- Poruka
- 2.667
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

P A T I.Coki je vrlo moguce sredio da se obestecenje Realu od 2.5mil podeli sa igracem. Ustedeo covek novac.
Kampaco, znaci: 1.8 + 2.5 + 1.25 = 5.5 milki za sezonu i po. Sta bre radi ova opozicija i marketing, dal' je moguce?
Doduse, da bi zaigrao, mora da se skine ban od EL, tj. da se plati nekih pola milke, ali to je Coki ustedeo upravo.

i Nedović i Petrušev i Dobrić i LazićOdlična igra sinoć našeg kluba, u pobedi nad Olijem doprinos su dala samo dva stranca Vildoza i Ben
Свака част момцима. Почетак ове тешке серије утакмица отворен је победом у Пиреју. Када су се одлепили на плус 12 мислио сам да је то почетак краја и да ће после бити рутинирање. Ако су ми нешто доказали ове сезоне, тачније од када је Душко Ивановић, то је да нема одустајања. И прошлу против Олимпје сам мислио да је већ на полувремену све изгубљено и заиста 39 минута је изгледало као да немамо никакаве шансе, а онда вратимо утакмицу на један посед.
Посебно се радујем што је Петрушев одиграо добро, мало побољшава тај континуитет, сада већ од њега има шта да се очекује. Има он још места за напредак. Нервира ме што су она два леша поред терена скоро потпуно неупотребљива, мислим на Радуљицу и Кузмића. Фали нам често стабилност под обручима, јер највећи део гурају Митровић и Петрушев. Али не може све да буде савршено.
Још да региструјемо Факунда и иде гас. У међувремену у комшилику, да поновим мим који говори више од хиљаду речи:
Pogledajte prilog 1274384

Ајде ми знамо колико смо далеко још од Топ 8 и колико ту има борбе да бисмо се тамо угурали. И нећемо вене да сечемо ако не уђемо. Али ако уђемо, а они не оду, па масовно ће почети сами себе да спаљују на Теразијама. Ја сам знао да су болесни, али чак ни ја који им већ годинама прати стање, нисам веровао да су у овом стадијуму лудила. Иначе триповали се ликови на почетку сезоне, пре прве утакмице, да су већ на фајнал 4, само неко да обавести друге клубове да скину гаће када играју са њима и да се поређају ко како хоће у борби за финале.
Nitroglicerin pod jezik
Naravno, ali su sinoć kod nas igrala samo dva stranca i ostalo domaće snage.i Nedović i Petrušev i Dobrić i Lazić
To njihovo masovno ludilo nakon kupovine EL od strane države ostaće zabeleženo kao nešto što narod do sada u Srbiji još nije video.Ајде ми знамо колико смо далеко још од Топ 8 и колико ту има борбе да бисмо се тамо угурали. И нећемо вене да сечемо ако не уђемо. Али ако уђемо, а они не оду, па масовно ће почети сами себе да спаљују на Теразијама. Ја сам знао да су болесни, али чак ни ја који им већ годинама прати стање, нисам веровао да су у овом стадијуму лудила. Иначе триповали се ликови на почетку сезоне, пре прве утакмице, да су већ на фајнал 4, само неко да обавести друге клубове да скину гаће када играју са њима и да се поређају ко како хоће у борби за финале.
А онда када су почели да добијају шамаре и када смо их поново набили на колац, почело јаукање како су поново жртве циганског ђеносајда и апартхејда. Сада са две победе, они су поново, не фајнал 4, већ финале западне конференције НБА. Онда након првог следећег пораза креће прича да је Жоц Обрадоглу доведен да их угаси. И тако у круг, немогуће да контролишу емоције. Рекао биих као деца, али бих тиме увредио децу. Рекао бих и као ментални болесници, али тиме бих увредио менталне болеснике. Не знам како бих назвао овај чопор дијабола који прати Игокеју, не само на овом форуму, већ и шире. За тај ниво лудила тек треба да се смисли нека нова реч.

Нашао сам пар бисера са једног другог форуа, који нису добро остарили. Ово је ложење пред утакмицу коју смо имали у АБА лиги, дакле први дерби. Ово лудило је пре оног ЕЛ дербија. А можете замислити шта је било на другом, када прочитате ово што су избљували пре и после овог јадранског дербија.To njihovo masovno ludilo nakon kupovine EL od strane države ostaće zabeleženo kao nešto što narod do sada u Srbiji još nije video.
One njihove pobede i naše posrtanje u prvih 6-7 kola je za enciklopediju gluposti koje su ustaški simpatizeri iz Laktaša sa privremenim boravkom u Bg svima priredili.
Histerija da su već na fajnal foru i podj*bavanje sa obrnutim tabelama vratilo im se sa kamatom,tako da je došlo do toga da su morali da začepe te njihove male usr*ne labrnje a kao dodatak je ono us*ravanje u njihove lobanje od strane Nedovića & co da su po internetima oglašavali da prodaju poklonjene sezonske karte
Ali dobro,u neku ruku ih i treba razumeti jer nije mala stvar kada ti Vođa dovede Rumenoglua i obeća da će se svim silama boriti za vajd-kartu,kupi šleper kamerunaca (koji su počeli da kvare u međuvrenenu),obezbedi samo od NIS kompanije 4,5 hiljade podeljenih sezonskih karata...velika je to stvar
E sad jbg,nisu se nadali da ćemo i pored svega toga nastaviti da im se us*ravamo u živote i da ih tovarimo kao u nerotkinje,to je nešto neplanirano![]()