KK Crvena Zvezda

:) da si pomenuo Stadu pa i da ima smisla, ovako Azovmas totalno nebitno, kao vi u Rimu. Svi nasi ubedljvi porazi su bili bez Robertsa i Maline ili Stimca. Mislis da bi vi bez Novice i Tripka dobili neku u kojoj smo mi izgubili? Nema sanse...

Ne pominji tu sramotu `leba ti! Samo bi nam zvezdica na areni ove godine oprala obraz!!

Micov u Panioniosu, steta ja mislim. Novi pik Mile Ilic koji je dobio otkaz u Spaniji, oko njega uprava treba da se potrudi maximalno. Sa njim bi Roberts u tandemu bio jos bolji.

Micov u Panioniosu, steta ja mislim. Novi pik Mile Ilic koji je dobio otkaz u Spaniji, oko njega uprava treba da se potrudi maximalno. Sa njim bi Roberts u tandemu bio jos bolji.

M.Ilić,tu je stvar procene da li on može da pruži odgovarajuće igre jer je sklon povredama,a poznato je da se uprava nema strpljenja sa takvim igračima,nisu ništa pružili prvu sezonu a onda ko zainat odu u drugi klub i tamo proigraju.
Videćemo kakve namere ima sadašnja ekipa koja vodi klub,da li imaju strategiju,da li će sačuvati neke igrače a ne kao do sada da se šetaju i prolaze po sezonama.
Naravno,pare.

M.Ilić,tu je stvar procene da li on može da pruži odgovarajuće igre jer je sklon povredama,a poznato je da se uprava nema strpljenja sa takvim igračima,nisu ništa pružili prvu sezonu a onda ko zainat odu u drugi klub i tamo proigraju.
Videćemo kakve namere ima sadašnja ekipa koja vodi klub,da li imaju strategiju,da li će sačuvati neke igrače a ne kao do sada da se šetaju i prolaze po sezonama.
Naravno,pare.

Zvezdu bre vode ozbiljni ljudi,dont worry!:)

Meni je Mile dobar centar. Zna da igra 2 na 2, da lupi blokadu, kuca pod kosem a ne kao neki, visok, iako mozda deluje mrsavo, jak je on a ima i solidno iskustvo iza sebe. Imam potpuno poverenje u njega za razliku od Stevica i Kikana. E sad...

Mile Ilic je stigao na pripreme Crevene Zvezde u BEcice gde bi trebao da se nametne Pesicu i potpise novi ugovor...
Sto se mene tice on moze da igra u zvezdu to je igrac koji se nikad nije dokazao a po meni ima potencijal samo je birao lose klubove i onaj odlazak u NBA gde prakticno nije ni igrao bio je promasaj (bacili ga u D diviziju) mislim da bi u zvezdu mogao da pokaze ipak sta zna!

S obzirom da nam je centarska linija sklona povredama uprava mora da ga potpise. Danas se moze cuti da se vraca Dozet i da CZ dobija pozivnicu za EL, to je prvoaprilska sala, tek da znate.

Meni je Mile dobar centar. Zna da igra 2 na 2, da lupi blokadu, kuca pod kosem a ne kao neki, visok, iako mozda deluje mrsavo, jak je on a ima i solidno iskustvo iza sebe. Imam potpuno poverenje u njega za razliku od Stevica i Kikana. E sad...

Ako navija za Zvezdu i bude spreman da gine treba ga potpisati ali mi se cini da je on vec jednom bio na probi a da nije prosao. ZVEZDA ZVEZDASIMA!!!

Mile Ilic je stigao na pripreme Crevene Zvezde u BEcice gde bi trebao da se nametne Pesicu i potpise novi ugovor...
Sto se mene tice on moze da igra u zvezdu to je igrac koji se nikad nije dokazao a po meni ima potencijal samo je birao lose klubove i onaj odlazak u NBA gde prakticno nije ni igrao bio je promasaj (bacili ga u D diviziju) mislim da bi u zvezdu mogao da pokaze ipak sta zna!

Ne znam samo koji q.... traze dole u toj vukojebini?!?:dontunderstand:

Mile Ilic je pre svega igrac koji ima hronicnu povredu skocnog zgloba koja se ni operacijom ne moze izleciti. Tako da mislim da Zvezdi ne treba jos jedan Branko Jorovic....

Mile Ilic je planiran za sledecu sezonu, do kraja prvenstva ga ne uzimaju jer nema para. Ne razumem, ako vec hoce da ga uzmu za sl sezonu, zar nije bolje vec sad da ga uklope u tim? Bas me razocarala uprava...

Kad se vec pominje, mislim da i nije tako lose da se uzme Jorovic. Decko je najbolje krilo u zemlji a povrede su za njega proslost, koliko sam pratio nije pauzirao ove godine.

Nije se zvezda ovajdila od igrača sklonim povredama,primer Aleksandrov.Bah,jesu to igrači sve koji su obećavali,ali nisu ništa dali zvezdi.Tako i M.Ilić,da potpiše ugovor i da ne igra.Mislim da bi klub trebao da forsira mlađe kategorije i iz toga da pravi bazu budućih prvotimaca,poznato je ranije da je mnogo kvalitetnih igrača nastalo iz zvezdine škole,čak se i rival okoristio za neke od njih.

Da ali koje? Sepa, Nedovic i Radosavljevic po meni nisu nista posebno, mada sam vise za to da oni igraju nego Markovic, Kovac i Bakic. A mi ceo zivot pravimo gluposti sa talentima. One koji vrede gusimo a dovodimo Pavlovskog, Bajava i Gromika.

Da ali koje? Sepa, Nedovic i Radosavljevic po meni nisu nista posebno, mada sam vise za to da oni igraju nego Markovic, Kovac i Bakic. A mi ceo zivot pravimo gluposti sa talentima. One koji vrede gusimo a dovodimo Pavlovskog, Bajava i Gromika.

Pa ne može svaka generacija da bude uspešna,evo prethodni je naveo Dragićevića.mislim da je zvazda bila uspešnija sa svojim snagama,plus ako nekog iz unutrašnjosti zapaze,ali ova dovođenja inostranih igrača nisu uspešna.

Ma da...Sigurno...
A moramo priznati da izuzev ove sezone,Zvezda je imala Indijance za trenere.Pešić je preporodio Zvezdu.Da njega nije bilo,Zvezda bi igrala sa juniorima,i ispali bi iz NLB lige,kao Vojvodina.Svi ovi igrači što su sad došli,tu su upravo zbog Pešića.Jer se u celom svetu zna ko je Svetislav Pešić, i šta je uradaio.
Njegov autoritet je presudan za našu voljenu Zvezdu ove sezone.Partizan smo pobedili sa Pešićem,i ko zna kad ranije.
I,da,čuo sam da Gurović hoće nazad u Zvezdu.E,pa Guroviću,beži dalje od Zvezde.Milan Gurović nije šuter.On je igrač koji treba da daje poene iz drugog plana,ali je od 2002. umislio da je superstar,posle meča sa Amerima.A da nije bilo Stojakovića,na kome su bila 3 igrača,Gurović ne bi mogao ništa.
Prema tome Guroviću,dalje od Zvezde.

Zvezda je pobedila Borac u prvoj utakmici "domace lige". U nedelju igraju sa Hemofarmom mozda i glavnu utakmicu lige.
Danas su prikazali dobru igru pre svega u sutu za tri poena u prvom poluvremenu mada je u trecoj cetvrtini doslo do opustanja, mozda zbog velike razlike koja je bila na poluvremenu. Sve u svemu dobra partija.

Back