KK Crvena Zvezda

.
Ај попљугај, па се смири.

Разумем твој бес због недаћа и крађе Звезде у време док на власти нису били навијачи Звезде, али томе је дошао крај.

Сада сву власт држе навијачи Звезде, па ме интересује, зашто не објавите ко вам је и како крао новац.

Уппсссс... објавили сте. Извини.

gLIcT6x.jpeg

.
Jeste nestalo sa njim a onda je i on nestao iz kluba a te naše pare prosledio na režimsku pijavicu
21731142_1468262929934199_7930039063257536591_n.jpg

Трагичан Пораз,,Пораз Саше Обрадовића ЛИЧНО!:aaa:
Не можеш ти дајеш толику Минутажу овом Нвару и Монекеу(ТЕК ИЗАШЛИ ИЗ ПОВРЕДА)!
То је аматерски Приступ једној ЕВРОлигашкој Утакмици где се свака Победа БОДУЈЕ!
Да није било Кодија,изгубили би 20 Разлике...

Трагичан Пораз,,Пораз Саше Обрадовића ЛИЧНО!:aaa:
Не можеш ти дајеш толику Минутажу овом Нвару и Монекеу(ТЕК ИЗАШЛИ ИЗ ПОВРЕДА)!
То је аматерски Приступ једној ЕВРОлигашкој Утакмици где се свака Победа БОДУЈЕ!
Да није било Кодија,изгубили би 20 Разлике...
Da. Trebalo je Dobrić da bude prisutniji npr. No, zamalo. Nesrećni Batler se pogubio par puta, pa i na kraju. Puno lopti smo izgubili. 19 beše. To je previše. To je skoro 40 potencijalnih poena

Значи..значи БАТЛЕР!
кОшаркаш са Мозгом!
јесте зас.о али Монеке главни кривац уошште није ту био 4 зицера промашена лоше одлуке Коди добар али зајеба онај пас изашао би сам на зицер, изађе нам тројка Доброг њима се врати све су свему прави кошаркашки бој, Валенсија један фаул за целу четвртину не кумам заслужен је пораз али је могла бити и заслужена победа, али смо много грешили да би вечерас добили, идемо даље јако у среду проив Олимпијакоса!

Težak poraz. Lako nam se mogu obiti o glavu porazi protiv podprosečnih EL ekipa poput Bajerna, Dubaija i Valensije.
Валенсија НИЈЕ ПРОСЕЧНА ЕКИПА, сигурно ће бити у 10 и они и Бајерн, Дубаи је дебитант али многи ће "положити копље" тамо у Азији
што се тиче наше вечерашње утакмице јесте пораз на једну лопту Монеке, Нвора из повреде слабо играли Батлер је грешио али је извукао победу против Монака, много грешака и опет смо имали напад за победу све остало сам рекао горе, сад је битно покренути победом у среду! зато сви у Арену!

али смо много грешили да би вечерас добили, идемо даље јако у среду проив Олимпијакоса!

Ма нема Теорије,изгубићемо ГЛАТ јер нам прошле Сезоне ОЛИ поклонио обе Победе,а пошто су они сад у Глибу-то треба им се врати.
Барса ,такође у Глибу.
Ово вечерас је морало се добије баш због ове 2 предстојеће Утакмице.

Ма нема Теорије,изгубићемо ГЛАТ јер нам прошле Сезоне ОЛИ поклонио обе Победе,а пошто су они сад у Глибу-то треба им се врати.
Барса ,такође у Глибу.
Ово вечерас је морало се добије баш због ове 2 предстојеће Утакмице.
Ja se najviše pribojavam derbija jer su državni krpelji i prošle sezone bili u istom sr*nju pred derbi i umesto da im zakucamo ekser u kovčeg mi im dozvolili da nas pobede na odvratan način i pogurali ih kasnije sa pobedama a mi se ukanalili.

Back