KK Crvena Zvezda

NIsmo mi komšije brt.. vi ste raspali fmp iz železnika.vama komšija može da bude jedino kk Rakovica :) objasnio vam je to moka slavnić, čović, raduljica... vaši igrači, vaše legende i predsednik .. tuguca :( dosadan si Panteru, ideš na ignor.. papa

Najnormalnija stvar na svetu je da se covek ozeni i ima decu jer tako nalazu drustvena pravila, a onda daje sebi oduska sa kolegama, recimo. I nas predsednik, a vas veliki navijac i podrzavalac, isto tako. :mrgreen:

Jedini koji moze da oslobodi Fakua ste vi, jer se obavezao ugovorom sa vama, a ja bih mu preporucio da promeni agenciju koja ga je spojila sa muljatorima papira. :mrgreen:

Nisu placali Radanova od pre sto godina i ko zna koga jos, a dovode Kampaca za 1.8mil pola sezone, slali falsifikate da prikazu kako na vreme izmiruju obaveze, i onda patetisu kada su poprilicno blago kaznjeni. Koliko jadno.

Ми ударамо.. по тастатури, а ВлАст чита постове, на ћирилици, латиницу не разуме сасвим. Нисмо ми као ви фрањевци да певамо, наричемо са трибина годинама у Арени, а звук не може ни до палате Србије да допре. Кад ми сложно викнемо и затрубимо ко зидови Јерхиона ће се рушити власт свака која нас буде крала.

Fl9hTbcWIAAP6YN

Samo da sacekam malo da se vidi da ovo neko nije fotosopirao, pa cu da umirem od smeha.

Falsifikovali dokumenta, pa placali dugove preko FMP2. :hahaha: :worth:

Hahah, Covic sa svojim privatnim parama. :hahaha: Jel' one privatne pare sa Kosova, ili od Agrobanke, ili od 1,5mil kovid-pomoci za FMP2?

Ej, covek u zivotu nista nije radio, samo funkcioner SPS-a i DOS-a, privatnik drzave. Ima privatne pare. Evo sad je stavio u dzep Kampacu zaradjenih 100,000eur za mec protiv MZT-a.:hahaha:

The Euroleague has three reasons why Crvena zvezda is suspended​

Euroleague punished Crvena zvezda with a ban on registering new basketball players until February 28, 2023. This means that the Belgrade "red and whites" will not be able to register him Fakundo Kampaco until March and that the great Argentine will miss the next nine matches in the Euroleague, including the "eternal derby" with Partizan on January 27.

The "red and whites" have been punished for several omissions and violations, and the official announcement of the Euroleague clearly states what is at stake. It is reported that Crvena zvezda owes money to the players, both for this season and for some previous seasons.

It is also pointed out that the club published incorrect information to the Euroleague, and as a special aggravating circumstance, the fact that Crvena zvezda was previously punished twice for similar offenses was taken as a special aggravating circumstance. That's not all, because this suspension can be a prelude to even bigger and more serious sanctions, and even to deducting points.

Čović za Nova.rs o Kampacu: Sve se radi da Zvezda ne bude to što jeste​

Pa dobro, ko zna zašto je to dobro. Oglasio se klub, pogledajte šta je rekao, a mi ćemo dalje pričati kasnije, sada sam na nekom sastanku. Klub se oglasio. Očekivano je to za nas bilo, sve se radi da Zvezda ne bude to što je“, rekao je Čović za Nova.rs.

evo sada je i citav svet u zaveri protiv POSTENJACINE COVICA

stoka bez repa!

jos lopovcina prica posle derbija u evro ligi , na pitanje kako moze u evropi da se igra derbi bez prekidanja a lopov odgovara:

zato jer sudije ne provociraju navijace!

dakle u aba ligi partizan ima svoje sudije koje provociraju navijace?

a zvezda povlascena u istoj toj aba ligi da registruje kampaca i koga hoce i kako hoce, dok u evropi to nece da moze kada si uhvacen u muljanju!

стока лицемерна руменоглуовска режимска милионерска покушава да доведе неког нба монеке нигера у камерунски страни тим....

С обзиром да траје Мобилизација Звездаша, неко од црвено-беле армије и клана српске кошарке би могао још на аеродрому да га дочека и навикне на трпање које га чека од Звезде, да га тамо затрпа коферима пара или пуног цигли, они кофери тешке металне пластике оштријих ивица, по глави, кичми и коленима. Тако сваког ко би дошао у кк птаризснус мозарт бет, док не ослободе Факуа пре дербија !!! и ККЦЗ дозволе појачања, и да не смање цене производа у продавницама, изграде пруге и болнице , сва средства су дозвољена народу против пијаних загробачких милионера. Џабе им пет кругова обезбеђења, удбе, медији, клриминалци, прљАВи албански новци, сваки Звездаш је циган хулиган и има дозволу да гази и прелази црту у сврху дисциплиновања нарикачке стране окупаторске мањине.
Такође овима из реалове гамади боравак у нашем граду пре утакмице не сме бити пријатан. А жестоке акције према руководству ЕЛ мафије надам се да се већ предузимају.

