KK Crvena Zvezda

kakva kmečaona..Čović, Nedović, Štimac

ako vam ne odgovara Bodiroga, Euroliga, njihova pravila, kazne i sudije pa jbt marš iz nje..gde je problem?? Igrajte KLS sa 3 FMP a i Megom
Brojiloga ne Bodiroga. Ovih deset godina vas je uništilo i sada se adujete više našim problemima nego vašim uspesima (kojih realno i nema zadnjih deset godina)...pokazujete mentalitet malih, zlobnih ljudi...a šta očekivati od jugosovena?

Sinoć covketovo specijal edishn saopstenje:

Sve smo uradili kako treba tako mi tetke iz Babušnicu, svetog mi jorgovana...

Poziva se na bodirogu...

Nije ti ovo kls liga gde imaš dva kluba vedris I oblačiš....

Ocinkali ih franjevci fanovi jugoslovenske kante iz humske i tudjmanovi skojevci sa namerom da unište OBILICA u srpskoj košarci. Zavera protiv srbije nožem u ledja najvećem srpskom klubu.

mISLIMDAOVOODSLIKAVA PROŠLU GODINU NAJBOLJE:

FlVVrYNX0AEYNQj
FlVVrsOX0AATVdK
I zbog ovoga vam EVROLIGA zabranjuje TRANSFERE, STAVLJA VAS JAVNO NA OGLSSNU TABLU KO MULJATORE?

Ne bih rekao....

Brojiloga ne Bodiroga. Ovih deset godina vas je uništilo i sada se adujete više našim problemima nego vašim uspesima (kojih realno i nema zadnjih deset godina)...pokazujete mentalitet malih, zlobnih ljudi...a šta očekivati od jugosovena?
13 godina smo mi uzimali titule a ne 7....

Da vam nije najvećeg lopova u istoriji srbije vučica sa bandom titoista poput covketa ne biste prdnuli kako valja...

U svim tim godinama jeste li odnegovali i dali makar jednog VRHUNSKOG IGRAČA ZA REPREZENTACIJU?

Ne bi reko....

Poslednja izmena:
13 godina smo mi uzimali titule a ne 7....

Da vam nije najvećeg lopova u istoriji srbije vučica sa bandom titoista poput covketa ne biste prdnuli kako valja...

U svim tim godinama jeste li odnegovali i dali makar jednog VRHUNSKOG IGRAČA ZA REPREZENTACIJU?

Ne bi reko....
Ajde tamo u vukojebinu pa se svađaj sa nekim drugim. Vaše poštene titule su hm, u najmanju ruku poštene kao naše. Ni manje ni više, jedino što nismo gepekovali i ulazili u svlačionicu sudijama...

Problem je u poslednjoj uplati love za klub kao i dugovanja prema igračima. Dugovanja prema igračima su izmirena (to su potvrdili ljudi iz borda EL) ali taj nesretni ulaz love im se nije svideo i jbg. Evo i Brojiloga se javio da je kazna preoštra.

Do sledećeg susreta i vaše kuknjave odbrohjavamo dane, valjda će i Faku da zaigra. A onda će te opet o panterima i o Čoviću.
Međutim verujem u vaše kongitivne sposobnosti i da ćete jednog dana shvatiti da vas k**a Zvezda, Delije i simpatizeri Zvezde.

Hoce mo. A kad ce Tajler Dorsi, i sta novo kaze kkczbgdprofesor?

PS: ne pise se ni "kongitivno", mogao bi malo i na pravopisu da poradis. A kad pises Zvezda, red je da dodas i crtica-Diva. :mrgreen:
ćete
Do sledećeg susreta i vaše kuknjave odbrohjavamo dane, valjda će i Faku da zaigra. A onda će te opet o panterima i o Čoviću.
Međutim verujem u vaše kongitivne sposobnosti i da ćete jednog dana shvatiti da vas k**a Zvezda, Delije i simpatizeri Zvezde.
kognitivne
Inače, zanima me ko ti je ukazao na kongitivno > kognitivno jer vidim da si naknadnu pamet pokazao. Dešava se da dok pišeš udariš razmak ili pogrešno slovo napišeš. Desi se i greška jer ko radi (piše) taj i greši. Zaista ne znam ko je kkczbgdprofesor, mogao bi da mi pojasniš pošto već n-ti put koristiš tog progfesora kada želiš da me dezavuišeš.

