... cak su i oni uspeli da odrze tu razliku... i tacno se vidi kako Dule te klince vec priprema za sledecu sezonu... i za novu titulu.... mnogo smo bre jaki... mnogo...

Partizan - Budućnost 75:56.

Bilo lepo u Pioniru,pre basketa se islo na hokej gde smo isto pobedili. Po mojoj proceni nesto manje od 5000 ljudi. Mislio sam da ce biti pun Pionir,i sramota za svakog ko je iz Bg-a a nije dosao na utakmicu. Mada ne cudi me,ja zovem drugara on kaze: ma boli me kuratz necu da se smrzavam,***. U jednom momentu na parketu bila petorka: Mitrovic,Sinovec,Djekic,Milosevic,Milosevic.
11.02.idemo Marusiju,a
14.02.idemo cigosima.

SVE JE NASE!

samo da "veliki" opet ne zajebu male i utakmica se ne ponovi,nasi bi zbog ogorcenosti i osjecaja nepravde ili u ponovljenoj utakmici rasturili barcu sa 30razlike ili bi isto tako izgubili

Nadajmo se da se utakmica nece ponoviti, jer ako izgubimo mislim da ni sudije ni barsini igraci nece izaci zivi.
Njima je to ocajnicki potez, nemaju sta da izgube.

Tipican primer "objektivnosti".Iz satelita se videlo, ali je sucima trebalo celih 15 minuta i sto pregledanih snimaka da bi doneli odluku......
PS: Da ne pricam da se u jednom trenutku Paskval radovao, sto samo govori o tome kako se videlo "iz satelita"......Stvarno si smesan.

nije sudijama trebalo 15 minuta da vide shta se desilo ... nego su 15 minuta objashnjvalai pakvalu da nije u pravu! :)

Opusteno Grobari,ima da zveknemo Marusi u obe tekme,jednostavno oni nemaju tu pobednicku naviku i mentalitet da izdrze takve pobede.Mi smo godinama to gradili i sada imamo bedem koji ne moze da nam srusi jedan Marusi. Sticem utisak da ste se vise uzentali od Marusija nego sto je bio slucaj sa Barsom. Ostaje nam samo da verujemo u nase momke i Duleta,a puno puta su dokazali da zele,mogu i uspevaju svakim danom da nas sve vise obraduju. Nikad ne potcenjujte srce sampiona! NAPRED PARTIZAN!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back