Ми смо Цигани, најјачи смо најјачи!

20230108_224642.jpg

Valensija tužila Zvezdu tj FMP zato što je Topić bio u timu
toliko su pogubljeni da ne znaju više je li fmp ili zvezda ili ivo lola ... toliko da ne vode uopšte računa gde koga vode i ko im kad u kome od ove tri sekcije igra..
znači lik potpisao za fmp 2 a išao u valensiju da igra za fmp 1.. pa j bgt ovo ni u Afroligi nema a ne u Euroligi..ide kazna naravno, možda i oduzimanje bodova

tolko su glupi i nepismeni da se brane izjavom: nije ulazio u igru :D pa jbt ako to pošalju kao olakšavajuću okolnost ja msm da će ovi misliti da ih za je bavaju i da će ih defintivno precrtati od sledeće sezone za sva vremena

глупи гробари мисле да су паметни, а пехаре нису додирнули десет година, у дербијима не знају ко их )ебе.
Црвеној звезди служи као лакши тренинг фрањевачки пројекат.
Клуб говедових сендвичара гновинара који је са 15 места еурокупа на крајње криминално сумњив и политички начин купио измолио позивницу , да власт смири пасторчад летос узрујану због казне трећелигаша домаће лиге, и бива канта за пуњење свих евролигашких тимова, а поготово Звезде. Изузев што стоци турчина робијашког државни режим купује намештене утакмице у Ел, да не брукају земљу и улагања, и Ел моћнике да зажмуре на допинг мајмуна лешора и говеда пантера. Али докле ће имати пара, ићи са продајом српских интереса, могу ли и јевреје сутра да поткупе за баскеташке камерунце, видећемо. И хоћемо ли ми цигани звездаши из Београда имати дозволу за мафијање, удбашење и убијање.. као секач из прислонице и извесни идолопоклонички свемогући чачански румени пацов.

Evroliga kaze sledece:

The scoresheet of the game, all the complementary reports,
complaints, arguments in defence and/or the complete text of the
protest must be sent to the Disciplinary Judge within 48 hours
following the receipt of the scoresheet at the Euroleague Basketball
office at the end of the game.

Dakle 48h za zalbu. Cao, zdravo

Чињеница да хрвати знају само да се баве пуњењем мрежа рибом, а за спорт неталентовани не умеју да убаце лопту у кошаркашке мрежице, ни у фудбалске мреже, па завидни ка српској Црвеној звезди Светском Шампиону у фудбалу, понижени од Аргентине на СП знајући да никад више неће бити јачи, усташки накот истраумисан сликама Благоја Јововића и Месија, па довођењем два Аргентинца у ККЦЗ уплашени да не освојимо и ЕвроЛигу кукао је Папи Срањи у Ватикану за благослов комплексашке саботаже Звезде и Србије, удруживши се са љубоморним препотентним шпанцима, Евролига мафијом и увек болесним домаћим фрањевачким агентима јсдкк фрањизан секте говноједачачких гроботова да нас вантеренским смицалицама ометају у кошарци освајања ЕЛ и експанзији до Атлантика чије шпанско приобаље је главни циљ српске војске да поврати сада, а јадранско море смрдљиве хрватске рибаре и њихове агенте у БГ говеда остојина, птаризанска ћемо лако згазити у једној ноћи, кад кренемо у јуриш ускоро, ако удружени мали клубови и хрватске шпанске службе озбиљније наставе са саботажама Црвене звезде шампиона Евролиге, чију титулу ћемо ми звездаши славити код Делијске чесме у Кнезу испред (или у) института Сервантес, и код шпанске амбасаде у Крунској 45. А и после верујем скидање круне шпанском реалу вечерас упркос ослабљеном тиму, или ако по злу буде, кортео Делија кренуће у пир газећи, ломећи све католичко гробарско у граду, дићи устанак народа против остојманлија јаничара и јуришати ка мору и шпанском средоземљу, Србија ће бити до Мериди(ј)ана.

1718_cz_vozdovac-2_61.jpg
20230110_142232.jpg

Situacije sa Vildozom i Kampacom, Vildoza se sudi, pitanje je sta ce biti ako Baskonija dobije. Slanje falsifikovanih papira da biste se prikazali cistim. Skoro 2 milke za pola sezone jednog igraca, a neisplacena dugovanja. Razmena igraca medju filijalama i nikom nista.

Bice posla za Brojilogu i bord EL kad bude zasedao. Otisao Bertomeu, odjednom isplivase mesetarenja.

Back