antipater
Zainteresovan član
- Poruka
- 296
ma cibona je uvek jako teska u zagrebu.. nego svejedno imam obavezu kao navijac partizana da dodjem na vasu temu da vas podjebavam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma cibona je uvek jako teska u zagrebu.. nego svejedno imam obavezu kao navijac partizana da dodjem na vasu temu da vas podjebavam![]()
u pravu si.. vise pristoji.. ne mogu nesto sam raspolozen, nesto teze od onoga ne mogu da vam kazem..
Ne brini se mićo,imaćete i vi dana kada će te se hvatati za glavu.....ali vas onda neće biti na našoj temi![]()
Ne brini se mićo,imaćete i vi dana kada će te se hvatati za glavu.....ali vas onda neće biti na našoj temi![]()
pa naravno.. onda cete vi da dodjete na nasu..
@General Dus@n
svaka cast.. sad skroluj gore i procitaj za koga navijam..![]()
Za ovu Adria ligu me z.bole...u našoj domaćoj jedino polažem nadu mada iskreno i tu ste prvi favoriti.
Nemora da znaci,u derbiju cemo odmeriti snage pa cemo videti ko moze da se nada tituli,mada tu su i drugi konkurentni timovi koji nisu za bacanje(FMP,HEMOFARM)
Nemora da znaci,u derbiju cemo odmeriti snage pa cemo videti ko moze da se nada tituli,mada tu su i drugi konkurentni timovi koji nisu za bacanje(FMP,HEMOFARM)
Od FMP nista ove godine.
Hemofarm ima solidan tim. Jos ako dovedu nekog dobrog amera,bice bas dobri. Ali.......upropastice ih Karadzic. On je 0 od trenera.
Tako da za domacu titulu jedino konkurisu Partizan i Zvezda. A to je daleko. A dovedes pred pocetak lige 2 dobra igraca iz npr. Buducnosti i situacija se menja iz osnova.
Ti ocigledno neznas kakav FMP ima tim,jeste malo mlad ali treba da se uigra.Nasa je liga puna dobrih timova ali mislim da Partizan odskace ALI REALNO
Ja mislim da je Hemofarm najslabija karika
Ma Hemofarmu je najslabija karika trener. A kao tim su sasvim solidni.
kada igra zvezda u uleb kupu???