"Odbrohjavamo" dane si napisao u zurbi, a za "kongitivno" si se za'ebo. Lek je vise knjiga, a manje kkczbg profesora, za preporuku moze nesto od Duska Vujosevica.:mrgreen:

Ma OK si ti, i ovo je forum, to ja malo nisko udaram na pravopis. Nije ni bitno. Samo bih ti preporucio da malo respektujes protivnika, posto ne znam zbog cega si siguran da cemo da kukamo (ne kazem ni da necemo). Ipak smo ulozili silne milione za razliku od vas, moglo bi da nas jednom usere.

I zaista, zaista me zanima kad ce vise taj Tajler Dorsi...

"Odbrohjavamo" dane si napisao u zurbi, a za "kongitivno" si se za'ebo. Lek je vise knjiga, a manje kkczbg profesora, za preporuku moze nesto od Duska Vujosevica.:mrgreen:

Ma OK si ti, i ovo je forum, to ja malo nisko udaram na pravopis. Nije ni bitno. Samo bih ti preporucio da malo respektujes protivnika, posto ne znam zbog cega si siguran da cemo da kukamo (ne kazem ni da necemo). Ipak smo ulozili silne milione za razliku od vas, moglo bi da nas jednom usere.

I zaista, zaista me zanima kad ce vise taj Tajler Dorsi...
, Samo ti ispravljaj nego ne odgovori mi ko je taj profesor?

Распали мртви фрањизан клуб из лакташа као политички јудеословенски пројекат са шест бакљи грба и шест милиона евра прљавог новца купио летос ничим заслужену позивницу у ЕЛ, дато му двадесет пет милиона евра криминално прљавог новца и отетог из буџета државе од већинских Звездашких грађана за појачања, секта дугује шест милиона на порезе, не плаћа чмАрену, дупелиже усташком папа фрањи столицу, турско муслиманским убицама, турскоруској мафији, јевреју гликману из портланда, продана власт опрашта побегуљизанки бежање из Српске лиге, сипа им јаничарска власт милионе и у ватерполо дужнички раифхеисен мутант пројекат спорта који игра пет држава, криминалне везе са Евролигашким шпанским мафијама, судијама, амбасадама, толерише се криминал лимара ауто деловима, допинг лесора пантера, дрога шиптара, привилегије за убицу робију турчина, бахаћење 50 хиљада евра за мајице грбом секте мртвизана југословенског срања, подмићивање судија , барсе, реала, и Ел мафије за саботажу Кампаца , плаћање уредницима уредницама портала новина, телевизија блокирање Звездашке истине, и много још тога неправедног крими прљавог бизарниг јсд кк птаризанус и све је то као небитно лицемерним говнарима, киперу, фегију и осталој багри уплашеној од Човићевог говора и мобилизације Звездашке армије, е па онда може и ККЦЗ да крши правила, и ми сви обесправљени грађани Звездаши да свим (не)дозвољеним средствима се служимо, кршимо закон, директно у кост душмана, гази стоку фрањевачку и мајмуне странце, брутални притисци и мафијање ка Евролиги и властима... Освајање Европе ККЦЗ у Кошарци или рат за Косово, српске земље и море! При чему тући све по списку црон-бело около. А ако комшију малог, уљеза у нашем граду , повлашћени сендвич удбашки чувани јкк педеризанус не стигне нека ЕЛ улеб мафија казна за обавезе или шта, ако се настави жмурење на намештање судија, плаћање противницима да имају "повређене" играче и маше шутеве - стићи ће га казна од Црвене Звезде у дерби победама опет и опет и опет , или казна од небеса - авион птаризанов пада, или казна од ђавола, ватрених Звездаша Делија.. повреде колена око Арене, све вам јбм.. или казна карме лешор и камерунска дружина се клизају на кору од банане дан пред дерби, и казна од власти Вучић коначно заврће славину и повлачи сендвиче, јер зна да милиони мобилисаних Делија, који сада мирно чекају пост да прође и Божић дође, већу штету могу направити прангијањем ка политичком систему амбасада и дератизацији снспсендвич гробара са НБГ, него двеста плаћених робијиних сведока.🧨
Црвена звезда шампион Европе 2023 у кошарци, или нека умру сви противници! 🩸Освајамо све у сваком спорту, без трговине. 🔴 🏆⚪

Мир Божји , син Човечији се роди.

Back